Strategii pariuri

Strategii pariuri

Cum să pariezi pe baseball. Prezentarea, în acest articol, vom explica argumentele pro și contra cum să parieze pe baseball. Printre subiecte se numără tipurile de pariuri, terminologia pariurilor de baseball și un ghid în care agențiile de pariuri sportive își folosesc majoritatea pariurilor.

Combinând aceste cunoștințe cu informațiile oferite de produsul nostru Live odds și sistemele de pariuri dovedite, veți vedea cât de ușor este să devii un jucător de baseball câștigător.

Linii de bani

Există multe moduri de a paria pe baseball, și fiecare are avantaje și dezavantaje și dezavantaje pentru diferite persoane. Cel mai popular pariu, de departe, este linia de bani pariu, în cazul în care alegeți pur și simplu câștigătorul jocului. Intră betboo și distrează-te.

Deoarece unele Echipe sunt mult mai bune decât altele, cotele de o linie de pariu-bani-pot varia dramatic, de exemplu, s-ar putea să aveți pentru a pune cote -300, ceea ce înseamnă că trebuie să pariezi 300 dolari pentru a câștiga 100$), dacă pariezi pe linia de bani pe un favorizat puternic. Pe de altă parte, puteți obține cote mari în favoarea ta dacă susțineți un underdog semnificativ pentru că v-ar fi lua un mare risc. Din punct de vedere istoric, majoritatea publicului tinde să parieze pe favoriți de-a lungul sezonului basebal. Acces pentru mai multe jocuri.

Linii de bani

Linii de intrare

Linia de 5-Inning este o linie de bani care utilizează scorul după cinci intrări pentru a determina câștigătorul, mai degrabă decât scorul final. Este similar cu parierea pe prima jumătate a unui meci de fotbal sau un meci de baschet.

Cotele pe o linie de 5 reprize va fi, de obicei, foarte similar cu cotele de linie de bani comune, cu toate acestea, din cauza naturii abreviate a pariului, ulcior care începe meciul este mai ponderat și poate influența cotele într-un fel sau altul. M-am uitat la meci și la alte site-uri importante.

Al doilea cel mai popular pariu este pariul total

Cunoscut și sub numele de pariul de mai sus / de mai jos. Pariind pe totalurile de baseball, pariați dacă scorul total al jocului (home team plus visiting team) va fi mai mare sau mai mic decât o valoare țintă predeterminată, astfel cum este definită de Agenția de pariuri sportive. Urmăriți live fotbal liber și alte sporturi.

Aceste linii stipulează că puteți risca R 110 dolari pentru a câștiga r 100 $ alegând dacă jocul va avea 10 sau mai multe curse marcate (de mai sus), sau 9 sau mai puțin curse marcate (mai puțin). Uneori, cotele pot fi ajustate de către Agenția de pariuri dacă încearcă să echilibreze pariurile, încurajându-le pe o parte sau pe alta. Acest lucru nu înseamnă neapărat că un pariu este mai probabil să prevaleze asupra celuilalt, și poate prezenta de multe ori o oportunitate de valoare bună atunci când este utilizat în colaborare cu sistemele noastre și filozofia de “pariu împotriva publicului”.

Linii de curse

Fiecare zi este o nouă oportunitate. Puteți construi pe succesul de ieri sau pune eșecurile înapoi și începe peste. Asta e viața, cu un joc nou în fiecare zi, și asta e baseball. O linie de alergare este foarte similară cu un pariu deschis pe fotbal sau baschet, cu excepția faptului că în baseball linia de alergare este aproape întotdeauna -1.5 sau -2.5, ceea ce înseamnă favorit trebuie să câștige cu cel puțin 2 sau 3 avantaj.

O linie de curse este oferit de agențiile de pariuri pentru a oferi un pariu cu cote mai aproape de 1: 1, permițând jucătorilor pentru a evita cele mai mari cote, adesea găsite în pariuri linie. În exemplul de mai sus, Yankees au o linie de bani de -150, ceea ce înseamnă că trebuie să pariezi 150 de dolari pentru a câștiga 100 de dolari, dar o linie de rulare de -1.5 cu -110 cote, înseamnă că trebuie să riști 110 dolari pentru a câștiga 100 de dolari, deși echipa trebuie să câștige cu cel puțin 2 curse.

Ar fi decizia lui cu privire la care pariuri vă simțiți mai confortabil, dacă vă simțiți puternic că favorit va câștiga cu cel puțin 2, apoi linia, cursa oferă o mare oportunitate de a crește plata prin pariuri pe linia de curse în loc de a lua cote de bani, cel mai rău.

Ultima metodă de a paria pe baseball este de a paria pe contracte futures sau victorii în sezon

Aceste opțiuni sunt oarecum populare înainte de începerea sezonului, dar nu primesc multă acțiune din cauza naturii pariurilor lungi, pariuri cu limite stricte, și cote semnificative, de obicei, asociate cu aceste pariuri. Viitorul implică pariuri că o echipă va realiza anumite goluri în sezonul următor, cum ar fi câștigarea diviziunii lor, semnul distinctiv al ligii lor.

Cotele cresc în funcție de cât de puțin probabil este să apară evenimentul, în măsura în care o echipă imaginat a fi teribil în pre-sezon poate primi cote de 200-1 pentru a câștiga. Pariuri pe câștigurile sezonului este foarte similar cu pariurile totale, numai în acest caz v-ar fi de a lua în sus sau în jos pe totalul câștigător al unui club de baseball în sezonul următor, cu cotele fiind mai mult sau mai puțin în jurul standard -110, ajustate pentru beneficiul casa de pariuri. Între rezultatele pentru sfaturi bonus și promoții.

O temă comună este că toate agențiile de pariuri sunt create diferit, și că proverb este adevărat în baseball. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru a lua în considerare atunci când face un pariu linie de bani este dacă casa de pariuri oferă cote pentru linii de bani. Liniile de fanioane de cote asigură că șansele Favoriților dezavantajați vor fi întotdeauna separate cu 10 cenți pe dolar, de aici linia de fanioane. De exemplu,dacă unul dintre favoriți primește-150 de probabilități, atunci dezavantajații vor avea o linie de 140, o diferență de 100 10.

Lasă un comentariu