Mozzart – păreri și recenzie

Mozzart - păreri și recenzie

Casa de pariuri sportive online Mozzartbet oferă o mare varietate de sporturi la care poți plasa pariuri simple și live. Pentru utilizatorii noi, este disponibil și un bonus de bun venit pe care îl vei primi la efectuarea unei depuneri. 

Mozzart își are originile în Serbia și este deosebit de activ ca operator de pariuri cunoscută în Balcani. Sediul Mozzartbet Malta Ltd se află în Malta, compania deține o licență de joc de la Malta Gaming Authority și, prin urmare, este considerată de încredere. În plus, Mozzartbet are o licență de funcționare emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În următorul articol Mozzartbet am reunit toate informațiile importante despre oferta de pariuri, serviciul pentru clienți, dar și bonusul Mozzart.

Bonus MozzartBet pentru Jucătorii Noi – promoții la primele trei depuneri

La Mozzart Bet, te așteaptă un bonus de bun venit excelent de 100% până la 500 RON. Tot ce trebuie să faceți este să depui, iar Mozzart se va ocupa de mărirea depozitului la primele 3 depuneri. Iată cum funcționează bonusul de bun venit de la Mozzartbet:

 • Prima depunere – beneficiază de un bonus de 50% până la 250 RON;
 • A doua depunere – bonus de 100% din valoarea depunerii, suma maximă ce poate fi câștigată este de 500 RON;
 • A treia depunere – bonus de 200% de până la 1000 RON.

După cum probabil știi deja, toate cazinourile și promoțiile de pariuri au câteva reguli care trebuie respectate pentru a valorifica suma bonusului. În acest caz, am compilat punctele care ni s-au părut cele mai relevante pentru a vă ușura viața. 

Așadar, fără alte întrebări, iată ce trebuie să știi:

 • Bonusul este activat imediat, fără a fi nevoie de un cod promoțional Mozzartbet;
 • Pentru a putea efectua o retragere trebuie să rulezi suma de 5 ori;
 • Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maximum 60 de zile;
 • Depunerea minimă pentru a obține bonusul este de 50 RON.

Cum să vă înregistrați la Mozzartbet România?

Începe procesul de înregistrare prin intermediul butonului de înregistrare din partea dreapta a site-ului web. Drept urmare, se deschide o fereastră pop-up în care sunt înregistrate toate datele necesare despre tine. Deschiderea contului de pariuri pe această platformă de jocuri este un proces rapid și ușor de finalizat în câteva minute. 

Pentru a plasa pariuri pe sporturile tale preferate, începe procesul de înregistrare chiar acum, urmărind acești pași:

 1. Accesează site-ul web Mozzartbet;
 2. În partea dreaptă sus a paginii vei vedea butonul pentru autentificare sau înregistrare. De acolo vei accesa formularul de înregistrare pentru a-ți crea contul de pariuri sportive;
 3. Trebuie să completezi toate informațiile solicitate de formularul de înregistrare; numele, adresa, CNP, informațiile de contact, numele de utilizator și parola, cu care vei accesa ulterior contul;
 4. După aceasta, trebuie doar să accepți termenii și condițiile și să trimiți datele. De acum înainte ești un nou utilizator al acestei platforme;
 5. Ulterior, trebuie să îți verifici contul furnizând o fotografie de pe actul de identitate.  Toate casele de pariuri sportive sunt obligate să respecte această procedură în țara noastră.

Așa cum poți observa, procesul de înregistrare este cât se poate de simplu. La fel este și în cazul plasării unui bilet de pariuri la orice sport ales de către tine.

Pe ce sporturi poți paria la Mozzartbet?

Acest operator de pariuri sportive prezintă o ofertă de pariuri sportive foarte completă, care va atrage aproape toate tipurile de jucător. 

Numărul de sporturi pe care le oferă Mozzartbet este mare, cu aproximativ 25-30 de sporturi diferite care oferă piețe în mod regulat. Acest lucru îl face să includă toate cele mai practicate și urmărite sporturi din lume, precum fotbal, baschet, tenis, baseball sau ciclism, printre multe altele. Dar, deoarece oferta sa este atât de extinsă, găsim și alte sporturi mai puțin relevante, cum ar fi:

 • Darts;
 • eSports;
 • Box;
 • Futsal;
 • Polo;
 • Snooker;
 • Sporturi cu motor.

 Pe scurt, la Mozzartbet găsim o casă de pariuri care acoperă practic toate sporturile la care există pariuri. Dacă analizăm oferta lor de tipuri de pariuri pe joc, găsim din nou un produs foarte dens, cu un număr mare și o varietate de opțiuni. Oferă peste 100 de piețe diferite în aproape toate ligile de fotbal, chiar dacă acestea sunt minore, și mai mult de 200 de piețe diferite în jocurile ligilor majore de fotbal. 

Desigur, printre toate aceste oferte sportive se remarcă fotbalul, cu posibilitatea de a paria practic pe orice ligă din lume. Nu lipsesc cele mai bune competiții din întreaga lume, cum ar fi Liga Campionilor, Europa League, Copa Libertadores, Premier League, LaLiga, dar sunt disponibile și ligile din țările mai puțin relevante și ligile 2.

În baschet, turneul vedetă este, fără îndoială, NBA. Acest operator oferă pariuri la baschet pe toate meciurile din sezonul acestei competiții. La tenis poți paria pe Grand Slam, dar și pe toate turneele ATP și WTA care au loc pe parcursul anului. 

Prin urmare, dacă ești un jucător care dorește să parieze pe mai multe sporturi, Mozzartbet este un operator ideal pentru acesta, deoarece varietatea sa de pariuri pe sport este una dintre cele mai bune de pe piață.

Pariuri Live Mozzartbet și Streaming Live

Pariuri Live Mozzartbet și Streaming Live

Se remarcă și secțiunea de pariuri live, care acoperă aproape toate sporturile și oferă mai mult de 100 de piețe pe joc, o sumă foarte mare pentru acest tip de pariuri. Poți găsi aceste tipuri de pariuri în partea de sus a web-ului, sub meniul „Pariuri live”. Pariurile live de astăzi au devenit una dintre modalitățile preferate de a paria pentru mulți jucători, întrucât aduce un entuziasm suplimentar, putând paria în timp ce vizionezi evenimente sportive la televizor sau pe internet.

Desigur, poți plasa pariuri simple sau pariuri combinate, atât pariuri simple, cât și pariuri combinate de sistem. 

Cu serviciul de pariuri live și streaming live te poți bucura de meciul selectat în același timp în care plasezi pariurile. De asemenea, vei avea în permanență cote actualizate și informații detaliate. Varietatea sporturilor pe care le vei găsi în această secțiune este destul de largă. Vei avea acces la toate detaliile evenimentului în direct, cum ar fi cartonașe, goluri, cornere și multe altele. 

Aplicația Mozzartbet

Aplicația de pariere Mozzartbet este disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS. Prin dispozitivele mobile te poți bucura de toate serviciile oferite de operator. De oriunde și oricând vei avea acces direct la casa de pariuri. Pe site-ul oficial, pe pagina principală vei găsi în bara de sus secțiunea pentru Aplicație. Îți arătăm pașii de urmat pentru a obține aplicația pe Android:

 • Deschide site-ul web;
 • Descărcă fișierul .apk;
 • Permite instalarea de aplicații în afara Magazinului Google Play;
 • Descărcă aplicația în câteva secunde;
 • Instalează aplicația Mozzartbet pe dispozitivul mobil.

Aplicația pentru sistemul de operare iOS se descarcă mult mai ușor direct din AppStore. Aplicația Mozzartbet îți permite să plasezi pariurile confortabil de pe telefonul mobil în orice moment și loc. 

Însă, dacă preferi să utilizezi pagina, în locul aplicației, nu vei avea nici o problemă. Site-ul web al aplicației Mozzartbet este perfect optimizat pentru mobil și ușor de utilizat. Atât de mult încât îndrăznim să spunem că versiunea sa web pentru telefonul mobil este mai bună decât pentru computer, în primul rând pentru că este mai confortabil de utilizat.

Pentru versiunea mobilă, Mozzart a optat pentru o soluție simplă. Practic, Mozzart plasează site-ul web modificat pentru toate sistemele de operare mobile în prim plan, care este identic cu site-ul web obișnuit. Poți porni site-ul mobil în toate browserele mobile și îl poți utiliza fără restricții.

Metode de plată Mozzartbet

La Mozzartbet ai diferite metode de plată pentru a plasa pariurile. Pentru a face acest lucru, trebuie accesezi secțiunea „Depunere”. Apoi, selectează tranzacția pe care dorești să o efectuezi (depunere sau retragere). Această casă de pariuri oferă utilizatorilor săi o gamă largă de metode pentru a depune bani în conturile lor. Utilizatorul poate alege între aceste metode atunci când depune:

 • VISA – depunere minimă 20 RON;
 • Mastercard – depunere minimă 20 RON;
 • Maestro – depunere minimă 20 RON;
 • Agenții stradale – depunere minimă 20 RON;
 • TopPay – depunere minimă 20 RON;
 • Skrill – depunere minimă 45 RON;
 • Neteller – depunere minimă 45 RON;
 • Safe Charge – depunere minimă 20 RON.

Amintește-ți că pentru a efectua retrageri din contul tău, trebuie mai întâi să îți verifici contul utilizând documentul de identificare. Toate aceste metode sunt sigure și fiabile sută la sută și poți avea încredere că banii tăi sunt în mâinile cele mai bune ale acestui operator, grație licenței sale de joc.

Servicii și Asistență clienți Mozzartbet

Dacă dorești să rezolvi orice tip de problemă pe care o ai în legătură cu Mozzartbet, ai la dispoziție un serviciu pentru clienți. Poți contacta serviciul de asistență direct prin diferite metode de contact, care sunt:

 • E-mail – trimite un e-mail cu solicitarea ta la [email protected];
 • LiveChat;
 • Telefon – pentru rezolvări rapide apelează serviciul Mozzartbet;
 • Accesează secțiunea Întrebări frecvente Mozzartbet.

În general, serviciul este disponibil între orele 9:00 și 21:00. De asemenea, trebuie să știi că răspunsul prin e-mail este foarte rapid. Una dintre cele mai utilizate metode este cea live chat, însă, mai întâi, poți accesa platforma de Întrebări Frecvente, unde sunt acoperite cele mai des întâlnite probleme.

FAQ

Mozzart oferă numeroase pariuri live, precum și statistici extinse și fluxuri live atrăgătoare. Această secțiune poate fi accesată din bara de sus și prezintă pariuri live pe cele mai populare sporturi.

Mozzartbet este una dintre casele de pariuri care oferă cote ridicate și opțiuni de pariere diverse. Casa de pariuri vă oferă un nivel mediu de 95,56%, asta însemnând cote de pariere ridicate și stabile.

Serviciul pentru clienți poate fi accesat prin chat live și e-mail. Între orele 9:00 și 21:00 poți primi asistența indiferent de problemele sau neclaritățile pe care le întâmpini. De asemenea, poți accesa secțiunea de Întrebări Frecvente.

Mozzart a decis să utilizeze o versiune web optimizată pentru dispozitive mobile pentru clienții săi mobili. Utilizatorii Android și iOS pot descărca, de asemenea, o aplicație nativă. Indiferent de ceea ce alegeți: toate funcțiile îți sunt întotdeauna disponibile în versiunea mobilă.

Da, Mozzartbet este, cu siguranță o casă de pariuri care funcționează în mod legal. A obținut o licență de funcționare emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În plus, sunt disponibile caracteristici de siguranță a datelor pentru clienți și siguranța metodelor de plată.