Cash Out Unibet

Unibet este una dintre cele mai importante case de pariuri online din România, fiind licențiată de către ONJN. La fel ca și ceilalți operatori mari de pe piața noastră, Unibet le oferă clienților săi, pe lângă numeroase bonusuri și oferte, o gamă largă de funcții și opțiuni.  

Printre cele mai populare opțiuni din oferta Unibet se numără Cash Out, sau Închidere pariu. Aceasta este o opțiune relativ nouă, pe care majoritatea caselor de pariuri, inclusiv Unibet, au început să o ofere doar de câțiva ani. 

Citește acest articol în continuare pentru a afla ce este de fapt opțiunea de Cash Out și cum să profiți de ea pentru a-ți mări câștigurile.  

Ce este opțiunea Cash Out? 

Așa cum spune și numele, Cash Out, sau Închidere pariu, îți oferă șansa de a-ți închide pariul, sau biletul, înainte de terminarea evenimentului sau evenimentelor sportive pe care ai pariat.  

Opțiunea de Cash Out este disponibilă doar la agențiile de pariuri online, nu și cele stradale. De ce? Pentru că suma pe care operatorul ți-o oferă la cash out poate să difere de la secundă la secundă. Totodată, trebuie să știi că nu vei avea disponibilă această opțiune pentru toate pariurile. Acestea variază de la agenție la agenție. Daci ai pariat, înainte de începutul meciului, că un anumit jucător va lua un cartonaș galben poți fi sigur că, indiferent de agenție, nu vei avea valabilă opțiunea de închidere pariu. De asemenea, este posibil ca în timpul unui meci această opțiune să fie blocată de către operator, din diverse motive.  

Trebuie să ții cont de faptul că atunci când decizi să închizi un pariu vei primi mai puțini bani decât ai fi putut câștiga dacă așteptai încheierea evenimentului. Totodată, în unele cazuri, atunci când faci cash out poți primi chiar mai puțini bani decât ai pariat inițial. Dar despre toate acestea vom vorbi în detaliu mai jos, în secțiunea de mai jos. 

Cash Out Unibet 

Fiind una dintre cele mai mari agenții de pariuri online, Unibet le oferă jucătorilor săi opțiunea Închidere pariu pentru o gamă largă de evenimente sportive. Din păcate, ca și la celelalte agenții de pariuri, opțiunea nu este disponibilă pentru toate pariurile.  

La Unibet, opțiunea Închidere pariu, sau Cash Out, este disponibilă chiar din momentul în care ai plasat un pariu, fie el pe un singur eveniment fie pe mai multe meciuri. Aceasta poate fi accesată la deschiderea biletului dar și din meniul Pariuri Deschise.  

Când e recomandat să folosești opțiunea Cash Out 

Deși la Unibet opțiunea Închidere pariu, sau Cash Out, este disponibilă în orice moment, trebuie să fii foarte atent când o folosești, pentru a nu-ți irosi șansele de a câștiga și mai mulți bani. Iată câteva exemple când este totuși recomandat să o folosești. 

Când e recomandat să folosești opțiunea Cash Out

Exemplul A 

Să presupunem că ai făcut o analiză detaliată a unui meci, înainte de startul acestuia, și ai identificat un pariu cu o cotă bună și șanse mari de reușită. Ai pariat 100 de lei iar cu o oră înainte de startul meciului ai aflat că unul dintre jucători, important pentru șansele tale de câștig, s-a accidentat și nu va mai putea juca. Ce faci în această situație? Cel mai bine ar fi să apelezi la opțiunea de Cash Out, chiar dacă suma returnată va fi mai mică decât miza ta. Totuși, este mai bine să pierzi doar 10-15 lei decât pe toți 100, nu? 

Exemplul B 

Suntem destul de aproape de finalul partidei (minutul 75), iar gazdele, pe a căror victorie ai pariat, conduc cu 1-0. Totuși, oaspeții joacă mai bine, sunt mereu în ofensivă și par că ar avea șanse să egaleze și chiar să întoarcă rezultatul. Cum procedezi? Aceasta este o altă situație în care este o idee bună să îți închizi pariul. Suma oferită de către operator nu se compară cu potențialul câștig maxim, însă un gol al oaspeților te-ar lăsa fără nici un câștig. Mai bine te mulțumești cu un profit mai mic, dar sigur, decât să riști să pierzi întreaga sumă pariată. 

Exemplul C 

Așa cum menționam și mai sus, la Unibet ai disponibilă opțiunea Închidere pariu și pentru bilete cu meciuri multiple. Să presupunem că ai un astfel de bilet, cu 10 meciuri, din care s-au disputat deja 9, cu rezultatele anticipate de tine. Cum este vorba de un bilet cu 10 evenimente, cota acumulată este destul de mare. Din acest motiv este poate mai bine să închizi biletul acum și să primești în jur de 80% din câștigul maxim posibil, decât să riști să pierzi ultimul pariu și astfel să nu primești nimic. 

Acestea sunt cele mai comune situații în care este recomandat să te folosești de opțiunea Cash Out. Sigur, pot exista și altele, unde experiența ta își va spune cuvântul. Dacă instinctul îți spune să închizi pariul, ascultă-l. Întotdeauna este mai bine să pleci acasă cu un câștig mai mic decât să pleci fără nici un ban. 

Concluzie 

Opțiunea Cash Out poate fi un instrument foarte util dacă ști când să îl folosești. Te poate ajuta să îți crești câștigurile lunare, așa că, atunci când este momentul, profită de ea.  

După cum spuneam și mai sus, Unibet îți oferă funcția Cash Out la o mulțime de pariuri, poate chiar la mai multe decât la alți operatori. Astfel, dacă nu ai încă un cont la Unibet este timpul să îți deschizi unul. În plus, te așteaptă și un bonus de bun venit în valoare de 300 lei, dar și numeroase alte bonusuri și promoții.  

La Unibet vei putea urări în direct până la 30.000 de evenimente sportive în fiecare an, de la cele mai importante campionate de fotbal și până la sporturi americane. Urmărind live meciurile pe care pariezi, îți va fi mult mai ușor să te decizi atunci când este cel mai bun moment să apelezi la opțiunea Cash Out. 

Ce mai aștepți? Deschide-ți acum un cont la Unibet!  

FAQ

Da, Unibet oferă Cash-Out la anumite evenimente. Funcția Cash Out este disponibilă pentru sporturi selectate pentru pariuri înainte de joc sau pariuri live. Vei putea vedea o pictogramă Cash Out pe fișa de pariu care te va informa dacă pariul tău este eligibil pentru Cash Out.

Da, aplicația de mobil Unibet are disponibile toate caracteristicile din varianta de browser. Așadar, poți folosi Cash-out Unibet și de pe mobil la orice eveniment sportive care permite această caracteristică.

În funcție de momentul jocului este calculată suma de cash-out. Valoarea Cash Out este calculată utilizând suma mizată, prețul la momentul plasării pariului și prețul curent la momentul în care este activat Cash Out la Unibet.

Atunci când pariurile sunt suspendate pe o piață, sunt suspendate și ofertele Cash Out pentru Single pe această piață sau pentru Multiple care implică această piață. În momentele cheie de la cash-out Unibet această caracteristică este blocată.

Lasă un comentariu