Cod promotional Fortuna

Fortuna Online

Fortuna este una dintre cele mai mari și mai vechi case de pariuri online din România. Platforma sa online este una dintre cele bune, fiind îmbunătățită constant pentru a le aduce jucătorilor cele mai noi funcționalități. Dacă te înregistrezi acum la Fortuna poți beneficia de un bonus de bun venit consistent. Citește în continuare pentru a afla ce trebuie să faci.

Fortuna este sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal a României și una dintre casele de pariuri de top. Oferă pariorilor posibilitatea de a paria atat online cât si în agenții. Pe lângă serviciile de cea mai buna calitate, Fortuna este cunoscută și pentru oferta de evenimente sportive, varietatea metodelo de retragere si depunere, optiunile de pariere, dar și bonusurile.

[toc]

Cum poți beneficia de pe urma cod promoțional Fortuna?

Poți beneficia de oferta Fortuna de bun venit atunci când te înregistrezi pentru prima oară. Prin aceasta, Fortuna îți dublează suma depusă pentru prima oară, până la o anumită sumă. La ora actuală, bonusul de bun venit Fortuna este de 100% din prima depunere, în limita a cel mult 500 de lei. Acesta este unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit oferit la ora actuală de o casă de pariuri din România. Pentru a-l activa trebuie să folosești codul promoțional Fortuna, pe care îl găsești pe site-ul casei de pariuri online.

Pentru a beneficia de acest bonus de bun venit trebuie să îți creezi un cont nou. Înregistrarea unui cont nou de jucător nu durează mai mult de 5 minute. Trebuie să introduci următoarele:

 • Email
 • Nume de utilizator
 • Parolă
 • Nume
 • Prenume
 • Adresă
 • CNP
 • Telefon mobil

Nu uita să bifezi căsuța destinată bonusului pentru a beneficia de promoția de bun venit. De asemenea, așa cum am menționat deja, în termen de 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri este necesar să îți verifici contul de jucător prin trimiterea documentelor.

Bonusul se va activa în maxim 3 zile de la înscriere.

Regulament Fortuna Online

Pentru a putea debloca și astfel retrage bonusul va trebui să îndeplinești o serie de cerințe de rulaj. În primul rând, ai 3 zile la dispoziție de la data depunerii să activezi bonusul. Din acel moment, ai 14 zile la dispoziție de a rula întreaga sumă a bonusului de cel puțin 6 ori. Aceasta trebuie pariată pe cote de cel puțin 1,5. După ce condițiile au fost îndeplinite, bonusul este eliberat iar tu poți retrage banii. Mai noi, Fortuna îți deblochează și 50% din valoarea bonusului, după ce ai îndeplinit jumătate dintre cerințele de rulaj, adică de 3 ori suma pe bilete ce au o cotă de minim 1,5. 

Regulamentele diferă de la promoție la promoție astfel că, înainte de a activa vreuna, citește cu atenție condițiile. Toate aceste informații se găsesc pe site-ul Fortuna. 

În plus, trebuie să știi că ai voie să îți creezi un singur cont și trebuie să ai împlinită vârsta de 18 ani. De asemenea, dacă nu îndeplinești condițiile prezentate în termenii bonusului, riști ca acesta să fie anulat.

Înregistrare folosind oferta Fortuna online 

Înregistrare folosind oferta Fortuna online

Pentru a putea beneficia de această ofertă trebuie mai întâi să îți creezi un cont. Acest lucru se face foarte simplu și durează doar câteva minute. În primul rând trebuie să intri pe site-ul Fortuna și să apeși pe butonul Înregistrare, situat în colțul dreapta sus al paginii. După aceea, trebuie doar să completezi formularul cu datele cerute și să apeși din nou pe butonul de înregistrare. Procesul de înregistrare este unul destul de simplu, având ca pași introducerea datelor tale personale clasice. Ne referim aici la nume, prenume, data nașterii, adresă sau CNP. Este recomandat să bifezi și căsuța care se referă la primirea de materiale informative sau marketing pentru că poți afla de o promoție specială.

Ultimul lucru care rămâne de făcut este să îți verifici identitatea, lucru care se face încărcând pe site un document de identitate valabil. Te poți bucura de codul promoțional și pe aplicația special destinată casei de pariuri online Fortuna. Pe aplicați ai la dispoziție o funcție Touch ID, ce îți permite să te conectezi la contul tău de jucător dintr-o singură atingere, fără să mai fie nevoie să introduci parola. Poți, de asemenea, să vizionezi evenimente live, să pariezi live, să analizezi statistici și să afli printr-o notificare, de fiecare dată când un bilet a fost finalizat.

Depunere la Fortuna online

Odată ce ai încheiat procesul de înregistrare nu rămâne decât să îți alimentezi contul pentru a putea începe să joci. Și aici vorbim de un proces foarte scurt, care durează doar câteva minute. 

Nu uita să ții cont și de bonusul de bun venit pe care Fortuna îl oferă, adică 100% din prima depunere, în limita a 500 de lei. Cu alte cuvinte, dacă vrei să primești bonusul maxim trebuie să depui din prima 500 de lei. 

Pentru a face o depunere ai la dispoziție toate metodele populare oferite de către majoritatea caselor de pariuri. Astfel, la Fortuna îți poți alimenta contul folosind cardul bancar, Skrill, Neteller sau Paysafecard. Suma minimă pe care o poți depune este de 25 de lei, însă dacă vrei să profiți din plin de bonusul de bun venit trebuie ca prima depunere să fie de 500 de lei.

Retragerile se pot face folosind toate metodele de mai sus, cu excepția Paysafecard, suma minimă fiind de 50 de lei. Totodată, deoarece este o casă de pariuri care are și agenții stradale, poți merge și la casieriile acestora pentru depuneri sau retrageri din contul online. Tot ce trebuie să faci este să prezinți un buletin și username-ul de pe site. Depunerea sau retragerea au o sumă minimă de 10 lei. 

În cazul depunerilor, trebuie să știi că vei beneficia de respectiva sumă instantaneu în contul tău de jucător. Acordă atenție termenilor și condițiilor site-ului de pariuri Fortuna pentru a fi sigur ce metodă de plată este cel mai potrivit pentru tine să folosești.

Cum plasezi primul pariu la Fortuna online

După ce ți-ai alimentat pentru prima dată contul este timpul să plasezi și primul pariu. În cazul în care ți-ai activat bonusul de bun venit, sau oricare altă promoție derulată de Fortuna, nu uita să ții cont și de condițiile de rulaj. În cazul bonusului de bun venit înseamnă să creezi bilete ce au o cotă de minim 1,5.

Pentru a plasa un pariu trebuie să mergi, evident, la secțiunea pariuri de pe site și să alegi evenimentul sau evenimentele pe care dorești să pariezi. Selecțiile vor apărea în partea dreapta sus a ecranului. După ce ai terminat de selectat evenimentele, tot ce trebuie să faci este să selectezi miza și să apeși pe butonul „Pariază acum”.

Pe site-ul Fortuna ai și o secțiune de pariuri live, unde poți paria chiar în timp ce urmărești în direct evenimentele sportive preferate. Atât biletul, cât și transmisiunea live, sunt plasate în partea dreaptă a site-ului. Pariurile live sunt extrem de avantajoase deoarece poți intui ce se va întâmpla în meci. Totodată, poți plasa mult mai multe pariuri și astfel debloca bonusul mult mai repede. 

La Fortuna poți paria pe următoarele sporturi:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Volei
 • Handbal
 • Hochei
 • Biatlon
 • Box
 • Cricket
 • Curse de cai
 • E-sports

Avantajul acestei case de pariuri și, implicit, plasării pariurilor aici, este că poți beneficia de cote mărite la toate evenimentele importante. În plus, ai la dispoziție o multitudine de opțiuni de pariere atractive. Fortuna acoperă cele mai importante campionate și turnee din întreaga lume. Așadar, cu Fortuna nu te vei plictisi niciodată și vei putea paria zi și noapte, chiar și la meciuri live.

Alte promoții la Fortuna

În plus față de bonusul de bun venit de 500 RON de la Fortuna, clienții se pot bucura și de alte oferte promoționale atractive. Iată care sunt cele mai populare din această perioadă:

 • Câștiguri multiplicate x500;
 • Premii Rachetă de 100.000 lei la Australian Open;
 • Mega Bonus Dublu – dacă ai un bilet de minim 5 evenimente, cote 1.2 profiți de un căștig dublat;
 • Cote mărite la cele mai importante evenimente;
 • Oferta Fortuna Plus;
 • Multiplicator de cotă;
 • Happy Hour – bilet cu minim 3 evenimente, miză de maxim 100RON, de luni până vineri între orele 15:00 și 16:00, sau sâmbătă/ duminică între 11:00 și 12:00 și vei beneficia de câștiguri cu 30% mai mari (bonusul trebuie activat în secțiunea Happy Hour, care e activă doar în intervalul orar menționat).

În plus, promoțiile pot fi actualizate săptămânal, așadar, este foarte important să verifici promoțiile noi. De asemenea, citește Termenii și Condițiile unei anumite promoții înainte de a o activa pentru a fi sigur că îndeplinești toate condițiile necesare. Clienții fideli vor fi, cu siguranță, răsplătiți cu pariuri și rotiri gratuite la Fortuna. Agenția ocupă unul dintre primele locuri în industria jocurilor de noroc atunci cănd vine vorba de bonusuri. Suntem de părere că promoțiile de la Fortuna sunt potrivite pentru orice tip de jucător și, de asemenea, reprezintă un ajutor puternic în formarea bugetului tău de jucător.

 

FAQ

Casele de pariuri online licențiate din România oferă jucătorilor diverse coduri promoționale. De regulă, acestea sunt coduri pentru bonusul de bun venit, coduri pentru realimentarea contului dar și alte coduri promoționale oferite cu ocazia unor evenimente sportive importante. Unele case de pariuri oferă coduri promoționale și pentru pariuri fără depuneri, însă foarte puține.

Tot ce trebuie să faci este să mergi pe site-ul Fortuna și să apeși pe butonul Înregistrare, care se află în colțul dreapta sus al paginii. Acesta te va duce pe o pagină nouă unde va trebui să completezi toate câmpurile cu informațiile cerute. Apeși din nou pe buton iar contul este creat. Nu uita că acesta trebuie validat încărcând pe site o copie a actului tău de identitate. Nu ai voie să îți creezi un cont la Fortuna dacă nu ai peste 18 ani și nu ai reședința în România. 

Atunci când faci o depunere trebuie să treci codul în câmpul marcat „cod promoțional” de pe pagina respectivă. În momentul în care plata este procesată vei primi bonusul respectiv.

Cel mai simplu mod de a obține coduri promoționale este să urmărești site-ul nostru. Noi îți oferim informații despre toate codurile disponibile, chiar din momentul în care apar. Astfel, nu trebuie să îți petreci zilnic ore întregi căutând pe site-urile fiecărei case de pariuri. 

Lasă un comentariu