Case de pariuri stradale (offline)

Case de pariuri stradale (offline) (2)

Deși avem de ani buni numeroase case de pariuri online cu o mulțime de bonusuri și promoții foarte atractive, găsim în continuare și un număr impresionant de case de pariuri stradale, sau offline, care încă sunt folosite zi de zi de o mulțime de persoane.  

Chiar dacă la prima vedere casele de pariuri stradale nu mai par atractive pentru unii, care preferă să parieze de pe telefonul mobil în timp ce stau pe canapea, ele prezintă în continuare unele avantaje de care poți profita oricând. Citește acest articol în continuare pentru a afla când și de ce să pariezi și la agențiile stradale. 

Ce avantaje ai dacă joci la o casă de pariuri stradală? 

Deși poate este greu de crezut, folosirea agențiilor de pariuri stradale are în continuare unele avantaje. Iată care sunt acestea: 

  • Retragere imediată. Retragerile efectuate de la casele de pariuri online durează de la câteva ore la câteva zile. La agențiile stradale însă, primești banii imediat. Sigur, dezavantajul este că trebuie mai întâi să mergi până într-una dintre aceste agenții. 
  • Cotele se modifică mai greu. La casele de pariuri online, cotele de dinaintea meciurilor se pot modifica chiar și din minut în minut. La o agenție stradală, modificarea cotelor se face mult mai lent, așa că poți profita de cote mărite mai mult timp. 
  • Bonusuri pentru pariuri multiple. Deoarece știu că riscă să își piardă clienții în fața operatorilor online, multe agenții de pariuri stradale le oferă jucătorilor bonusuri substanțiale pentru biletele cu multiple selecții. În unele cazuri, atunci când biletele au 20 sau chiar 30 de meciuri, câștigul potențial este chiar dublat. 
  • Siguranța datelor și a banilor. Atunci când joci online există riscul ca cineva să îți fure datele personale și chiar banii pe care îi ai în contul bancar. La o agenție stradală nu trebuie să îți faci niciodată asemenea griji. 

O casă de pariuri stradală are însă și o serie de dezavantaje, cum ar fi taxa de 5% din miză, greșelile făcute de operatori atunci când introduc biletul în sistem, dificultatea plasării de pariuri live sau chiar imposibilitatea de a plasa un bilet, din diverse motive.   

Majoritatea oamenilor care plasează pariuri la agențiile de pariuri offline nu știu de obicei despre pariurile online sau nu sunt interesați de avantajele plasării pariurilor online. Acest lucru se datorează în principal faptului că simt nevoia să parieze cu bani reali în mână și, atunci când câștigă, vor să încaseze banii cât mai curând posibil. Un alt motiv poate fi faptul că persoanele peste o anumită vârstă nu sunt atât de familiarizați cu tehnologia, internetul, plățile online – de aceea se simt mai în siguranță când merg la agenția de pariuri.

Principalele case de pariuri stradale din România Principalele case de pariuri stradale din România 

În România activează la ora actuală mai multe agenții de pariuri stradale licențiate de către ONJN. Mai jos ți le vom prezenta pe cele mai importante dintre ele.  

ArminBet 

ArminBet este o agenție de pariuri stradală înființată în 2005. În prezent, aceasta are peste 600 de agenții în mai multe zone ale țării, cu excepția Bucureștiului. ArminBet le oferă clienților săi un bonus progresiv la câștig, de până la 150% pentru biletele cu minim 25 de evenimente. Totodată, la ArminBet poți paria pe o mulțime de jocuri virtuale. 

Casa Pariurilor 

Aceasta este una dintre cele mai vechi case de pariuri din România. La ora actuală sunt peste 700 de agenții Casa Pariurilor în întreaga țară, astfel încât oriunde te-ai afla cu siguranță vei găsi imediat una dintre agențiile lor. Ofertele fotbal Casa Pariurilor sunt aproape cele mai bune, fiind aproape imposibil să găsești alte agenții stradale ce oferă cote mai mari.  

Get’s Bet 

Deși mai puțin numeroase decât agențiile Casa Pariurilor, agențiile stradale Get’s Bet sunt prezente în majoritatea localităților mari din România. La Get’s Bet găsești o ofertă destul de variată de tipuri de pariuri. Meciurile și pariurile sunt destul de bine structurate așa că merită să intri măcar o dată într-o agenție Get’s Bet, pentru a-ți forma o părere proprie.  

GoBet 

GoBet este de fapt o franciză a celor de la Superbet, înființată în anul 2016. Deși este doar o casă de pariuri cu puține agenții stradale, GoBet are în spate vasta experiență a Superbet. Din această cauză oferă bonusuri și promoții extrem de atractive, cum ar fi SUPER 6, Super Bonus, Superșansă sau Super EXTRA. Totodată, dacă dorești să devii mai mult decât un simplu jucător, poți în orice moment să îți deschizi propria agenție GoBet. 

Fortuna 

Fortuna este o agenție cunoscută de probabil toți jucătorii din România. În afară de oferta online excelentă, Fortuna oferă bonusuri importante și jucătorilor care aleg să treacă pragul oricărei dintre cele peste 800 de agenții stradale din toată țara. Totodată, agențiile Fortuna îți permit să faci pe loc depuneri și retrageri din contul online, doar cu buletinul și numele de utilizator.  

Superbet 

Superbet este a doua cea mai mare casă de pariuri stradale, cu aproximativ 1.000 de agenții în toată țara. Superbet și-a creat un renume mulțumită diversității tipurilor de pariuri pe fotbal, dar și a cotelor și ofertelor disponibile în orice moment. Singurul dezavantaj al Superbet este acela că te limitează destul de mult pe unele meciuri. 

TotalBet 

La ora actuală, TotalBet este cea mai mare casă de pariuri stradale din România. În prezent sunt peste 2.000 de agenții stradale TotalBet, majoritatea regăsindu-se în zonele rurale ale țării, cu doar o mică parte în orașe. Oferta Total Bet este una destul de variată, așa că, dacă treci pe lângă una din agențiile sale, merită să intri măcar o dată. 

Stanleybet

Stanleybet este o agenție de pariuri căutată datorită simplității plasării pariurilor. Stanleybet deține agenții în întreaga țară, dar și un site bine optimizat pentru pariuri online. În plus, dispune de bonusuri atractive pentru clienți, ca de exemplu: StanleyPlus5, Supergoal, Bonus la câștig și concursuri săptămânale.

 

Ce case de pariuri stradale au și agenții online 

Din păcate, numărul de case de pariuri din România care au atât agenții stradale cât și opțiuni de pariuri online sunt destul de puține. Astfel, din cele 7 case de pariuri prezentate mai sus, doar 4 le oferă clienților săi și site-uri unde pot paria. Este vorba de Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor și Get’s Bet. Totuși, dintre toate acestea, doar una oferă cu adevărat o experiență completă clienților săi. Aceasta est Fortuna, care are atât bonusuri și oferte interesante în agențiile sale stradale, dar și opțiunea de a transfera rapid bani dinspre și către contul online direct de la oricare casierie. Cu toate acestea, trebuie măcar apreciat și efortul depus de către celelalte. 

 

Indiferent că ești o persoană care pariază doar online sau offline, trebuie să încerci măcar o dată și cealaltă alterativă.  Doar așa te poți numi un parior experimentat și bine informat și poți profita de avantajele oferite atât în online cât și în offline.  

 

FAQ

În România există foarte multe case de pariuri stradale care oferă nenumărate promoții. Cele mai numeroase agenții de pariuri stradale aparțin operatorilor Superbet cu peste 900 de agenții stradale în România, dar și Casa Pariurilor cu peste 750 de agenții. Alți operatori ce se bucură de popularitate în ceea ce privește agențiile stradale sunt Stanleybet, Gobet, Fortuna, Winner, MozzartBet,TotalBet, Get’s Bet, FavBet, Excelbet și altele.

În general, agențiile de pariuri stradale oferă posibilitatea de a plasa pariuri utilizând metoda cash. De asemenea, în cazul unui câștig, fie la loto, pariuri sportive sau sloturi, suma îți va fi acordată tot cash. Nu de mult timp, agenția Superbet a introdus POS și implicit, posibilitatea tranzacțiilor folosind cardul de credit.

În România există multe agenții de pariuri stradale care au început să le oferă jucătorilor bonusuri substanțiale pentru biletele cu multiple selecții. Prin urmare, atunci când biletele au 20 sau chiar 30 de meciuri, câștigul potențial este chiar dublat. De asemenea, dacă ești norocos poți câștiga unul dintre jackpoturile locale sau chiar naționale disponibile în agenții.

Având în vedere că tehnologia se dezvoltă foarte rapid, majoritatea caselor de pariuri stradale au ales să își deschidă și o agenție online. Datorită rapidității cu care sunt plasate pariurile și bonusurile variate, mulți jucători aleg să joace online la unele dintre cele mai cunoscute agenții. Este vorba despre Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor si Get’s Bet. Agențiile online oferă servicii complete.

Lasă un comentariu