Total goluri asiatice

Total goluri asiatice

Pariurile de tip handicap asiatic au devenit din ce în ce mai populare în rândul jucătorilor din România, cel mai apreciat fiind total goluri asiatice. Această opțiune de pariere este asemănătoare cu cea clasică, europeană, diferența fiind că, în plus, poți câștiga doar o parte din miză sau chiar să îți primești banii înapoi.  

Ce este pariul total goluri asiatice 

Așa cum sugerează și numele, acest tip de handicap asiatic se referă la totalul de goluri înscrise într-un meci. Totuși, spre deosebire de varianta europeană, la total goluri asiatice ai mai multe posibilități, după cum urmează:  

  • Pierzi toată suma jucată 
  • Primești miza înapoi 
  • Primești o parte din câștigul posibil total 
  • Primești tot câștigul posibil total 

La top casele de pariuri vei găsi opțiunile de total goluri asiatice sub următoarele forme: 

  • Peste / Sub X.25 sau X.75 
  • Peste / Sub X.00, X.50 asiatic 

*Unde X poate fi orice număr de la 1 în sus 

Asiatice handicap

Opțiuni disponibile la total goluri asiatice  

Iată câteva exemple pentru a te ajuta să înțelegi fiecare tip de opțiune:  

Peste 2.0 goluri asiatic – Trebuie să se marcheze cel puțin 3 goluri pentru a câștiga. În cazul în care se marchează 2, miza îți este returnată.  

Sub 2.0 goluri asiatic – Câștigi dacă se marchează cel mult un gol și îți primești banii înapoi dacă se înscrie de două ori. 

Peste 2.25 goluri asiatic (peste 2.0, 2.5) – Acest tip de pariu este puțin mai complicat la prima vedere. Practic, jumătate din sumă este pariată pe peste 2.0, iar cealaltă jumătate pe peste 2.50. În cazul în care se vor marca peste 3 goluri primești tot câștigul posibil iar, în cazul în care numărul total de goluri este 2, primești înapoi jumătate din miză (cea pariată pe peste 2.0). 

Peste 2.75 goluri asiatic (peste 2.5, 3.0) – Și în acest caz suma mizată se împarte pe două pariuri, peste 2.5 și peste 3.0. Câștigi suma totală dacă în meci se marchează cel puțin 4 goluri. În cazul în care se marchează de 3 ori câștigi pariul peste 2.5, deci jumătate din câștigul total posibil, la care se adaugă jumătate din suma mizată.  

Sub 2.25 goluri asiatic (peste 2.0, 2.5) – Principiul este același ca și la pariurile peste 2.25. În cazul în care se marchează cel mult un gol primești toată suma iar în cazul în care se înscrie de 2 ori câștigi jumătate din suma totală, la care se adaugă și jumătate din miză. 

Sub 2.75 goluri asiatic (peste 2.5, 3.0) – Câștigi dacă se marchează cel mult 2 goluri. Dacă se marchează de 3 ori primești înapoi doar jumătate din miză. 

Avantajul oferit de pariul total goluri asiatice  

Tot mai multă lume se îndreaptă către handicapurile asiatice tocmai deoarece oferă mai multe posibilități. Chiar dacă ai cote mai mici decât în cazul pariurilor total goluri clasice, europene, șansele de câștig sunt mult mai mari.  

Case de pariuri la care poți juca 

La Fortuna Pariuri Sportive găsești unele dintre cele mai bune cote la total goluri asiatice, așa că îți recomandăm să joci aici. Jucătorii care preferă să parieze pe handicapuri asiatice vor găsi cote atractive și la agenția de pariuri sportive Smart Bet. 

FAQ

Handicapul Asiatic este un tip de pariu ce îți permite să câștigi doar o parte din pariu sau chiar să îți recuperezi suma pariată înapoi. Handicapul asiatic este folosit atunci când pariezi pe numărul total de goluri dintr-un meci. Aceste tipuri de pariuri au devenit extrem de populare în rândul jucătorilor din România.

Handicapul asiatic este folosit în special în pariurile pe meciurile de fotbal, însă la fel de bine este utilizat și pentru alte sporturi. Totuși, având în vedere că nu toate casele de pariuri din România îți oferă posibilitatea de a paria pe handicapuri asiatice, cele care o fac au în selecție doar partide de fotbal.

Cele mai populare pariuri de tip handicap asiatic sunt cele pe numărul total de goluri înscrise într-un singur meci. Cotele sunt mai mari decât cele de la total goluri deoarece, la handicapuri asiatice, varianta unui meci nul este eliminată din start. Totodată, mai poți paria pe numărul total de cartonașe sau de cornere.

Numărul de case de pariuri licențiate din România care îți oferă posibilitatea de a paria pe handicapuri asiatice este destul de limitat. Găsești lista completă a acestora pe site-ul nostru. Totuși, având în vedere că acest tip de pariuri devin din ce în ce mai populare, în viitorul apropiat cu siguranță se vor afla în oferta tuturor operatorilor.

Lasă un comentariu