Sistem pariuri – ce înseamnă sistem la pariuri

Sistem pariuri - ce înseamnă sistem la pariuri

Sistemul de pariuri reprezintă o serie de pariuri pe care un jucător le combină pe un bilet pentru a putea câștiga chiar și atunci când unul sau mai multe dintre evenimente sunt necâștigătoare. La fiecare casă de pariuri online ai la dispoziție mai multe sisteme de pariuri, care depind de numărul de selecții de pe un bilet. Citește în continuare pentru a afla cum să profiți de ele pentru a-ți crește șansele de câștig. 

Sistem pariuri – ce înseamnă și cum îți maximizezi șansele de câștig 

La ora actuală ai la dispoziție numeroase sisteme, unele mai simple și altele mai complexe. Atunci când joci un sistem îți reduci șansele de a pierde toți banii, însă, în cazul în care nimerești doar o parte dintre evenimentele pe care ai pariat, ai șanse mari să te trezești că ai câștigat mai puțini bani decât ai pariat. Totuși, dacă nu ai fi jucat un sistem, ai fi pierdut toți banii.

Cel mai simplu sistem pe care îl poți juca este Trixie, în care ai 3 selecții pe un bilet și mizezi că vei câștiga cel puțin 2 dintre ele. Asemănător, ai sistemul 3/4, 5/6, etc. Practic, mizezi că din toate pronosticurile alese de tine, doar unul va fi greșit.

Un alt sistem popular se numește Patent. Acesta necesită cel puțin 3 selecții din care sistemul îți va crea automat 7 pariuri diferite: 3 pariuri simple, 3 pariuri duble și un pariu triplu. Practic, pentru a câștiga, ai nevoie de doar un singur pariu câștigat însă, în acel caz, câștigul va fi unul foarte mic. Asemănătoare cu acesta mai avem sistemele Yankee, canadian, Heinz și Super Heinz, pentru care trebuie să ai pe bilet 4, 5, 6 și respectiv 7 selecții. La fel, acestea sunt combinate în pariuri simple, duble, triple, etc. și nu ai nevoie cel puțin 2 pronosticuri câștigătoare.

Mai regăsim sistemul Lucky 15, unde ai nevoie de 4 pronosticuri care se combină precum cele de la Yankee, la care se mai adaugă cele 4 pariuri simple. Asemănător, poți juca Lucky 31, care necesită 5 pronosticuri și Lucky 63, unde ai nevoie de 6 pronosticuri.

Acestea sunt cele mai cunoscute sisteme de pariuri cunoscute și jucate în întreaga lume. Nu toate casele de pariuri îți vor oferi aceste sisteme, așa că alege cu atenție casa de pariuri la care vrei să joci. 

Pentru a avea cât mai multe șanse, dar și câștiguri mai mari, încearcă să joci cote apropiate de 2, precum 2.1, 2.2 sau 2.3.

Ce este pariul combinat 

Ce este pariul combinat

Pariul combinat îți permite să plasezi, pe un singur bilet, mai multe pariuri dintr-un singur eveniment sportiv. Momentan, acest tip de bilet este disponibil doar la fotbal. Pariul combinat este extrem de util atunci când ai analizat foarte bine o partidă și ești sigur că vei anticipa corect toate evenimentele din timpul meciului. Astfel, îți poți crește atât potențialul câștig, cât și șansele de a avea un bilet câștigător. De ce? Pentru că ai mult mai multe șanse de a analiza corect un singur meci decât 3 sau 5 sau 7.  

Cum se calculează câștigurile la pariuri combinate

Câștigurile la pariul combinat se calculează la fel ca la un bilet normal, înmulțind miza cu toate cotele. În cazul în care joci un sistem de paruri, atunci modul de calcul este destul de complicat și depinde de sistemul ales. Practic, la fiecare în parte trebuie să înmulțești miza cu fiecare variantă combinație iar apoi să le aduni pe acestea între ele, dacă sunt mai multe. Cel mai simplu este să urmărești calculul automat făcut de site-ul pe care pariezi. 

FAQ

Ideea din spatele unui pariu combinat este de a reduce riscul, maximizând în același timp potențialul câștig pe care l-ai putea obține înapoi. Pariurile combinate se referă la practica plasării mai multor pariuri pe o serie de selecții pentru a reduce riscul și a maximiza câștigul potențial. 

Așa cum sugerează termenul „Sisteme de pariuri”, acestea sunt metode de utilizare a bankroll-ului strategic sau sistematic, care este preluat în încercarea de a produce profit. Dacă folosești oricare dintre sistemele de pariuri care ți se potrivesc, ți se va cere să mărești sau să reduci miza de fiecare dată când câștigi sau de fiecare dată când pierzi. Există două tipuri de sisteme de pariuri; sisteme de pariuri progresive negative și sisteme de pariuri progresive pozitive.

Pariurile combinate îți oferă toate detaliile necesare. Atunci când plasezi un pariu combinat vei putea observa ce sumă câștigi în funcție de bilet, cote și evenimentele alese.

Pariurile Lucky 15 sunt o modalitate populară de a paria pe multe sporturi. Acestea sunt formate din 15 pariuri (de unde și numele) repartizate pe patru selecții. Acest lucru îmbunătățește probabilitatea de a reveni la un pariu. Suma câștigată dintr-un pariu Lucky 15 depinde de numărul de selecții care câștigă și de cotele fiecăruia.

Lasă un comentariu