Cele mai bune case de pariuri live

Cele mai bune case de pariuri live

În ziua de astăzi tot mai mulți jucători aleg să parieze pe meciuri live. De ce? Pentru că atunci când urmărești în direct meciul respectiv îți este mult mai ușor să anticipezi anumite rezultate și astfel să câștigi mai multe pariuri. Și atunci când vine vorba de casele de pariuri, unele au o ofertă mai generoasă de pariuri live iar altele mai slabă. Citește în continuare pentru a afla cum să alegi cea mai bună casă de pariuri la care să joci live, dar și tipurile de pariuri pe care să le plasezi.

Cele mai bune case de pariuri care oferă pariuri live

Pentru a alege operatorul la care să plasezi pariuri online trebuie să ții cont de mai multe elemente. Iată care sunt acestea:

 • Stabilitatea și viteza platformei live – este esențială pentru a putea plasa pariuri rapid.
 • Viteza de procesare a pariului – acesta trebuie procesat cât mai repede, înainte de schimbarea cotelor sau chiar de întâmplarea evenimentului pe care pariezi, cum ar fi marcarea unui gol.
 • O ofertă largă de meciuri pe care poți paria – la casele mari poți paria pe sute de evenimente.
 • O gamă variată de pariuri pe care le poți plasa – cu cât mai multe opțiuni la dispoziție, cu atât ai mai multe șanse de a găsi un tip de pariu care să aibă șanse mari de a fi câștigător. 
 • Posibilitatea de a urmări live cât mai multe partide – pentru a putea paria cu succes live trebuie să poți să urmărești partida în direct.
 • Procesarea rapidă a câștigurilor – ideal dorești ca acestea să fie procesate cât mai repede pentru a le putea folosi să plasezi și mai multe pariuri. 

Acestea sunt cele mai importante criterii de care trebuie să ții cont. Iată care sunt casele de pariuri care, la ora actuală, stau cel mai bine la aceste categorii:

 • Betano – această casă de pariuri are unele dintre cele mai bune cote de pe piață, inclusiv pentru pariurile live. În plus, aplicația mobilă este una dintre cele mai bune, astfel încât poți paria live de oriunde te-ai afla.
 • Unibet – la Unibet ai una dintre cele mai mari selecții de transmisiuni live. Astfel, poți urmări mult mai multe meciuri, deci plasa mult mai multe pariuri live.
 • Betfair – acest operator are o mulțime de transmisiuni live și de tipuri de pariuri pe care le poți plasa. Totodată, aici găsești platforma Betfair Exchange, unde poți paria împotriva altor jucători. Astfel, vei obține cote mult mai atractive. 
 • Sportingbet – dispune de o ofertă variată de pariuri live pe fotbal și tenis. Sportingbet stă foarte bine și la transmisiunile live, având o platformă modernă, ce poate fi și personalizată;
 • Netbet – stă foarte bine la capitolul pariuri live din fotbal, dar si din baschet. Are o grafică excelentă, statistici live și transmisiuni. De asemenea, are valabile o serie de opțiuni de pariere speciale cu cote foarte avantajoase. 

Cum să alegi cele mai bune tipuri de pariuri pentru meciuri live

Cum să alegi cele mai bune tipuri de pariuri pentru meciuri live

Atunci când joci live există unele tipuri de pariuri pe care au șanse mai mari de câștig sau cote mai mari decât atunci când le joci ante-eveniment.

Prima strategie pe care o poți folosi este să pariezi pe total goluri după începerea meciului. Mai exact, pe „peste 1.5 goluri”. Statistic vorbind, cea mai mare parte a meciurilor se încheie cu cel puțin 2 goluri marcate. Din această cauză, ante-eveniment, „peste 1.5 goluri” are o cotă destul de mică, în jur de 1.3. Imediat după începerea meciului această cotă crește. Așa că, dacă dorești să pariezi pe numărul total de goluri, așteaptă startul partidei.  

Unul dintre cele mai bune pariuri pe care le poți plasa în timpul unui meci live este pe Minutul Următorului Gol. Strategia prevede ca să alegi un meci în care te aștepți să se înscrie destul de repede. Imediat după start, pariezi că s-a marcat în următorul interval (care de regulă este de 10 sau 15 minute). În cazul în care intervalul trece și nu s-a marcat nici un gol, pariezi pe următorul interval, crescând miza astfel încât să acoperi suma pierdută și să obții un profit. Continui astfel până când se înscrie primul gol, după care treci la meciul următor.

Pariurile live s-au dezvoltat neașteptat în ultimul timp. Nu cu mult timp în urmă, puteai paria doar pe un rezultat, un scor final sau cine ar marca cele mai multe goluri sau puncte. Acum, lucrurile s-au schimbat complet. Pariurile apar și durează doar câteva secunde. De exemplu, la pariurile live pe fotbal, poți paria pe rezultatul loviturii de colț sau al aruncării. Aceste evenimente durează doar câteva secunde.

Ponturi pentru pariuri live pentru începători

Pariurile live pot reprezenta un pericol destul de mare pentru pariorii începători. Marele risc îl reprezintă faptul că, în orice moment poți pierde foarte mulți bani, datorită tentației de a plasa cât mai multe pariuri în același timp. Din această cauză trebuie să ai un bankroll management foarte bun și să nu joci mai mulți bani decât ești dispus să pierzi. Totodată, dacă deja ai pierdut ceva bani ar trebui să te oprești deoarece nu este niciodată recomandat să joci doar cu scopul de a recupera pierderile acesta este cel mai ușor mod de a pierde și mai mulți bani.

Un alt sfat pe care ar trebui să îl urmezi este să urmărești și să pariezi pe un singur meci. Trecând de la un meci la altul poți rata momente cheie care îți pot indica ce urmează să se întâmple în meci.

Ultimul pont este să nu plasezi bilete cu mai multe selecții, deoarece șansele de câștig îți vor scădea simțitor. 

Comparativ cu pariurile clasice dinaintea jocului, pariurile live se întâmplă la o scară mult mai rapidă și, ca rezultat, totul are loc mult mai rapid, cu un număr mare de factori de analizat. Deși pariurile live implică plasarea unui pariu pe parcursul unui joc, pregătirea tinde să aibă loc cu mult înainte de începerea unui joc. Pariorii sportivi de succes trec prin numeroase scenarii posibile care se pot desfășura pe parcursul unui joc și au în vedere pariurile pe care ar dori să le facă înainte de începerea jocului. Așadar, acordă-ți timp să analizezi echipele de start sau statisticile.

Lasă un comentariu