Bonus Pariuri

Fiecare agenție online de pariuri oferă bonusuri tuturor jucătorilor. Acestea pot fi împărțite în câteva categorii, precum bonusuri de bun venit sau de prima depunere, bonusuri pentru pariuri pe mobil, dar și promoții regulate sau ocazionale.

Acestea sunt o modalitate eficientă prin care poți să faci primii pași în lumea pariurilor sau să testezi case noi de pariuri. Trebuie însă să ai grijă în a diferenția bonusurile între ele, deoarece o promoție ce promite 1000 RON pentru clienții noi poate fi mai greu de activat sau de retras în cazul unor câștiguri decât o promoție de 500 RON, dar cu termeni și condiții mult mai accesibile.

Citește acest articol pentru a afla tot ce trebuie să știi despre bonusurile oferite de casele de pariuri online.[toc] 

Ce bonusuri oferă casele de pariuri  

Așa cum spuneam, orice casă de pariuri online oferă constant bonusuri și promoții membrilor săi. Iată care sunt principalele tipuri de care poți beneficia: 

 • Bonus de bun venit – Cunoscut și ca bonus de prima depunere, acesta se regăsește în ofertele oricărei case de pariuri și este destinat exclusiv jucătorilor noi. 
 • Bonus fără depozit – Unele agenții online de pariuri oferă și bonusuri fără depozit. Practic, la deschiderea unui cont nou primești o anumită sumă de bani pe care să o joci, fără a fi nevoit să depui vreun ban. 
 • Bonus pentru mobil – Printre ofertele casei de pariuri pe care o folosești se va regăsi, ocazional, și un bonus pentru pariurile puse de pe dispozitive mobile, fie ele telefoane sau tablete. Acestea au rolul de a încuraja jucătorii să folosească și aplicația mobilă a respectivei case de pariuri. 
 • Bonus de reîncărcare – Ocazional, printre ofertele casei de pariuri la care ai deschis un cont se va regăsi și un bonus de reîncărcare. Așa cum sugerează și numele, acesta este oferit atunci când faci o reîncărcare. Acest tip de bonus se oferă de regulă jucătorilor care sunt inactivi de ceva timp. 
 • Bonusuri de fidelitate – Acestea sunt dedicate clienților activi și sunt oferite atunci când depășești o anumită sumă pariată săptămânal. 
 • Promoții regulate și ocazionale – Orice agenție online de pariuri oferă clienților săi promoții noi aproape în fiecare săptămână. Promoțiile regulate sunt valabile, de obicei, pe perioada weekendului sau în alte zile ale săptămânii în care sunt mai multe meciuri decât de obicei. Promoțiile ocazionale sunt organizate în preajma unor evenimente importante, dar rare, precum Campionatul Mondial de Fotbal. 

Bonusurile oferite de către orice casă de pariuri au și condiții de rulaj. Practic, pentru a putea retrage bonusul trebuie să rulezi suma respectivă de mai multe ori, pe anumite cote. De exemplu, un bonus de bun venit de 500 de lei trebuie rulat de 5 ori, pe cote de cel puțin 1.5, înainte de a putea fi deblocat. În cele mai multe cazuri ai la dispoziție o lună pentru a îndeplini aceste condiții.  

Bonus la înregistrare – ce este și cum îl primești 

Cum se joacă sporturi virtuale Bonus Pariuri?Bonusul la înregistrare, sau bonus de bun venit cum mai este el cunoscut, este oferit de o agenție online atunci când îți deschizi un cont nou și faci o primă depunere. Majoritatea caselor de pariuri îți dublează suma depusă inițial, fără însă a depăși, de regulă, 500 de lei. 

Pentru a profita cât mai mult de acest bonus de bun venit este ideal să îți creezi conturi la toate agențiile de pariuri online legale. Mare atenție însă, deoarece nu poți avea mai mult de un cont la aceeași casă de pariuri.

Poate fi considerat cel mai important tip de bonus, atât pentru casa de pariuri online, cât și pentru jucător. Pe de-o parte casa de pariuri căștigă popularitate și, implicit, mai mulți clienți prin oferirea unui bonus avantajos. Pe de altă parte, jucătorul are la dispoziție un bonus pe care îe poate folosi să încerce anumite tipuri de pariuri. Pentru a obține bonusul de bun venit, în general, trebuie să urmezi acești pași:

 1. Intră pe site-ul oficial al agenției la care vrei să joci;
 2. Apasă pe Înregistrează-te;
 3. Completează datele tale personale cu atenție;
 4. Introdu o adresă de email valabilă;
 5. Activează bonusul de bun venit.

Nu uita să citești Termenii și condițiile bonusului respective pentru că există anumite condiții de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești.

Cum poți primi Bonus fără depunere  

Unele case de pariuri sunt dispuse să îți ofere o sumă de bani bonus în momentul în care îți deschizi un cont nou. Acești bani îi primești fără a fi nevoit să faci o depunere. De regulă, pentru a-i putea debloca și retrage va trebui să îi rulezi de mai multe ori decât cei primiți în urma primei depuneri. 

Bonusul fără depunere nu se regăsește în ofertele oricărei tuturor caselor de pariuri și este o sumă relativ mică comparativ cu bonusul de bun venit oferit după prima depunere. Totuși, sunt bani gratis și ar fi păcat să nu profiți de ei.  

Bonusul care nu necesită o depunere în prealabil este foarte important pentru că jucătorii se pot bucura de pariuri fără risc. Știm cu toții că există o anumită tensiune atunci când plasăm pariuri pe bani reali. Bonusurile fără depunere pot fi oferit sub următoarele forme:

 • Bani direct în contul de jucător;
 • Pariuri gratuite de diferite sume.

Unde găsești cel mai mare bonus la casele de pariuri online  

Pentru a atrage constant jucători noi, casele de pariuri se întrec în bonusuri de bun venit sau promoții ocazionale cât mai mari, așa că acest top se modifică în mod constant. Dacă obișnuiești să joci regulat la anumite case de pariuri, știi deja care este valoarea medie a acestor bonusuri. Dacă vrei să profiți de pe urma bonusurilor mărite, fie ele de bun venit sau promoții ocazionale, trebuie să începi să urmărești și celelalte case de pariuri și, în momentul în care vezi o ofertă tentantă, să îți deschizi un cont nou. 

Fortuna – Fortuna se diferențiază de celelalte case de pariuri licențiate din România prin bonusurile pe care le oferă. Cel mai atractiv este Fortuna bonus de bun venit, pe care îl primești în momentul în are îți deschizi un cont nou la această casă de pariuri online. În afară de el, Fortuna oferă clienților săi numeroase alte tipuri de bonusuri și promoții. Bonusurile sunt unul dintre principalele motive pentru care jucătorii aleg Fortuna. În afară de acestea, operatorul are și o ofertă de pariuri bogată dar și printre cele mai bune cote de pe piață.

Unibet – În ultimii ani, Unibet a ajuns să fie considerată una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate din România. Printre factorii care au făcut Unibet o agenție online de top s-au numărat și bonusurile și promoțiile. Deși bonusul de bun venit nu este cel mai bun de pe piață, el este probabil cel mai ușor de deblocat. Odată ce te-ai înregistrat, ai acces la secțiunea Unibet bonus unde te așteaptă promoții noi în fiecare săptămână.  În afară de bonusuri, la Unibet ai și cote foarte bune, dar și numeroase transmisiuni în direct în fiecare zi.

Pariul Fără Risc (FREE BET) – cum să pariezi pe banii operatorului   

Pariul fără risc, sau free bet așa cum mai este el cunoscut, este un pariu pe care poți să îl plasezi fără riscul de a pierde vreun ban. Să presupunem că primești un pariu fără risc de 50 de lei. Trebuie să pariezi suma respectivă și în cazul în care pierzi, suma îți este restituită integral. Atunci când primești o astfel de ofertă, casa de pariuri îți va spune și care este cota minimă pe care trebuie să pariezi. Altfel, nu îți primești banii înapoi atunci când pierzi.  

Pariurile gratuite sunt oferite de casele de pariuri pentru a încuraja loialitatea și a atrage noi jucători. Majoritatea caselor de pariuri vor promova un bonus atractiv de înscriere, care oferă clienților pariuri gratuite ca recompensă pentru înregistrare. Nu este nimic mai plăcut decât un pariu fără risc. În majoritatea cazurilor, câștigul pariului gratuit nu va include miza. Verificâ termenii și condițiile, deoarece vor exista de obicei termene limită atât pentru plasarea pariului. 

Sfaturi utile pentru orice parior 

După cum vezi, agențiile online de pariuri îți oferă numeroase bonusuri, însă pentru a profita din plin de ele trebuie să urmezi aceste sfaturi: 

 • Să îți deschizi câte un cont la fiecare agenție de pariuri, pentru a profita de toate bonusurile de bun venit și fără depozit oferite. 
 • Să te asiguri că metoda de plată prin care vrei să faci depunerea se califică pentru bonusul respectiv. 
 • Să nu îți retragi banii din cont până nu ai îndeplinit condițiile de rulaj ale bonusurilor. Altfel, riști să pierzi acei bani. 
 • Nu te grăbi să rulezi tot bonusul din prima zi. Ai timp suficient așa că așteaptă cele mai bune oportunități. 
 • Regula numărul unu când vine vorba de a profita de bonusuri și promoții este că trebuie să te asigură că înțelegi pe deplin toate aspectele bonusului.
 • Nu juca doar pentru bonus atunci când decizi să ajungi la un profit consistent.
 • Nu amâna prea mult folosirea bonusului pentru că acesta poate expira.
 • Citește cu atenție Termenii și Condițiie pentru a fi sigur ca indeplinesti toate cerințele.
 •  

Cum plasezi primul pariu folosind bonusul?

Indiferent care este bonusul de care vrei să profiți, primul pas este să citești toate condițiile de eliberare ale lui. De cele mai multe ori, pentru a primi un bonus trebuie să îndeplinești două condiții: să rulezi o anumită sumă și evenimentele pe care pariezi să aibă o anumită cotă minimă. Acestea, bineînțeles, diferă de la operator la operator și de la bonus la bonus. Totodată, multe dintre ele au și o anumită perioadă în care rămân active. Dacă depășești acea perioadă nu vei mai putea primi bonusul respectiv.

După ce ai citit și ai înțeles toate cerințele, trebuie să îl activezi. Acest lucru se face mergând în secțiunea dedicată bonusurile de pe site-ul casei de pariuri. Selectezi apoi bonusul dorit și îl activezi. Multă lume crede că aceste bonusuri se activează automat și merg direct către zona de pariere, plasează biletele necesare pentru a îndeplini condițiile și apoi constată că, de fapt, bonusul nici măcar nu era activ.

Abia după ce ai activat și bonusul poți să mergi și să plasezi primul tău pariu, ținând cont, evident, de condițiile pe care trebuie să le îndeplinești. Mulți jucători, în special cei neexperimentați, se grăbesc să îndeplinească cerințele cât mai repede și astfel ajung să parieze pe evenimente despre care nu știu absolut nimic și în cele mai multe cazuri să piardă acei bani. Secretul pentru a elibera cu succes bonusul fără a pierde bani este să ai răbdare. Înainte de a activa bonusul, vezi în câte zile trebuie să îndeplinești cerințele și apoi caută evenimentele sportive din perioada următoare. Activează bonusul abia după ce ești sigur că ai suficiente evenimente la care poți paria cu succes. Doar așa vei putea elibera bonusul și în același timp îți vei putea crește și câștigurile.

FAQ

Pentru a primi un bonus trebuie mai întâi să mergi la secțiunea bonus pariuri de pe site-ul pe care joci și să alegi și să activezi una dintre promoțiile disponibile. Apoi trebuie să îndeplinești o serie de cerințe, cum ar fi pariuri pe o cotă minimă, iar apoi operatorul îți va debloca bonusul respectiv.

La deschiderea unui nou cont ai mai multe bonusuri, cel mai mare fiind cel de bun venit care, de regulă, îți dublează suma depusă inițial. Pe lângă acesta mai ai bonusuri pe care le primești după ce îți verifici identitatea sau după ce folosești pentru prima oară aplicația mobilă a operatorului respectiv.

Casele de pariuri din România oferă cu regularitate noi bonusuri clienților fideli. Din această cauză, nu există o singură casă de pariuri care oferă tot timpul cele mai mari bonusuri. Te invităm să intri cu regularitate pe site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu toate bonusurile noi oferite de toți operatorii.

Așa cum sugerează și numele, acesta este oferit de operator fără să fie necesar să faci vreo depunere. De regulă acesta se oferă jucătorilor noi, în anumite cazuri, cum ar fi atunci când își verifică identitatea (trimit un document de identitate scanat către operator) sau când folosesc pentru prima oară aplicația mobilă.

Lasă un comentariu