Netbet Cod Bonus Promo 2022

NetBet - păreri si recenzie

Netbet este o casă de pariuri online deținută și operată de NetBet Enterprises Limited. De-a lungul timpului, Netbet a reușit să se impună pe piața agențiilor de pariuri sportive. Oferă o gamă largă de jocuri de la diverși dezvoltatori și o multitudine de opțiune de pariere. Firma a fost înființată în 2001 – și a obținut licența pentru jocuri de noroc în Malta în 2006. 

Netbet oferă o experiență de pariuri sportive și de jocuri online de înaltă calitate, dar și foarte variată. Este, de asemenea, disponibil pe dispozitive desktop, mobil, tablete și oferă promoții și oferte regulate, disponibile pentru clienții noi și existenți în fiecare săptămână.

Netbet oferă în fiecare lună mii de opțiuni de pariuri sportive. Vei descoperi că Netbet are opțiuni de pariere disponibile pe toate sporturile, inclusiv fotbal, tenis, rugby, cricket, curse de cai, fotbal american, baschet, hochei pe gheață, baseball și golf. De asemenea, oferă o gamă de jocuri eSports.

Cum să îți deschizi un cont nou la Netbet?

Procesul de înregistrare la Netbet este foarte rapid. În doar câteva minute te poți bucura de toate ofertele și promoțiile disponibile. Procesul de înregistrare de la casa de pariuri online Netbet poate fi completat și de jucătorii care se află pentru prima dată pe un site de acest gen.  Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru crearea unui cont nou:

 1. Vizitați site-ul oficial
 2. Apasă pe Înregistrează-te Acum 
 3. Introdu o adresă de e-mail și o parolă pentru a începe completarea detaliilor necesare în timpul procesului de înregistrare
 4. În continuare completează toate câmpurile necesare cu datele tale personale. Acordă o atenție sporită. 
 5. Nu uita să introduce codul promotional la al treilea pas al formularului de înregistrare. 
 6. Verifică contul și numărul de telefon

Configurarea unui cont durează doar câteva minute, mai ales dacă urmați instrucțiunile. Dacă ai probleme la înscriere, folosește detaliile de contact ale site-ului Netbet pentru a intra în legătură cu un operator.

Cum să utilizezi un cod promoțional?

Așa cum am menționat mai sus, la al treilea pas din cadrul procesului de înregistrare, vei avea opțiunea de a introduce un cod de bonus. Introdu codul NEWBONUS în acest formular pentru a te asigura că primești cea mai bună ofertă de bun venit posibilă.

În primul rând, trebuie să finalizezi o verificare KYC, în cadrul căreia trebuie să trimiți o copie a buletinului. Odată ce documentele au fost verificate, poți continua. După verificare, este necesar să îți alegi o metodă de plată preferată și să efectuezi o primă depunere pentru a te bucura de bonusul de bun venit. 

Bonusurile de bun venit ale Netbet vin cu termeni și condiții, la fel ca toate ofertele de pariuri gratuite de pariuri. Termenii și condițiile complete sunt disponibile pentru verificare în timpul procesului de înregistrare, așadar, asigură-te că le citești.

Majoritatea operatorilor de cazinouri oferă un bonus de bun venit la înregistrare înainte de a depune, în timp ce alții vor oferi numai atunci când efectuați prima depunere. Codul promoțional este un start eficient, mai ales dacă nu ai experiență. Începutul îți va permite să înveți elementele de bază ale jocurilor, reducând astfel riscurile de a pierde mai multe fonduri. Unii operatori de cazinouri oferă chiar posibilitatea de a juca fără a depune. Așadar, profită de acest cod promoțional pentru a înțelege, mai exact, cum funcționează unele jocuri.

Bonusuri de bun venit și promoții la Netbet

Bonusurile reprezintă o parte importantă a jocurilor de noroc online. Netbet are una dintre cele mai bune oferte de bun venit. Netbet oferă mai multe promoții pentru fiecare dintre secțiunile lor. Ne referim aici la pariurile sportive, cazino și poker.  

Bonusul de bun venit este destul de competitiv, acordând jucătorilor un bonus de 100%. Primești, de asemenea, 500 RON Freebet la primul pariu fără risc. Primul pariu simplu sau combi poate fi plasat pe orice sport, la alegerea ta, LIVE sau PRE-LIVE. Este disponibil și un bonus Freebet de 200 RON pentru meciuri din UEFA Nations League. Tot ce trebuie să faci este să pariezi minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție partidele din UEFA Nations League din perioada 17 – 18 noiembrie.

Bonusurile lunare și ofertele zilnice sunt locul în care Netbet excelează. Există promoții și câștiguri zilnice. Pe lângă toate acestea, jucătorii pot câștiga puncte în programul de loialitate.

Așadar, bonusul de bun venit nu este singura ofertă interesantă pe care NetBet o oferă clienților săi. Există, de asemenea, multe promoții extraordinare care pot garanta recompensarea jucătorilor cu aproape orice acțiune pe care o desfășoară. Au libertatea de a alege dintre Happy Hour, 10%  Cashback, promoții Quiz și alte oferte uimitoare. 

Cod bonus NetBet – beneficii

Jucătorii noi au tot timpul un motiv excelent să aleagă NetBet. Acest lucru se datorează bonusului de bun venit. În cazul pariurilor sportive, poți alege între 2 tipuri de bonusuri, prin introducerea unui cod bonus în momentul înregistrării. Cel mai atractiv bonus este acela al pariului gratuit de până la 500 de lei. Cel de-al doilea bonus de bun venit îți propune o cotă mărită la un singur meci. Aceste este mult mai rar oferit, așa că este posibil să nu fie disponibil în momentul în care tu decizi să te înscrii. Codurile bonus sunt activate periodic, nu doar la început. Te poți bucura de acestea pe toată perioada în care decizi să pariezi la acest operator online. Jucătorii sunt foarte plăcuți surprinși de aceste coduri promoționale și le consideră un avantaj remarcabil.

Site-urile de pariuri au venit cu diferite tipuri de bonusuri de pariuri care s-au dovedit a fi foarte eficiente. Pariorii au ajuns să iubească aceste bonusuri, deoarece le-au oferit beneficii și sume bonus de bani pe care le-ar putea folosi pentru a plasa pariuri suplimentare sau pentru a crește suma câștigurilor lor. În esență, bonusurile la pariuri sunt de fapt un instrument de marketing foarte eficient pe care alte industrii l-au îmbrățișat și pentru a-și îmbunătăți afacerile. De-a lungul anilor, aceste bonusuri s-au schimbat foarte mult, dar ideea lor de bază a rămas aceleași și anume atragerea de noi pariori.

Netbet metode de retragere

Unul dintre lucrurile esențiale pe care jucătorii le vor observa la Netbet este varietatea de opțiuni atunci când vine vorba de depunerea și retragerea de fonduri. Netbet oferă una dintre cele mai largi game de metode de depunere și este una dintre puținele case de pariuri online care acceptă depozite bitcoin pentru pariuri.

Majoritatea metodelor de plată de la Netbet pot fi folosite și pentru a vă retrage banii, după cum urmează:

 • Transfer bancar – durează între 3 și 12 zile pentru a te bucura de câștigurile tale. Pentru acest tip de tranzacție, suma de retragere minimă este de 80 RON. Poate include, de asemenea și taxa de procesare percepută de bănci;
 • Card – tranzacția se procesează în aproximativ 2-3 zile. Suma minimă de retragere prin card de debit sau credit la Netbet este de 80 RON;
 • Skrill – retragere minimă 20RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: maxim 24 de ore;
 • Neteller – retragere minimă 80RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: în jur de 24 de ore;
 • Trustly – retragere minimă 80RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: 4-12 zile;
 • Smith & Smith – retragere minimă 50RON, retragere maximă 15,000RON, timp de procesare: instant.

În ceea ce privește capitolul referitor la metodele de plată disponibile, Netbet se află în fruntea clasamentului în România. Are cea mai variată gamă de metode de retrage și acest fapt reprezintă un avantaj enorm. În plus, siguranță plăților și comisioanele mici nu pot fi trecute cu vederea. De asemenea, suntem de părere că în comparație cu alte case de pariuri online, Netbet se descurcă foarte bine la capitolul plăți.

FAQ

Un Cod promoțional Unibet trebuie introdus în chenarul special care se află în formularul de înregistrare cont nou. După introducere aceste va fi activat automat. De asemenea, și clienții existenți deja se pot bucura de coduri promoționale. Acestea vor fi introduse în meniul special din secțiunea ce se ocupă de promoții și oferte.

Pentru a te putea înregistra la Unibet trebuie să ai peste 18 ani și să completezi formularul de înscriere cu datele tale personale reale. De asemenea, trebuie să alegi o metodă de plată sigură și să îți verifici contul de jucător.

Un alt mare avantaj al utilizării codurilor promoționale este că îți permite să plasezi pariuri aproape fără risc. Aceste coduri promoționale simplifică literalmente creșterea mizei pur și simplu pentru că nu ai nimic de pierdut. De asemenea, oportunitatea pe care o oferă pentru a avea rotiri gratuite este remarcabilă. Acest lucru crește, fără îndoială, probabilitatea de a câștiga prin înțelegerea jocului.

Da, codurile promoționale pot fi utilizate la toate evenimentele sportive. De asemenea, dacă un cod promoțional are anumite condiții, vei afla acest lucru din secțiunea Termeni și Condiții.