Ce înseamnă Bonus Dublu Extra 200 la Fortuna

Ce inseamna Bonus Dublu Extra 200 la Fortuna

Ce trebuie să faci pentru a obține bonusul Fortuna: bonus dublu de până la 200€.

Odată intrat în lumea pariurilor de la Fortuna vei putea debloca diferite tipuri de bonus. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont nou și vei primi un bonus Fortuna de bun venit. Pentru a beneficia de acesta, trebuie să faci o primă depunere de minim 10 euro, iar Fortuna îți va dubla suma, până la un maxim de 150 euro. În cel mult 30 de zile de la deschiderea contului trebuie să faci și cea de-a doua depunere. Și de această dată vei primi un bonus de la Fortuna, constând în 100% din suma depusă, dar nu mai mult de 50 euro.

Cum pui un Bilet Fortuna cu Bonus Dublu

Bonus Dublu permite dublarea câștigului unui bilet, în anumite condiții. Pentru a te califica pentru această promoție trebuie ca biletul să conțină cel puțin 20 de meciuri, toate cu cote de peste 1,25, iar miza să fie mai mare de 2 lei. Evident, toate meciurile jucate trebuie să fie câștigătoare.

Ce înseamnă Bonus Dublu Extra 200 și Pariu Șansă Fortuna

Bonus Dublu Extra 200 si Pariu Șansă Fortuna sunt sisteme de joc. Ce înseamnă sistem la pariuri? Este vorba de posibilitatea ca un bilet sa fie câștigător, chiar daca unul sau mai multe evenimente sunt pierzătoare.

Bonus Dublu Extra 200 de la Fortuna îți permite să câștigi bani chiar și atunci când unul dintre meciurile de pe bilet este pierzător. Pentru a fi eligibil, trebuie ca biletul să aibă o cotă totală de minim 200, însă fără ca vreunul dintre meciuri să aibă o cotă peste 10. În cazul în care un singur meci de pe bilet este pierzător, vei primi de 10 ori miza.

Pariu Șansă Fortuna este asemănător cu Bonus Dublu Extra 200. În cazul în care pe un bilet ai jucat cel puțin 11 meciuri și doar unul dintre acestea este pierzător, vei primi 10% din câștigul total eventual, care se împarte la cota meciului pierdut.

Sfaturi pentru a profita de Bonus Dublu Extra 200

Pentru a-ți maximiza șansele de câștig, îți recomandăm:

  1. Joacă meciuri din mai multe zile, pentru a avea o ofertă mai bogată
  2. Alege meciuri cu cote de peste 1.3 pentru a fi eligibil pentru Pariu Șansă
  3. Pune pe bilet 20 de selecții, pentru a fi eligibil pentru Bonus Dublu

Lasă un comentariu