Noi case de pariuri online

Noi case de pariuri online

Pe piața din România apar aproape în fiecare an noi agenții de pariuri online licențiate. Chiar dacă ai deja casele tale preferate, nu ar trebui să ignori apariția noilor operatori. Aceștia vin tot timpul cu oferte și bonusuri foarte bune la început, pentru a atrage jucători. Poți profita din plin de aceste oferte pentru a-ți maximiza profiturile. Și, cine știe, poate că vor avea și cote mai bune decât casele de pariuri la care jucai până acum. 

Ce condiții trebuie să îndeplinească o casă de pariuri online nouă?

Pentru a putea opera pe teritoriul României, o casă de pariuri trebuie să primească o licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Pentru a primi licența, operatorul trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Printre acestea se numără obligativitatea de a avea un SRL în România, astfel încât să poată să plătească impozite, dar și o taxă de licențiere. Totodată, compania trebuie să facă dovada unui capital social consistent.

Poate cel mai important criteriu din perspectiva clienților îl reprezintă auditul efectuat de ONJN. Înainte de a primi licența, oficiul verifică, printre altele, modul în care operatorul stochează datele personale și bancare ale jucătorului. Acestea trebuie să fie în perfectă siguranță. Altfel, nu primește licența. 

După ce o casă de pariuri online aplică pentru o licență, acesteia i se emite o licență temporară, de un an. În urma verificării, ONJN poate oferi o licență definitivă, care are o durată de 10 ani. Din momentul în care o casă de pariuri online primește această licență poți juca la ei cu încredere maximă. Vei ști că datele tale sunt în permanență în siguranță. Totodată, în cazul în care vei întâmpina probleme de orice fel te vei putea adresa oficiului pentru a le soluționa.

Merită să joci la un operator nou?

Absolut. Trebuie să le încerci măcar pentru puțin timp pentru a vedea dacă sunt mai bune pentru tine decât casele de pariuri la care joci la ora actuală. Este foarte posibil ca unele case de pariuri noi să ofere cote mai mari decât restul operatorilor de pe piață, în încercarea de a obține clienți. Practic, la început, acestea vor fi printre cele mai darnice cu noii clienți.

În afară de cote mărite, casele noi îți vor oferi și cele mai atractive bonusuri de bun venit de pe piață, dar și numeroase promoții care să te ajute să îți maximizezi profiturile.

Practic, la început, operatorii noi vor face tot ce le stă în putință pentru a te determina să devii clientul lor. Ar trebui să profiți din plin de acest lucru și să îți deschizi conturi la toate casele de pariuri noi, dacă acestea au oferte atractive. Apoi, după ce ai deblocat bonusul de bun venit, te poți decide dacă să mai continui să joci acolo sau nu. Este posibil ca unele dintre ele să continue să ofere bonusuri și cote generoase chiar și după ce și-au creat o clientelă fidelă. 

Case de pariuri noi în România 2020

Ce condiții trebuie să îndeplinească o casă de pariuri online nouă?

În anul 2020, mai multe case de pariuri au aplicat pentru o licență din partea ONJN și au și primit-o. Iată care sunt acestea.

Mozzartbet

Acesta nu este un nume nou pentru pariorii din România. Mozzartbet a fost înființată în Serbia în 2001 iar din 2006 operează și în țara noastră. Inițiat aceasta a fost o casă de pariuri strict stradală cu câteva agenții doar in orașele mari. După modificările legislative din 2015, Mozzartbet s-a decis să intre și pe piața pariurilor online și a primit licență din partea ONJN începând cu data de 1 februarie 2020. 

Admiral

Și Admiral este un nume celebru în România. La fel ca și Mozzartbet, Admiral operează în România de mulți ani agenții stradale. Acest operator este în primul rând cunoscut pentru faptul că este un cazino online, însă din luna martie a anului 2020 deține și o licență din partea ONJN pentru pariuri sportive. 

Favbet

Favbet este de asemenea un operator cu istorie în România atunci când vine vorba de agenții stradale. Totuși din punct de vedere al popularității, Favbet este un operator mai puțin cunoscut datorită faptului că nu avea prea multe agenții. În 2020, Favbet a primit și o licență definitivă pentru pariuri online, începând cu data de 1 mai. 

Bonusuri și oferte la case de pariuri noi

Toate casele de pariuri online care au primit licențe noi în 2020 vin cu bonusuri și oferte destul de atractive pentru jucători. 

La Mozzartbet, de exemplu, te așteaptă în primul rând un bonus de bun venit de 100% din prima depunere, în limita a 100 de lei. În afară de acesta, operatorul mai are în ofertă și alte promoții organizate cu regularitate. De exemplu, în fiecare luni te așteaptă „Happy Monday Bonus” unde poți câștiga numeroase premii. Totodată, la Mozzartbet jucătorii fideli sunt recompensați, prin diverse concursuri de fidelitate, cu tablete sau telefoane. 

Admiral îți oferă ca bonus de bun venit un freebet de 150 de lei și un profit boost de 200%, adică îți dublează câștigul potențial de la pariu. Toate acestea cu doar o primă depunere de doar 30 de lei. În afară de acesta, Admiral îți oferă un bonus de bun venit și pentru cazinoul online, la care primești până la 1.000 de lei dar și 50 de rotiri gratuite. În afară de acestea, operatorul desfășoară și o mulțime de alte promoții, atât pentru pariuri, sub formă de freebeturi, cât și pentru jocurile de cazino online. 

Favbet se diferențiază de celelalte case de pariuri, noi sau vechi, prin faptul că, la ora actuală, nu oferă un bonus de bun venit. Totuși, acest operator are alte promoții destul de atractive. În primul rând, la ora actuală, îți oferă un pariu fără risc de până la 100 de lei fără condiții de rulaj. Alți operatori au condiții destul de dificile pentru o astfel de ofertă. Favbet oferă și un bonus pentru biletele cu selecții multiple. Acesta se numește „Mega cota” și poate ajunge să îți majoreze câștigul potențial cu până la 40% în cazul unui bilet cu 10 evenimente.