Secrete din pariuri sportive

9 secrete din pariuri sportive

Visul oricărui parior este de a se îmbogăți, eventual peste noapte, din pariuri sportive. Totuși, dacă toți ar reuși asta, astăzi n-ar mai exista agenții de pariuri sportive pentru că toate ar falimenta. Nu oricine poate să ajungă să obțină un profit, dar dacă vrei să afli cum să câștigi la pariuri sportive citește acest articol până la final.  

 

Secrete din pariuri sportive – pașii către succes 

Pariurile sportive sunt considerate un joc de noroc. Totuși, pentru o persoană disciplinată, care știe să studieze statisticile și are și un pic de inspirație, pariurile sportive pot fi o bună sursă de venit. Nu suficient de mare cât să se transforme într-un job cu normă întreagă, deși sunt pariori care doar din asta trăiesc, dar destul încât să se merite efortul.  

 

Câte de greu este să câștigi pe termen lung? 

Profitul pe termen lung este mult mai ușor de obținut decât cel pe termen scurt. De altfel, nici un parior serios nu se așteaptă să dea lovitura peste noapte. Toți urmează câte o strategie pe termen lung, calculând profitul, sau pierderile, la un anumit interval de timp, de o lună. Totul depinde de strategia de pariere pe care o urmează. La o simplă căutare pe internet vei găsi numeroase strategii care se îți arate cum să câștigi la pariuri sportive. Nu există strategii bune sau strategii rele, însă succesul tău va depinde în mare măsură de disciplina de care dai dovadă.  

 

Managementul eficient al banilor in pariuri sportive Managementul eficient al banilor in pariuri sportive

Disciplina nu este nicăieri mai importantă decât în managementul banilor, sau bankroll management. Acesta nu este important doar când vine vorba de pariuri ci se aplică în orice activitate ce presupunea investirea unei sume de bani. 

Dar ce înseamnă managementul banilor atunci când vorbim despre pariuri? Înseamnă să ai niște reguli clare atunci când plasezi bilete de pariuri sportive și să nu le încalci orice s-ar întâmpla. Pariorii profesioniști nu vor juca pe un bilet sau pe un pariu live niciodată mai mult de 2% din totalul banilor. Sunt conștienți că în orice moment poți să ai o pasă proastă și să pierzi chiar și 10 bilete consecutive. Astfel nu vei rămâne fără bani atunci când traversezi o perioadă mai nefastă. Dacă 2% reprezintă o sumă prea mică, atunci poți paria până la 5% din totalul banilor, însă niciodată mai mult. 

Mulți jucători amatori sunt tentați ca, după câteva bilete pierdute, să înceapă să parieze și mai mulți bani pentru a recupera mai repede suma pierdută. Aceasta este cea mai mare greșeală pe care o poți face și o cale sigură către faliment. 

 

Avantajul de a avea mai multe conturi la pariuri 

Ai tot auzit de jucători care au conturi la mai multe case de pariuri și, înainte de a pune un bilet, le verifică pe toate. Dacă la prima vedere acest lucru ți se pare complet ineficient, te înșeli. Doar așa vei putea găsi cele mai mari cote pentru un anumit meci. Totodată, este posibil ca o anumită casă să nu aibă un tip de pariu pe care îl cauți, de exemplu, total goluri asiatice 

Un alt motiv important pentru care ar trebui să îți deschizi conturi la mai multe case de pariuri online îl reprezintă toate bonusurile și promoțiile derulate de acestea. Prin intermediul lor poți primi pariuri gratuite, misiuni speciale și chiar bonusuri de fidelitate. Mai multe conturi înseamnă mai multe beneficii.  

 

Există meciuri sigure la pariuri? 

O zicală veche spune că „mingea este rotundă”, adică orice se poate întâmpla într-un meci. Chiar și cea mai bună echipă din lume poate prinde o zi proastă și pierde în fața celei mai slabe echipe din lume. Nici o cotă de 1.01 nu este 100% sigură. 

La o simplă căutare pe internet vei găsi sute de site-uri și pagini de Facebook care oferă ponturi 100% sigure, pe cote mari. Stai departe de aceste așa-zise meciuri sigure deoarece nu sunt altceva decât țepe. Vei ajunge să plătești chiar și câteva sute de euro pe un pont greșit, după care vei pierde și banii pe care îi pariezi. Mai bine îți faci propriile analize și pariezi folosindu-ți experiența și inspirația. Ai șanse mult mai mari de câștig.  

 

Avantajul de acasă – echipa gazdă câștigă mai des 

Avantajul de acasă - echipa gazdă câștigă mai des Probabil cea mai interesantă statistică din lumea pariurilor sportive, de care ar trebui să profiți, este aceea că echipele gazdă câștigă mai des. Acest lucru se datorează unui mic avantaj, acela că joacă în fața propriilor suporteri. Nu vorbim despre o echipă gazdă mediocră care joacă contra lui Real Madrid acasă, ci de două echipe de o valoarea cât de cât asemănătoare. 

Din păcate, casele de pariuri sunt conștiente de acest mic avantaj și scad considerabil cotele de 1 solist. Totuși, data viitoare când vrei să pariezi pe rezultat final ține cont de acest mic secret. S-ar putea să îți fie de mare ajutor.  

 

Pariurile pe echipa favorită nu trebuie să existe 

Am spus mai sus că parierea unei sume mai mari de 2% din bugetul total (5% în cazuri excepționale) este o cale sigură către faliment. Cea de-a doua o reprezintă parierea pe echipa favorită. Sigur, poți invoca argumente precum că ai cunoștințe mai bune despre jucători, forma lor și evoluția din ultimele partide, însă atunci când vorbim despre echipa favorită, indiferent de sport, cel mai probabil nu suntem 100% obiectivi. Iar pentru a putea câștiga trebuie să plasezi pariuri 100% obiective.  

Dacă totuși dorești să pariezi pe echipa favorită, ține o evidență separată a acestor pariuri și, după o lună, fă o analiză obiectivă a rezultatelor. Dacă ai pierdut majoritatea pariurilor este clar că nu mai trebuie să pariezi niciodată pe echipa favorită.  

Acestea sunt toate secretele pe care le cunoaștem despre cum să câștigi la pariuri sportive. Sperăm că ai învățat ceva nou citind articolul și că de acum înainte vei deveni un parior mai bun. Suntem siguri că, folosite înțelept, aceste secrete te pot ajuta să generezi un venit suplimentar considerabil, fie că preferi să plasezi pariuri live fie că obișnuiești să pui bilete la pariuri sportive înainte de startul evenimentelor.   

 

 

Lasă un comentariu