eFortuna inregistrare

eFortuna inregistrare

Fortuna este una dintre cele mai  mari case de pariuri din România, licențiată de către ONJN, care îți permite să faci depuneri și retrageri de pe contul online direct din agenții Fortuna stradale.  

Deschiderea unui cont la Fortuna se face foarte ușor, întregul proces fiind de doar câteva minute. Apoi, te poți bucura de o gamă largă de pariuri pe care le poți plasa pe competițiile sportive preferate.   

Se merită să îți deschizi cont la Fortuna? Se merită să îți deschizi cont la Fortuna?

Fiind una dintre principalele casde pariuri, Fortuna are tot timpul noi bonusuri și derulează noi promoții pentru clienții săi. Printre cele mai importante bonusuri se numără Bonus Dublu, care îți permite să îți dublezi câștigul, dacă pe bilet ai cel puțin 20 de meciuri. Nu lipsește nici opțiunea Cash Out, sau Închidere Pariu, ce îți permite să închizi biletul înainte de încheierea evenimentului pe care ai pariat.  

Alte promoții eFortuna: 

  • Lucky Looser – primești înapoi miza chiar dacă ai pierdut un meci de pe bilet 
  • Happy Hour – câștigurile sunt cu 30% mai mari pe timpul Happy Hour
  • Cote Mărite – cu ocazia unor meciuri importante, eFortuna mărește substanțial cotele.  

eFortuna înregistrare

eFortuna înregistrare

Pentru a putea paria online ai nevoie de un cont la eFortuna, înregistrare ce se face de altfel foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul agenției de pariuri și să urmărești instrucțiunile de acolo. Nu uita să profiți de bonusul de bun de venit, de până la 500 de lei. Ține minte că aceasta se poate schimba, așa că înainte de înregistrare caută să vezi dacă există vreun cod promoțional Fortuna pentru un bonus suplimentar.  

Pentru a beneficia de bonusul de bun venit trebuie să urmezi acești pași: 

  • Întră pe site-ul eFortuna și urmează pașii de înregistrare. 
  • Efectuează o depunere. 
  • Rulează depunerea inițială de 4 ori, pe cote sau bilete de minim 1.5. 
  • Ai la dispoziție 14 zile de la data înscrierii. 
  • Deblochează bonusul de până la 500 de lei.  

Deoarece jocurile de noroc sunt interzise persoanelor sub 18 ani, este necesar ca după crearea contului să îți verifici identitatea, trimițând către operator o copie după actul tău de identitate.  

Sperăm că te-am convins că se merită să îți deschizi un cont la Fortuna, așa că nu mai aștepta și intră acum pe site-ul casei de pariuri pentru a profita de bonusul de bun venit de până la 500 de lei. 

 

Lasă un comentariu