Pariuri pe mobil – Top aplicații sportive Android & iPhone

În ziua de astăzi, orice jucător are nevoie de libertatea de a paria de oriunde s-ar afla. Din această cauză, aplicațiile mobile ale caselor de pariuri sunt esențiale. Acestea nu numai că îți permit să pariezi pe un meci, dar în același timp îl poți și urmări direct de pe telefonul mobil, de oriunde ai afla. Din păcate, nu toate casele de pariuri din România au aplicații mobile.  

Casele de pariuri din România care au aplicații de Android / iOS 

Pariuri pe mobil - Top aplicații sportive Android & iPhone

Majoritatea caselor de pariuri de top le oferă însă jucătorilor aplicații mobile, atât pentru telefoane Android, cât și pentru dispozitive iOS, precum iPhone și iPad. Una dintre cele mai bune aplicații este oferită de către Betano din simplul motiv că îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală. A plasa un pariu mai simplu de atât nici nu se poate. 

Și Unibet deține o aplicație mobilă destul de bună. Totodată, acest operator are probabil cele mai multe transmisiuni live dintre toate casele de pariuri din România, așa că nu strică să ai un cont deschis, măcar ca să poți urmări toate aceste evenimente sportive.  

 

Top case de pariuri online pe mobil

Printre casele de pariuri licențiate din România care oferă aplicații mobile, atât pentru Android cât și iOS se mai numără:

Aceasta din urmă este de asemenea de evidențiat, tot datorită numărului mare de evenimente transmise live în fiecare an, peste 27.000.

O aplicație de mobil foarte interesantă este cea de la Netbet, având o grafică modernă și intuitivă. Aplicația NetBet dispune de peste 10.000 de evenimente pe an și peste 25.000 de evenimente live. De asemenea, este disponibilă și opțiunea „Cash Out”, cu ajutorul căreia îți poți asigura unele pariuri. Așa cum am menționat mai devreme, Betano ne încântă cu o opțiune unică pe piața caselor de pariuri din România și anume Talk&Bet, care se traduce prin Vorbește și Pariază. Grație acestei opțiuni, procesul de pariere a devenit mult mai plăcut. Nu trebuie decât să spui ce anume vrei să pariezi, miza și să confirmi pariul.

Operatorul Unibet se bucură de o aplicație unde vei găsi cele mai bune cote, un streaming live la peste 10.000 de evenimente sportive, dar și faimoasa ofertă de bun venit ce încântă toți jucătorii. Există multe aplicații de pariuri online interesante, așadar ai de unde alege. 

Ce avantaje și dezavantaje ai dacă folosești aplicațiile caselor de pariuri online 

Atunci când alegi să pariezi de pe o aplicație mobilă ai multiple beneficii. În primul rând, unele case de pariuri online îți oferă chiar bani gratis pentru a instala aplicația lor și a paria folosind-o. Sigur, sumele nu sunt mari, însă vorbim de bani oferiți gratis. Totodată, aplicațiile mobile îți permit să plasezi un pariu de oriunde te-ai afla, rapid. Chiar dacă te afli cu prietenii la o terasă și te uiți la un meci, poți paria pe el în doar câteva secunde. 

Ultimul beneficiu îl reprezintă promoții speciale pe care casele de pariuri le organizează din dorința de a crește numărul de utilizatori care folosesc aceste platforme. Acestea sunt organizate cu regularitate iar bonusurile oferite nu sunt deloc de neglijat. 

Sigur, există și dezavantaje atunci când vorbim despre aplicațiile pe mobil. Din păcate, este mult mai ușor să apeși și să plasezi pariul greșit. Totodată, aceste aplicații folosesc multe din resursele telefonului, așa că, dacă ai un smartphone mai vechi este posibil ca acestea să nu ruleze deloc bine. În acest caz este mai bine să te rezumi la pariurile de pe desktop sau din agenții.  

Iată care sunt avantajele:

 • Posibilitatea de a paria de oriunde
 • Bonusuri și promoții exclusive pentru utilizarea aplicației, inclusiv bonusuri oferite doar pentru că ai instalat aplicația operatorului respectic.
 • Posibilitatea de a urmări partide în transmisiune directă de oriunde te-ai afla
 • Aplicația este mai stabilă și câteodată și mai rapidă decât site-ul web
 • Posibilitatea de a urmări rezultatele pariurilor puse prin intermediul notificărilor
 • Facilități exclusive de care poți beneficia doar de pe telefoane sau tablete

Din păcate, aplicațiile de pariuri sportive pentru telefoanele mobile au și unele dezavantaje. Printre acestea se regăsesc:

 • Pentru a putea folosi eficient unele aplicații ai nevoie de un telefon nou și performant. Pe telefoane mai vechi acestea se mișcă greoi
 • Unele aplicații necesită o versiune mai nouă a sistemului de operare decât cea pe care o ai tu instalată
 • Aplicațiile nu sunt bine optimizate și astfel îți este greu să navighezi pe ele
 • Aplicațiile nu sunt dezvoltate bine și sunt pline de bug-uri astfel încât se blochează destul de des
 • Transmisiunile live consumă mult din pachetul tău de date mobile și poți ajunge în situația în care să ai costuri suplimentare
 • Sunt dezvoltate doar pentru Android și iOS. Astfel, posesorii de telefoane cu sisteme Windows sau Blackberry nu pot paria de pe telefonul mobil.

Cum instalezi aplicațiile pe Android / iOS 

Cum instalezi aplicațiile pe Android / iOS

Aplicațiile caselor de pariuri din România se instalează destul de simple. Pentru dispozitivele ce rulează pe iOS nu trebuie decât să intri pe AppStore și să instalezi aplicațiile dorite. Poți instala fără probleme aplicațiile tuturor caselor de pariuri din România. 

Pe Android instalarea este ceva mai complicată din cauza faptului că Google Play nu acceptă la ora actuală aplicații pe care poți să pariezi sau să joci la cazinouri pe bani reali. Astfel, pentru a le putea instala trebuie mai întâi să intri pe site-ul casei de pariuri și să cauți secțiunea mobil. De aici, vei putea descărca pachetul de instalare direct pe telefonul mobil. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să îl instalezi. S-ar putea să fie nevoie mai întâi să intri în setările telefonului și să bifezi opțiunea ce îți permite să instalezi alte aplicații decât cele provenite de pe Google Play. 

Cum alegi cea mai potrivită aplicație de pariuri?

În prezent, din ce în ce mai mulți jucători aleg să se parieze de pe mobil deoarece este mult mai rapid și comod, având posibilitatea să pariezi din orice loc te-ai afla. 

Iată care sunt principalele elemente de care ar trebui să ții cont atunci când te decizi să începi să pariezi de pe mobil: 

 • Simplitatea aplicației – Aplicația trebuie să fie cât mai ușor de accesat astfel încât să se potrivească tuturor jucătorilor, fie ei începători sau avansați;
 • Bonusuri și Promoții – Atunci când vine vorba de aplicațiile de mobil, unele agenții de pariuri aleg să le ofere jucătorilor diferite bonusuri și promoții exclusive pentru mobil;
 • Live Streaming – Este foarte important un serviciu de Live Streaming pe care să îl poți accesa de pe mobil, astfel încât să poți urmări evenimentele tale preferate live;
 • Opțiuni de personalizare – pentru a face pariurile cât mai rapide;
 • Posibilitatea de a rămâne logat în aplicație o perioadă mai lungă de timp;
 • Notificări – este ajutător să poți seta diverse notificări în aplicație;
 • Caracteristici speciale – Unele agenții de pariuri online, de exemplu Betano, oferă o caracteristică nouă care îți permite să pariezi prin comandă vocală;
 • Design-ul aplicației.

Atunci când te decizi să îți deschizi un cont la unele dintre casele de pariuri online din România, este recomandat să alegi o agenție care să dispună de o aplicație optimizată pentru mobil Android sau iOS.  

 

FAQ

Vei găsi toate informațiile necesare pentru a descărca aplicațiile mobile direct pe site-urile caselor de pariuri licențiate din România. Posesorii de telefoane Android vor trebui să descarce aplicația direct de pe site, deoarece astfel de aplicații nu sunt permise în magazinul Google Play. Posesorii de iOS le vor găsi și în App Store.

Din păcate, la ora actuală nu toate casele de pariuri din România beneficiază de aplicații mobile. Totuși, numărul operatorilor licențiați care nu le dau jucătorilor posibilitatea de a juca de pe telefonul mobil este foarte mic. Având în vedere popularitatea pariurilor de pe mobil, în viitorul apropiat toate vor avea aplicații.

Da, aplicațiile mobile ale caselor de pariuri îți oferă aceleași funcționalități ca atunci când le accesezi de pe un calculator. Poți vedea toate bonusurile disponibile, le poți activa și chiar debloca direct de pe telefon. În plus, unele case de pariuri le oferă jucătorilor bonusuri special pentru a juca de pe aplicația mobilă.

De pe aplicațiile mobile poți efectua depuneri și retrageri la fel ca și de pe un calculator. Astfel, poți depune bani folosind cardul bancar, transfer bancar, portofele electronice (precum Skrill sau Neteller) și chiar Paysafecard. Pentru retrageri ai la dispoziție toate variantele de mai sus, cu excepția Paysafecard. Limitele de depunere și retragere variază de la operator la operator.

Lasă un comentariu