Sportingbet – păreri și recenzie

Sportingbet - păreri și recenzie

Sportingbet este un operator de jocuri de noroc online care are o gamă complementară de jocuri de cazino și pariuri sportive. Sportingbet este unul dintre cele mai renumite case de pariuri online din România. Aici puteți găsi multe jocuri și opțiuni de pariuri diferite. 

Casa de pariuri online Sportingbet atrage atenția în Europa de ceva timp. De ce jucătorii se înscriu pe o anumită platformă? Răspunsul la această întrebare este de obicei destul de simplu: deoarece poți găsi piețele și jocurile de pariuri dorite. În această recenzie vom vedea de ce a reușit Sportingbet sa câștige popularitate într-un timp relativ scurt.

Despre Casa de Pariuri Sportive Sportingbet

Sportingbet este una dintre cele mai mari case de pariuri din lume, care s-a născut în 1998 în Marea Britanie. Inițial, compania și-a dezvoltat activitățile de pariuri sportive în Statele Unite. Dar după ce guvernul american a interzis jocurile de noroc online, casa de pariuri a trebuit să părăsească această piață și să-și îndrepte atenția către alte țări, inclusiv România. 

Pe piața jocurilor de noroc din România, Sportingbet funcționează în mod legal încă din anul 2017, atunci când a obținut licența emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Sportingbet este cea mai ambițioasă și uimitoare aplicație, foarte convenabilă și ușoară, are o mulțime de avantaje și facilități.

În prezent, peste 4 milioane de utilizatori pariază la Sportingbet. Și pentru a menține o imagine pozitivă a operatorului, este foarte des angajat în activități de sponsorizare.  Reputația și credibilitatea sunt foarte importante pentru Sportingbet, deci putem spune cu încredere că această casă de pariuri garantează fiabilitatea.

Sportingbet Înregistrare – Pas cu Pas

Site-ul este conceput în mod conservator, ușor de utilizat și de navigat. Schema de culori a site-ului este deschisă, deci nu obosește utilizatorul cu culori excesive. De asemenea, procesul de înregistrare este foarte simplu și rapid. Pentru a intra în lumea pariurilor sportive Sportingbet, trebuie, mai întâi să îți creezi un cont nou. Acest lucru îl vei duce la bun sfârșit urmărind acești pași:

 1. Accesează site-ul oficial Sportingbet;
 2. Apasă pe Înregistrați-vă Acum;
 3. În continuare, introdu datele tale personale, cum ar fi nume, prenume, CNP, adresă;
 4. Scrie adresa ta de email și alege-ți o parolă;
 5. Trebuie să confirmi că ai împlinit vârsta de 18 ani;
 6. Setează dacă dorești să primești materiale de marketing;
 7. Apasă pe Creare cont și asta este tot.

Pentru o înregistrare reușită la Sportingbet, tot ce trebuie să faceți este să acceptați termenii și condițiile generale, pe scurt termenii și condițiile. Vă rugăm să rețineți, totuși, că trebuie să vi se verifice contul în termen de 30 de zile. În principiu, există mai multe opțiuni pentru a face acest lucru, cum ar fi transmiterea unei fotografii de pe actul de identitate sau pașaport.

Bonus de Bun Venit Sportingbet – de până la 400 RON

Aproape orice casă de pariuri online nu își întâmpină astăzi noii veniți fără să le ofere un bonus atractiv. Acesta este și cazul Sportingbet. Operatorii promit jucătorilor noi un credit de 100% până la 400 RON. Acesta este un bonus clasic pentru prima depunere, deoarece utilizatorul poate asigura creditul suplimentar transferând bani în contul său nou deschis pentru prima dată. 

Pe lângă bonusul de bun venit Sportingbet pentru secțiunea de pariuri sportive, există și bonusuri pentru casino sau promoții periodice. Ne referim aici ala următoarele tipuri de bonusuri Sportingbet:

 • FreeBet de până la 80 RON;
 • Cote speciale la diferite evenimente;
 • Combi +.

Bonusul poate fi deblocat cu toate pariurile oferite și vine, de asemenea, cu anumite cerințe de pariere. Pentru o primă plată validă, atât suma depozitului cât și suma bonusului trebuie să fie investite fiecare de șapte ori la o cotă minimă de 1,70. I se acordă o perioadă de 30 de zile pentru a finaliza condițiile de pariere. Din experiența noastră, suficient timp pentru a îndeplini condițiile de bonus.

În timp ce un bonus de bun venit pe scena jocurilor de noroc este acum un lucru bun, promoțiile pentru clienții existenți nu sunt încă o chestiune firească pentru multe case de pariuri online. Cu toate acestea, Sportingbet ar dori să recompenseze clienții săi de lungă durată pentru loialitatea lor.

Ofertă Pariuri Sportive – Pre-match și Live

Ofertă Pariuri Sportive – Pre-match și Live

Sportingbet pune la dispoziția utilizatorilor o ofertă destul de largă pentru pariuri. În comparație cu alte case de pariuri, putem spune că poate concura cu ușurință cu cei mai populari operatori din industria. 

Sportingbet a realizat o gamă largă de pariuri cu care vă puteți poziționa pe scară largă. Accentul este pus pe fotbal. În plus, există peste 25 de de sporturi în care îți poți încerca norocul. Pe lângă cele mai populare sporturi, ca fotbal, baschet și tenis, site-ul conține și pariuri pe sporturi mai specifice, cum ar fi: 

 • Cricket
 • Baseball
 • Darts
 • Tenis de masă
 • Formula 1
 • Lupte
 • Motociclism
 • Schi alpin

Pentru cei cărora le plac astfel de sporturi nepopulare, Sportingbet este cea mai bună casă de pariuri cu cea mai bună listă și cote.

În plus, chiar și oferta live este foarte bună aici.  Sportingbet are o atitudine specială față de acest tip de pariuri, deoarece foarte mulți jucători aleg să pariezi live la Sportingbet. Există chiar și statistici și caracteristica de Cash-out.

În zona „Pariuri live”, vizitatorii vor găsi numeroase piețe de pariuri non-stop. Nu numai fanii fotbalului, hocheiului pe gheață sau baschetului vor fi fericiți, ci și entuziaștii altor sporturi. Ceea ce este deosebit de interesant este faptul că unele evenimente sunt chiar transmise în direct pe platforma Sportingbet, prin intermediul Streaming Live. Dacă nu, există cel puțin o animație informativă disponibilă și o secțiune pentru statistici.

Metode de Plată Sportingbet – Carduri bancare și Portofele Electronice

Sportingbet se dovedește a fi un furnizor de pariuri serios și sigur atunci când vine vorba de plăți. Dacă dorești să joci câștiguri pe bani reali pe platforma Sportingbet, trebuie să faci o depunere mai devreme sau mai târziu. 

Acest pas este extrem de ușor de stăpânit, la fel ca pe majoritatea site-urilor web concurente. Tot ce trebuie să facă jucătorul este să selecteze opțiunea „Depune” din profilul său de jucător și va fi redirecționat către subpagina corespunzătoare. Aici el introduce suma dorită și selectează metoda de plată preferată. 

Unele dintre acestea sunt următoarele:

 • VISA;
 • Mastercard;
 • Skrill;
 • Neteller;
 • Paysafecard;
 • Transfer bancar rapid;
 • Promo Code.

Toate metodele asigură disponibilitatea imediată a banilor. Astfel, jucătorul poate începe să parieze imediat. Suma minimă pe care o poți depune la Sportingbet este de 40 RON. În calitate de casă de pariuri tradițională, Sportingbet inspiră încredere clienților săi. În plus, sistemul său de plată este foarte bine organizat și orientat spre client.

În ceea ce privește retragerile, trebuie să menționăm că va fi utilizată metoda prin care s-a efectuat depunerea în prealabil. De asemenea timpul în care sunt finalizate retragerile diferă în funcție de opțiunea de plată. De exemplu, pentru portofelele electronice, timpul necesar este de 1-2 zile, iar pentru cardurile bancare de 3-5 zile. Sportingbet acoperă aproape toate metodele de plată, indiferent dacă vorbim despre transfer instant, portofele electronice sau carduri preplătite. 

Asistență Clienți Sportingbet

Secțiunea de întrebări frecvente este deschisă mereu. Acolo, poți găsi răspunsul la problema ta în timp rapid.  Chiar dacă subiectul pariurilor sportive este de fapt ușor de înțeles, unul sau două semne de întrebare pot fi văzute pe fețele începătorilor. Din fericire, casa de pariuri online Sportingbet oferă răspunsuri utile în secțiunea de întrebări frecvente detaliate. 

Dacă aveți întrebări suplimentare, angajații pot fi, desigur, contactați direct. Dacă este necesar un răspuns rapid, îți recomandăm să alegi la chatul live. Iată, pe scurt, ce metode poți utiliza pentru a lua legătura cu un operator Sportingbet:

 • Chat live – disponibil între orele 09:00-23:00;
 • Email – completează formularul disponibil pe site.

Chatul live al Sportingbet este prima alegere a utilizatorilor. Alternativ, puteți scrie furnizorului un e-mail. Acest lucru funcționează prin intermediul formularului de contact de pe site. 

De asemenea, merită menționat faptul că asistența este în limba română și se ocupă rapid de solicitarea ta. De asemenea, poți găsi informații și ajutor pe tema dependenței de jocuri de noroc pe site-ul web. Acest lucru și opțiunile de asistență arată că Sportingbet este un furnizor de încredere.

Sportingbet App

Site-ul web poate fi accesat de pe mai multe dispozitive, inclusiv Apple iOS și Android, pentru descărcarea aplicației, iar site-ul web poate fi accesat de pe o gamă de smartphone-uri și dispozitive mobile.

Site-ul web îți permite să accesezi aplicații pentru utilizatorii de Android și iOS de pe site-ul Sportingbet de unde poți descărca aplicația de pariuri sportive care este disponibilă în meniul principal.

Pentru alți utilizatori de telefoane mobile, site-ul web are o platformă intuitivă care a fost concepută pentru a fi accesibilă de la motorul de căutare sau bara de adrese de pe telefonul mobil, astfel încât să te poți conecta rapid și să începi pariurile.

Aplicația are o serie de caracteristici excelente care îți asigură că obții informații complete și că poți plasa rapid pariuri. Aplicația are opțiuni de streaming și pariuri live care sunt ușor de accesat, precum și notificări, astfel încât să poți configura alerte pentru a urmări pariurile. Aplicația îți permite, de asemenea, să efectuezi depuneri și retrageri și ai opțiunea de a încasa pentru a obține câștigurile înainte de decontarea pariului. 

FAQ

Este simplu pentru jucătorii înregistrați să plaseze un pariu la Sportingbet. Trebuie doar să selectezi evenimentul de interes din oferta live sau prematch, apasă clic pe cota opțiunii de pariere, alege cota, apoi confirmă pariul.

Poți retrage bani din contul tău Sportingbet asemănător modului în care ai efectuat depunerea anterior. Avantajul Sportingbet este suportul celor mai populare carduri și servicii bancare, sisteme de plată electronice și portofele virtuale. Însă, îți recomandăm să citești Termenii și Condițiile metodelor de plată înainte să alegi o opțiune.

Pentru a putea retrage bonusul, trebuie să efectuezi o primă depunere în contul tău de jucător. Apoi, este necesar să îndeplinești condițiile de pariere pentru a putea efectua o retragere. În plus, pariurile trebuie stabilite înainte de expirarea bonusului. Poți afla când expiră în contul tău.

Sportingbet a recunoscut deja semnele vremurilor și oferă clienților săi o gamă largă de pariuri sportive printr-o aplicație mobilă reală. Această aplicație rulează pe iOS-ul Apple și, astfel, pe toate iPhone-urile și iPad-urile, precum și pe smartphone-urile Android, Windows și Blackberry.

Fie descarci aplicația pentru utilizatorii de Android și Apple iOS, fie accesezi site-ul prin motorul de căutare sau bara de adrese de pe telefonul mobil pentru a te bucura de toate funcțiile excelente disponibile prin intermediul dispozitivului.