Fortuna – bonus de bun venit

Fortuna este una dintre cele mai populare case de pariuri din România, care oferă clienților săi bonusuri atractive dar și o largă selecție de pariuri iar cotele nu sunt deloc de neglijat. Dacă nu ai deja un cont la Fortuna citește în continuare pentru a vedea de ce ar trebui să te înregistrezi imediat.  

Fortuna - bonus de bun venit

Fortuna bonus de bun venit îRomania 

Bonusul de bun venit de la Fortuna nu este nici cel mai mare, dar nici cel mai mic. Operatorul oferă un  bonus pentru prima depunere de 100% până la 500RON. Pentru a beneficia de el trebuie mai întâi să activezi oferta folosind un cod promoțional, după care să efectuezi o primă depunere.  

Odată ce ți-ai alimentat contul ai la dispoziție 14 zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Practic, în 2 săptămâni trebuie să rulezi de 6 ori prima depunere, la o cotă minimă pe bilet de 1.5. După îndeplinirea a 50% din rulaj vei primi 50% din bonus, urmând ca cealaltă jumătate să fie eliberată în momentul în care ai îndeplinit toate condițiile. Rulajul poate fi făcut atât la meciurile live cât și la cele dinainte de începerea meciului. După ce ai deblocat tot bonusul trebuie să îl mai rulezi încă o dată înainte de a-l putea retrage.  

Oferte de pariuri de la Fortuna 

Ca și la majoritatea caselor de pariuri din România, oferta Fortuna se bazează mai mult pe fotbal. Dacă ești fan al altor sporturi nu trebuie să fii dezamăgit deoarece de la Fortuna nu lipsesc nici pariurile pe  tenis, baschet, handbal, ciclism, curse de cai sau pe evenimentele politice.   

Singurele dezavantaje ale Fortuna este că nu oferă la fel de multe opțiuni de pariere pe meciuri, la fel cum fac alte case de pariuri din România. Totodată, deși acoperă multe ligi, chiar și inferioare, vei găsi alte agenții cu și mai multe oferte. Totuși, vei putea paria pe un număr total de peste 150 de ligi de fotbal din întreaga lume, iar oferta de pariere include cele mai populare opțiuni jucate în general de pariori. Astfel, pe lângă pariurile pe rezultat, mai poți juca pe cornere, marcatori, handicapuri asiatice, cartonașe sau chiar rezultate pe anumite intervale de timp. 

Și când vine vorba de pariuri live la Fortuna ai de unde alege. Sunt acoperite de asemenea mai multe sporturi. La meciurile de fotbal poți paria, live, inclusiv pe numărul total de goluri, handicap, scor corect sau dacă se marchează într-un anumit interval de timp.  

Totodată, zi de zi ai numeroase oferte de care poți profita pentru a-ți mări câștigurile. De exemplu, poți atunci când pariezi înainte de startul partidelor poți profita de oferta Happy Hour. Practic, biletele plasate în intervalele orare  12:00 – 13:00 și 16:00 – 17:00 vor avea un câștig maxim total cu 30% mai mare, atâta timp cât pe ele se regăsesc minim 6 partide, fiecare cu cote mai mari de 1.3. 

Metode de plată și retragere disponibile 

Metode de plată și retragere disponibile

La Fortuna, ca și la celelalte case de pariuri online importante, ai la dispoziție toate opțiunile populare, astfel încât este foarte ușor să depui sau să retragi bani. Poți face o plată online folosind fie cardul bancar, Skrill, Neteller sau Paysafecard. Suma minimă pe care o poți depune în contul tău Fortuna este de 25 de lei. 

Pentru a efectua o retragere ai de asemenea la dispoziție cardul bancar, Skrill și Neteller. Totodată, poți solicita și eliberarea banilor printr-un transfer bancar. Suma minimă pe care o poți retrage este de 50 de lei. Unul dintre avantajele Fortuna este că poți efectua depuneri și retrageri inclusiv în agențiile stradale, prezentând un buletin și username-ul de pe site. Depunerea sau retragerea au o sumă minimă de 10 lei.  

Serviciu relații clienți & contact 

Serviciul de relații cu clienții al Fortuna poate fi contactat foarte simplu, clienții având la dispoziție mai multe opțiuni. Cel mai simplu mod de a lua legătura cu serviciul de relații cu clienții este printr-un apel telefonic, la numărul +4031 423 15 00. Acesta este disponibil zilnic în intervalul 10.00 – 22.00. Totodată, poți trimite un email la adresa cotact@efortuna.ro. Ultima variantă disponibilă este completarea formularului online, pe care îl găsești pe site-ul operatorului.  

FAQ

Fortuna este una dintre casele de pariuri din România licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc deci poți juca legal, atâta timp cât ai peste 18 ani și reședința în România. 

 

La Fortuna găsești unul dintre cele mai generoase bonusuri de bun venit din România, de 100% din prima depunere, de cel mult 500 de lei. Cu alte cuvinte, Fortuna îți dublează suma depusă prima oară, atâta timp cât nu depășește 500 de lei. Pentru a putea debloca bonusul trebuie să rulezi de 6 ori prima depunere pe bilete cu o cotă minimă de 1,5. Totodată, ai la dispoziție 14 zile din momentul efectuării depunerii pentru a îndeplini aceste condiții.

La Fortuna ai la dispoziție aceleași opțiuni de depunere și retragere ca și la celelalte case de pariuri. Pentru a face o depunere poți folosi card bancar, transfer bancar, Paysafecard sau un portofel electronic (Skrill, Netteler). Retragerile se pot face prin: card bancar, transfer bancar, sau portofel electronic.

Casele de pariuri din România au tot timpul noi bonusuri și promoții de care poți profita pentru a-ți crește câștigurile. De asemenea, pe site-ul nostru găsești toate informațiile de care ai nevoie legate de aceste promoții și bonusurile oferite de toate casele de pariuri, în orice moment. Astfel, nu trebuie să cauți toată ziua pe fiecare site în parte.

Lasă un comentariu