Case de pariuri cu bonus fără depunere

Case de pariuri cu bonus fără depunere

Deși extrem de popular în urmă cu mai mulți ani, bonusul fără depozit a început să dispară din oferta caselor de pariuri din România. Din fericire, mai există încă unele case pariuri online care mai oferă clienților noi acest bonus. Citește în continuare pentru a afla cum poți să mai profiți de pe urma lui și să primești bani gratis. 

[toc]

 

Ce este un bonus fără depunere?

Un bonus fără depunere la o casă de pariuri online este o promoție în care primești o sumă doar pentru crearea unui cont. După cum sugerează numele, nu trebuie să faci o depunere pentru a primi bonusul în numerar. Deci, un bonus fără depunere poate fi o modalitate excelentă de a încerca o nouă casă de pariuri online.

Cu toate acestea, chiar și atunci când utilizezi bonusul fără depunere, trebuie să te asiguri că respecți termenii și condițiile care pot fi asociate cu promoția. Uneori există cerințe de pariere asociate cu bonusul. Va trebui să cercetezi pentru a vedea cerințele pentru păstrarea bonusului fără depunere. Cu aceste tipuri de bonusuri, vei întâlni diferite cerințe de pariere sau de joc. Problema cu aceste tipuri de bonusuri este că cerințele lor de pariere sunt deseori foarte scurte. 

Bonusul fără depunere – reguli de utilizare

De obicei, solicitarea bonusurilor fără depunere este un proces destul de simplu și simplu. Va trebui să te înregistrezi la o agenție de pariuri online care oferă această promoție și să completezi detaliile necesare. După ce ai terminat, vei deveni eligibil pentru a revendica banii gratuiți, fie automat, fie contactând asistența pentru clienți pentru a adăuga manual fondurile în contul tău.

De cele mai multe ori, aceste bonusuri avantajoase fără depunere vin la pachet cu condiții de rulaj. Așadar, suma bonusului trebuie rulată de un anumit număr de ori înainte de a putea sa îți retragi câștigurile. Dacă nu îndeplinești aceste cerințe de rulaj în timp util, bonusul nu va mai fi disponibil. Deoarece sunt atât de ușor de revendicat și nu implică faptul că trebuie să depui bani reali, ar trebui să îți încerci cu siguranță norocul cu un bonus fără depunere. Cu un pic de noroc, este posibil să te bucuri de un câștig substanțial. Cel mai important la acest tip de bonus este faptul că nu implică niciun fel de risc.

Bonus fără depunere la casele de pariuri online din România

În urmă cu mulți ani, când românii încă aveau acces la casele de pariuri din străinătate, bonusul fără depunere era cea mai simplă modalitate de a atrage jucători noi. Din păcate, pe vremea aceea, multe dintre acele case mai trăgeau și țepe.

După ce în 2015a intra în vigoare legea privind reglementarea pariurilor sportive, jucătorii români s-au trezit peste noapte că li s-a limitat accesul doar la operatorii de la noi din țară. Astfel, din dorința de a atrage cât mai mulți jucători imediat, casele de pariuri licențiate în România s-au apucat imediat să ofere aceste bonusuri. Cum însă numărul de clienți este limitat, încet-încet acest bonus a dispărut din oferta caselor, pe măsură ce numărul de conturi se apropia de pragul maxim.

Se mai poate încasa bonusul de pariuri fără depunere?

Deși în ziua de astăzi jucătorii din România nu mai au acces la casele de pariuri din străinătate, încă se mai găsesc câțiva operatori din țara noastră care mai oferă acest bonus. Acesta este disponibil atât pentru jucătorii noi cât și pentru cei care au deja un cont la casele de pariuri respective. 

Unde găsești bonusuri fără depozit la pariuri online în 2022

Din păcate, la ora actuală mai găsești acest bonus doar la 2 case de pariuri licențiate în România:

  • Maxbet: Aici ai disponibile, la ora actuală, două bonusuri fără depunere. În primul rând ai un bonus fără depunere în valoare de 50 de lei disponibil pentru pariurile pe esports (precum CS:GO, LOL, Dota2 sau FIFA), pe care îl deblochezi în momentul în care îți verifici identitatea. Astfel, după ce ți-ai creat noul cont transmiți către ei o copie a actului de identitate, după care , mergi la rubrica Bonus Disponibil și introdu codul.  Al doilea bonus fără depunere este disponibil la cazinoul Maxbet. Și acesta se deblochează tot prin verificarea identității. Pentru a-l primi, trebuie să mergi la secțiunea Bonus Disponibil și să introduci codul. Bonusul are tot o valoare de 50 de lei.
  • Admiral: La Admiral primești cel mai mare bonus fără depunere. Este vorba de suma de 200 de lei. Din păcate, acest bonus este disponibil doar în secțiunea de cazino. Pentru pariuri însă poți primi un bonus aproape gratis. Tot ce trebuie să faci este să pariezi 1 leu pe un meci și primești automat un pariu gratis în valoare de 150 de lei. Condițiile de retragere ale acestuia sunt din păcate mai dificil de îndeplinit.  

Chiar dacă în acest moment oferta este destul de limitată, aceste bonusuri pot apărea pe viitor și la alte case de pariuri. Stai liniștit, nu trebuie să intri zi de zi pe site-urile tuturor caselor de pariuri din România ca să nu le ratezi. Te vom anunța noi atunci când vor fi disponibile noi bonusuri fără depunere. Astfel, în loc să petreci ore căutând pe toate site-urile, tot ce trebuie să faci este să ne urmărești pe noi.  

Având în vedere că la ora actuală majoritatea jucătorilor au conturi la aproape toate casele de pariuri din România, cel mai probabil, acest bonus vei mai putea profita de acest bonus în momentul în care se lansează un nou operator. Bonusul fără depunere reprezintă una dintre cele mai rapide metode de a atrage jucători noi și de aceea va fi folosit de către toți operatorii proaspăt intrați în România. 

Ce trebuie să știi despre bonusul fără depozit 

Ce trebuie să știi despre bonusul fără depozit

Bonusul fără depozit este o modalitate bună de a-ți începe aventura în lumea pariurilor sportive. Practic, sunt niște bani pe care îi primești gratis și poți să îi joci imediat. Cu puțin efort, poți chiar transforma acei 50 de lei de exemplu într-o sumă destul de mare pe care să o retragi oricând. Sigur, pentru a putea transforma 50 de lei în, să zicem 1.000 de lei, ai nevoie de ceva răbdare, disciplină dar și cunoaștere. 

Într-adevăr, poți la fel de simplu să ai noroc și să prinzi o cotă de 20 din prima și să ajungi la 1.000 de lei în câteva minute, însă de câte ori vei putea face acest lucru?

Un alt lucru important, mai ales din punct de vedere al disciplinei, este să încerci să nu îți bați joc de acești bani (adică să îi pui din start pe o cotă de 20 spunându-ți că oricum nu contează dacă pierzi pentru că nu sunt banii tăi). De-a lungul carierei de parior vei primi mai multe bonusuri din partea caselor de pariuri iar dacă îți bați joc de primul la fel vei face și cu următoarele. În felul acesta ratezi șansele de a-ți maximiza profiturile, ceea ce este obiectivul principal al unui parior profesionist.

FAQ

Așa cum sugerează numele, acesta este un bonus pe care îl primești fără a fi nevoit să faci vreo depunere. Practic, sunt niște bani oferiți complet gratuit de către casa de pariuri la care joci.

Pentru a primi bonusul fără depunere trebuie doar să mergi la secțiunea bonusuri de pe site-ul casei de pariuri la care joci și să vezi care sunt cerințele. De regulă, multe case de pariuri oferă un astfel de bonus celor care își verifică identitatea după ce și-au deschis un cont nou. Astfel, ei primesc bonusul după ce trimit o copie scanată a buletinului.

La ora actuală sunt mai multe case de pariuri din România care oferă bonusuri fără depunere, însă acestea se tot schimbă. Pe site-ul nostru găsești mereu cele mai noi informații legate de toate casele de pariuri din România, inclusiv cele care oferă sau nu bonusuri fără depunere și care sunt condițiile de eligibilitate.

Primul avantaj este acela că primești o sumă de bani complet gratis. Cu acești bani poți învăța să pariezi fără să riști absolut nimic. Totodată, acești bani pot fi transformați într-o sumă mult mai mare. Cu puțină experiență, răbdare, inspirație dar și noroc aceștia pot fi suficienți pentru a începe o carieră de parior profesionist de succes. 

Lasă un comentariu