Unibet – bonus de bun venit

Alegând Unibet, alegi să joci la una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Jucătorii Unibet au numeroase beneficii și bonusuri, printre care și un bonus de bun venit atractiv.Un aspect important al operatorului Unibet este reprezentat de siguranța pe care oferă, dar și varietatea de opțiuni de pariere. Citește în continuare pentru a afla cum să profiți de ele, dar și ce alte beneficii ai dacă îți deschizi acum un cont la Unibet. 

[toc]

Ce bonus de bun venit primești la Unibet 

La Unibet, din păcate, nu găsești cel mai mare bonus de bun venit de pe piață, însă celelalte oferte ale operatorului suplinesc cu succes pentru acest lucru. Dacă te înregistrezi acum la Unibet ai un bonus de bun venit de 100% din prima depunere, de până la 300 de lei. Pentru a-l putea debloca trebuie să urmezi acești pași: 

  • Rulează de 8 ori suma totală cu care ți-ai alimentat contul. 
  • Aceasta trebuie să fie rulată pe pariuri ce au cote de cel puțin 1.4. 
  • Trebuie să îndeplinești condițiile de mai sus în cel mult 30 de zile de la alimentarea contului. 

Desigur, probabil știi deja că trebuie să te înregistrezi cu succes și să îți verifici contul. Pentru înregistrare este necesar să completezi toate câmpurile în mod corect. Vorbim aici despre datele tale personale, cum ar fi nume, prenume, CNP sau adresă. De asemenea, pentru a avea un cont activ trebuie să îți verific adresa de email. Însă, pentru a putea efectua retrageri este obligatoriu să îți verifici contul prin transmiterea unor copii de pe documentele tale personale. În cazul în care nu parcurgi acest pas, riști să îți pierzi contul sau să nu îți poți retrage eventualele câștiguri.

Deși nu este cel mai mare bonus, iar condițiile de deblocare sunt puțin mai mari decât la celelalte case de pariuri, nu ar trebui să ratezi acest bonus. La urma urmei, vorbim de 300 de lei pe care Unibet îi oferă gratuit. 

Păreri, alte bonusuri, metode de plată și retragere 

Pe lângă bonusul de bun venit, Unibet mai oferă și numeroase alte bonusuri clienților săi. Printre acestea se numără pariuri gratuite, bonusuri la reîncărcare, anularea gratuită a pariului înainte de startul meciului, dar și alte premii în cash sau în rotiri gratuite la cazinoul online.  

Din când în când, la Unibet mai poți participa și la promoții speciale, unde premiile sunt uriașe, constând în mașini sau bani.  

Pentru a putea juca la Unibet trebuie, evident, să îți alimentezi contul. Pentru a face acest lucru ai la dispoziție mai multe alternative, precum cardul bancar, Paysafecard, portofelul electronic Skrill sau Trustly. În cazul cardului bancar, suma minimă pe care o poți depune este de 25 de lei, iar în cazul Skrill de 50 de lei, în timp ce prin Paysafecard poți alimenta contul cu minim 65 de lei. Ca opțiuni de retragere le ai pe toate cele prezentate mai sus, mai puțin Paysafecard. Transferul de fonduri se va face imediat, atât în cazul retragerilor cât și al depunerilor.  

Selecția de pariuri disponibile la Unibet este cât se poate de variată, poate chiar cea mai variată din România. La Unibet poți plasa numeroase pariuri pe o partidă, atât înaintea fluierului de start cât și live. Mai mult, poți urmări în transmisiune directă zeci de mii de partide în fiecare an, atât din fotbal cât și din tenis, handbal sau alte sporturi populare.  

Cotele sunt un alt punct forte al acestei agenții online de pariuri. La Unibet găsești tot timpul printre cele mai mari cote de pe piață așa că, înainte de a pune un pariu la altă casă, verifică dacă la Unibet găsești o cotă mai bună.  

Serviciu relații clienți & contact Serviciu relații clienți & contact 

Se poate întâmpla să ai nevoie de ajutor, fie în cadrul procesului de înregistrare și confirmare, fie în timpul experienței tale pe site-ul operatorului. În cazul acestor momente, ai la dispoziție un serviciu foarte bine optimizat de relații clienți.

Poți accesa foarte ușor serviciul de relații cu clienți al Unibet, la orice oră din zi și din noapte. Astfel, cea mai simplă metodă este prin opțiunea „Live Chat”. Acest serviciu este disponibil în limba română,  de luni până duminică,  între orele 11:00 și 00:00. În afara acestor ore vei găsi doar operatori vorbitori de limba engleză. Alternativ, poți trimite un email la adresa [email protected] 

Unibet avea în trecut și opțiunea de a discuta telefonic cu un reprezentant al serviciului de relații cu clienții, însă această opțiune a fost eliminată de curând. În orice caz, ai la dispoziție opțiuni rapide pentru a rezolva orice problemă.

 

FAQ

Da, poți juca legal la Unibet în România, această casă de pariuri online fiind una dintre cele licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Pentru a putea juca trebuie însă să ai peste 18 ani și reședința în România. Totodată, nu ai voie să ai mai mult de un cont la Unibet.

La Unibet primești un bonus de bun venit de 100% din prima depunere, în valoare de cel mult 300 de lei. Cu alte cuvinte, operatorul îți dublează suma pe care o depui pentru prima oară, atâta timp cât e mai mică de 300 de lei.

Nu, la Unibet nu primești nici un bonus fără depunere. Cu toate acestea poți beneficia de o mulțime de alte bonusuri mult mai atractive decât acesta. 

Pentru a putea debloca bonusul de bun venit va trebui să îndeplinești mai multe condiții de rulaj. În primul rând trebuie să faci prima depunere. Apoi, va trebui să rulezi toată suma depusă de cel puțin 8 ori. Pentru a fi luate în calcul, toate pariurile trebuie făcute pe cote de cel puțin 1,4. Ai la dispoziție 30 de zile din momentul efectuării depunerii pentru a îndeplini cele 2 condiții. După ce toate acestea au fost îndeplinite bonusul tău este deblocat și îl poți retrage. 

 

Lasă un comentariu