Cele mai bune cote la casele de pariuri online

Cele mai bune cote la casele de pariuri online

Cotele sunt extrem de importante pentru orice parior. Pentru a avea câștiguri cât mai mari este nevoie de cote pe măsură. Nu toate casele de pariuri online licențiate din România sunt la fel de darnice cu jucătorii atunci când vine vorba de cotele oferite. Totuși, există câteva care se fac remarcate. Citește în continuare pentru a afla care sunt acestea, dar și cum să obții cote mai bune pentru pariurile pe care dorești să le plasezi. 

Cum alegi cele mai bune cote

Atunci când cauți casa de pariuri cu cele mai bune cote trebuie să ții cont de câteva criterii. Cea mai importantă dintre acestea este marja de profit a casei de pariuri respective, sau payout-ul cum mai este el cunoscut. Practic, cu cât marja de profit este mai mare, cu atât cotele oferite sunt mai mici. Evident, trebuie să alegi tot timpul casa cu cele mai bune cote, însă acesta nu este singurul criteriu.

Unele case de pariuri oferă de obicei cote mai mari la partidele importante, mai căutate de către pariori, însă ele scad dramatic în cazul partidelor mult mai puțin importante și care, de regulă, sunt cele mai jucate de către mulți clienți. Ai grijă să nu cazi în această capcană. 

Un alt lucru de care trebuie să ții cont îl reprezintă cotele la pariurile live. Încă mai există case de pariuri online care scad cotele live comparativ cu cele ante-eveniment, mizând pe faptul că oricum pariorii nu sunt atenți la acest lucru. Este evident faptul că ar trebui să eviți să joci la aceste agenții. 

Cote pariuri live

În general, multe dintre cotele ante-eveniment se schimbă imediat după începerea partidelor. De regulă, ele vor crește. De exemplu, dacă vrei să pariezi pe total goluri peste 2,5, în primele minute ale partidei această cotă va crește, cu condiția să nu se marcheze încă din primul minut – lucru care este greu de realizat. Din această cauză, dacă poți, este bine să plasezi pariul după începerea meciului, pentru a-ți crește eventualele câștiguri. Sigur, s-ar putea să ratezi unele oportunități deoarece în meciurile respective se va marca repede însă, în general, această strategie va fi una profitabilă.  Există însă și excepții de cote care scad pe măsură ce timpul de joc este tot mai mic, un exemplu aici fiind pariul pe meciul nul. 

Casele de pariuri cu cele mai bune cote

Nu există o singură casă de pariuri care are cele mai bune cote la toate tipurile de pariuri, însă pe piața de la noi există câțiva operatori ca excelează la unele categorii. Iată care sunt casele de pariuri online care îți oferă cele mai mari cote:

  • Betano – această casă de pariuri este extrem de atractivă deoarece oferă pariurile „Marjă 0”. După cum știm, casele de pariuri au o marjă din care își obțin profitul. La pariurile „Marjă 0”, așa cum sugerează numele, marja casei de pariuri este nulă iar din această cauză cotele sunt mult mai mari. 
  • Betfair – la Betfair poți accesa platforma Betfair Exchange, o platformă de betting exchange unde poți paria împotriva altor jucători. Aici toate cotele sunt făcute de către jucători astfel încât ai șanse mari să prinzi cote mult mai bune decât în oricare alt loc. 
  • Unibet – aici găsești cele mai bune cote pe rezultat final (1X2) la fotbal dar și pe Câștigător meci la alte sporturi
  • Fortuna – aceasta este o altă casă de pariuri online care, de regulă, oferă cote bune. De multe ori aici vei găsi cele mai bune cote pentru pariurile pe care dorești să le plasezi.  

Lasă un comentariu