Winmasters – păreri si recenzie

Winmasters este una dintre cele mai importante case de pariuri online din România. Aceasta provine din Malta și este primul operator licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. La Winmasters ai posibilitatea atât de a paria cât și de a juca la un cazino online, inclusiv cu dealeri live. 

Această casă de pariuri este preferată de foarte mulți jucători din România, din mai multe motive. La Winmasters găsești cote atractive, o gamă variată de sporturi și tipuri de pariuri ce pot fi plasate, dar și bonusuri și promoții organizate cu regularitate, atât pentru jucătorii noi cât și pentru clienții fideli.

Ce tipuri de pariuri sunt disponibile la Winmasters?

La Winmasters poți paria pe un număr mare de sporturi și evenimente, la fel de multe ca la oricare altă mare casă de pariuri online din România. Cea mai generoasă ofertă este, bineînțeles, pentru fotbal, Winmasters oferind posibilitatea de a juca pe numeroase ligi, inclusiv cele inferioare din multe regiuni. Totodată, poți plasa toate tipuri de pariuri cu care te-ai obișnuit deja și la alte case de pariuri, inclusiv handicapuri asiatice. Sigur, în cazul ligilor inferioare, numărul de pariuri pe care le ai disponibile este destul de mic, sub 10. 

Nu lipsește nici oferta de pariuri live. La Winmasters poți să pariezi chiar în timp ce urmărești pe platforma lor meciul în transmisiune directă. Astfel, ai mai multe șanse să plasezi un pariu câștigător. Oferta live este destul de generoasă, astfel încât vei găsi cel puțin câteva meciuri pe care să pariezi în orice moment. 

Winmasters – bonusuri de bun venit și pentru jucătorii obișnuiți

Operatorul îți oferă una dintre cele mai generoase bonusuri de bun venit de pe piață. Winmaster îți oferă ca bonus 110% din prima depunere, în limita a 550 de lei. Primești bonusul sub formă de mai multe pariuri gratuite, după ce vei rula toată suma depusă inițial de mai multe ori. În total, trebuie să o rulezi de 5 ori pentru a putea primi toate pariurile gratis. Comparativ cu alte case de pariuri, condițiile de deblocare sunt mult mai simplu de îndeplinit. 

Winmasters – bonusuri de bun venit și pentru jucătorii obișnuiți

Totodată, jucătorii noi mai primesc și un pariu gratuit, în valoare de 40 de lei, pentru verificarea identității. Acesta este oferit după ce ai trimis o copie a actului de identitate și ai efectuat prima depunere.

În afară de bonusul de bun venit, Winmasters derulează și alte promoții pentru clienții săi. În primul rând, ai Combo Booster, prin care îți poți mări cu până la 60% câștigurile pentru biletele cu selecții multiple.  O altă funcție interesantă este Pulse Bet pentru meciurile live. Cu Pulse Bet, câștigi mai mult atunci când echipa favorită înscrie un gol în următoarele 30 secunde / 1 minut / 5 minute / 10 minute.  Funcția Extra Profit îți permite să îți mărești câștigurile adăugând un eveniment nou unui pariu deja deschis. 

Totodată, la Winmasters ai și promoția Miză returnată la 0-0. Practic, operatorul îți returnează suma pariată dacă în meciul respectiv nu se marchează nici un gol. Această promoție este disponibilă pentru pariurile simple, ante-eveniment, pe scor corect, pauză/final sau peste/sub 2.5 goluri.

Pe lângă acestea, Winmasters derulează numeroase alte promoții și pentru cei care preferă jocurile de cazino. În fiecare săptămână poți participa la turnee cu premii în bani sau rotiri gratuite la sloturi.

Winmasters – aplicația mobilă

La Winmasters ai disponibilă inclusiv o aplicație mobilă, atât pentru iOS cât și pentru Android. Asta înseamnă că poți paria de oriunde. Totodată, prin intermediul aplicației poți accesa inclusiv secțiunea de cazino și cazino live.

Aplicația Winmasters este bine optimizată și nu vei întâlni nici un bug. Toate paginile se încarcă rapid, iar pariurile sunt plasate imediat. În plus, este ușor de folosit. Practic, în câteva minute te vei familiariza cu toate funcționalitățile ei. 

Pentru a o descărca trebuie să intri pe site-ul operatorului și să scanezi codul QR destinat sistemului de operare al telefonului tău. 

Metode de depunere și retragere

Pentru a face o depunere la Winmasters ai la dispoziție aceleași metode ca și la celelalte case de pariuri online licențiate din România. Astfel, poți efectua o depunere folosind cardul bancar sau Paysafecard. Totodată, ai opțiunea de a folosi un portofel electronic pentru Neteller sau Skrill. Tranzacțiile se efectuează instant iar suma minimă pe care o poți depune este de 20 de lei pentru card bancar și Paysafecard și 40 de lei pentru portofelele electronice. Trebuie menționat că, pentru a putea beneficia de oferta de bun venit nu ai voie să faci depuneri de pe Neteller sau Skrill. 

Pentru a face o retragere poți folosi metodele de mai sus, plus transferul bancar. Pentru toate variantele, suma minimă de retragere este de 80 de lei. Retragerile prin transfer bancar sau card bancar sunt procesate în 3-6 zile lucrătoare. În celelalte cazuri, transferul este instant. 

FAQ

100%, da. Funcționează sub licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, astfel încât jucătorii să fie protejați atunci când utilizează acest site. Metodele de plată sunt securizate iar operatorul funcționează în deplină siguranță.

Winmasters este cunoscut pe piața jocurilor de noroc din România. Oferă o gamă largă de jocuri casino, plus multiple opțiuni de pariere pe sporturi. În plus, Winmasters își atrage clienți cu bonusuri de bun venit foarte atractive.

Retragerile de la Winmasters sunt procesate foarte rapid. Asta înseamnă în termen de 2-3 zile lucrătoare. Desigur, acest termen poate fi diferit în funcție de metoda de plată aleasă.

Pentru activarea unui cont la Winmasters, trebuie mai întâi să depui bani reali. După ce ai terminat, poți verifica dacă contul este activ prin simpla plasare de pariuri pe jocurile, turneele sau evenimentele preferate. De asemenea, trebuie să verifici contul dacă dorești să îți retragi câștigurile. Procesul de verificare necesită trimiterea unei copii scanate a unui document personal, cum ar fi cartea de identitate sau permisul de conducere, astfel încât casa de pariuri să vă poată verifica detaliile.

Lasă un comentariu