Betfair – Cod Promotional Bonus

Betfair – Cod Promotional Bonus

Betfair este una dintre cele mai populare case de pariuri online licențiate în România, fiind folosită de mulți dintre pariorii din România. Aceasta s-a făcut remarcată datorită bonusului de bun venit generos dar și a platformei Betfair Exchange, care îți permite să pariezi direct împotriva celorlalți jucători. Dacă nu ai încă un cont la Betfair citește în continuare pentru a vedea cum poți obține codul promoțional, care îți aduce și mai multe beneficii.

Cod promoțional Betfair 

Dacă până în prezent nu ai avut un cont deschis la Betfair poți beneficia de codul bonus. Acesta se folosește în momentul în care îți creezi primul tău cont Betfair. Pentru a obține codul tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de mai jos iar acesta va fi generat automat. Apoi, tot ce trebuie să faci este să îl folosești în momentul în care îți deschizi contul. Un cod promoțional Betfair este o oportunitate excelentă de a începe experiența ta de parior pe plus. Ar fi păcat să nu profiți de această oportunitate dacă îți este pusă la dispoziție.

Atunci când te înregistrezi la Betfair există o căsuță special destinată unde poți introduce codul promoțional. Bonusul de la codul promoțional va fi activat automat în contul tău de jucător. De asemenea, nu trebuie să introduci acest cod promoțional Betfair doar la înregistrare, poți accesa coduri promoționale pe tot parcursul tău la acest casino online. 

Cum folosesc bonusul de bun venit Betfair?

Pentru a putea folosi bonusul de bun venit trebuie mai întâi să îți creezi contul. După ce ai obținut codul promoțional, mergi pe site-ul Betfair și apasă pe butonul „Înregistrați-vă acum”, după care completează toate câmpurile.  Odată creat contul, tot ce trebuie să faci este să efectuezi prima depunere și vei primi un bonus de 100%, de cel mult 500 de lei.

După ce ai primit bonusul trebuie să îndeplinești o serie de condiții pentru a-l putea retrage. Bonusul se deblochează în tranșe de câte 100 de lei, fiind un total de cel mult 5. Astfel, pentru a debloca fiecare tranșă în parte trebuie să plasezi câte 5 pariuri simple de câte 50 de lei fiecare. Pentru a fi eligibile, acestea trebuie puse pe cote de cel puțin 1,5. Atenție, nu ai voie să plasezi mai mult de un pariu pe aceeași selecție. În momentul în care ai îndeplinit toate aceste cerințe bonusul este eliberat automat în termen de 24 de ore. 

Betfair – Cod Promotional Bonus

Ai la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini toate condițiile necesare eliberării uneia dintre tranșe. Dacă, de exemplu, ai plasat doar 4 pariuri vei pierde acea tranșă, în a 8-a zi vei fi nevoit să o iei de la capăt cu următoare tranșă, adică să plasezi alte 5 pariuri.  Trebuie menționat că această ofertă nu este valabilă pentru cei care folosesc un portofel electronic, precum Neteller, pentru a efectua prima depunere. 

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a primi codul bonus?

Pentru a putea primi codul bonus trebuie în primul rând să fii client nou Betfair, adică să nu fi avut deja un alt cont deschis mai demult. Totodată, trebuie să ai peste 18 ani și să ai reședința în România. Acest lucru este verificat de către operator deoarece ești obligat să le trimiți o copie după cartea de identitate pentru a-ți putea valida contul. Este interesant faptul că toți utilizatorii noi vor primi codul bonus și le va fi activat. În afară de acesta, coduri promoționale vor fi valabile pe tot parcursul jocului.

Un alt aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere este că nu ai voie să îți creezi mai multe conturi la Betfair. Îți este permisă utilizarea unui singur cont. De asemenea, nu uita să citești Termenii și Condițiile codurilor și bonusurilor disponibile pentru a fi sigur că nu îți scapă nimic din vedere. Este necesar să îndeplinești toate condițiile cerute pentru a te putea bucura de promoții speciale.

Pariuri live la Betfair

La fel ca toate casele mari de pariuri din România, Betfair are o amplă selecție de evenimente pe care poți paria live. Același lucru este valabil și când vorbim despre selecția de pariuri. Totodată, la Betfair poți viziona gratuit și zeci de mii de evenimente sportive în fiecare an. Astfel, poți paria live în timp ce urmărești evenimentul respectiv. Așa vei avea mult mai multe șanse de câștig pentru că vei putea anticipa ce va urma în partidă.   

Pentru a putea accesa pariurile live la Betfair trebuie să intri pe site-ul official în secțiunea Sportsbook. Acolo vei observa o categore de Pariuri live, unde sunt afișate meciurile actuale. Poți paria pe eveniment live la cele mai importante sporturi, printer care enumerăm:

  • Fotbal
  • Golf
  • Tenis
  • Baschet
  • Hochei pe gheață
  • Volei
  • Snooker
  • Rugby
  • Handbal
  • Sporturi Electronice

Există o gamă variată de sporturi unde sunt disponibile pariurile live și de asemenea, poți alege dintre o multitudine de opțiuni de pariere. Pe lângă cote avantajoase, te poți bucura și de streaming live sau statistici.

Aplicația Betfair

La ora actuală, Betfair are una dintre cele mai bune aplicații mobile dintre toate casele de pariuri licențiate din România. Este ușor de utilizat și în doar câteva minute vei învăța să o utilizezi eficient. Aplicația îți permite să faci aceleași lucruri pe care le-ai face și de pe un calculator desktop, adică să pariezi, atât live cât și înainte de startul evenimentului, să urmărești transmisiuni în direct și să efectuezi depuneri sau retrageri. Totodată, prin intermediul aplicației poți accesa și platforma Betfair Exchance, unică în România.

Pentru a-ți instala aplicația pe telefonul mobil, dacă acesta este unul cu sistem de operare Android, tot ce trebuie să faci este să mergi pe site-ul Betfair și să descarci aplicația. Procesul de instalare este cu totul explicat pe site și nu durează foarte mult. Trebuie descărcat de pe site și nu din Google Play deoarece pe această platformă nu pot fi descărcate aplicații de pariuri. Însă, nu diferă cu nimic procesul de instalare.  Dacă ești posesorului unui iPhone, găsești aplicația direct în App Store. 

De asemenea, te poți înregistra la Betfair chiar și direct de pe aplicația mobilă. 

Case sunt metodele de plată la Betfair?

La fel ca și celelalte case mari de pariuri din țară, la Betfair ai la dispoziție mai multe metode. Pentru a efectua o depunere, poți folosi card bancar, transfer bancar, Paysafecard și portofel electronil (Neteller). Suma minimă variază între 25 și 70 de lei în funcție de varianța aleasă. Pentru retrageri ai disponibile aceleași variante cu excepția Paysafecard. Suma minimă pe care o poți retrage variază între 40 și 70 de lei, la fel, în funcție de varianta aleasă. Toate tranzacțiile sunt procesate instantaneu, cu excepția transferului bancar, care durează între 2 și 5 zile. 

Metodele de plată disponibile la Betfair reprezintă un real avantaj al acestui operator. Pentru efectuarea depunerilor sau retragerilor tot ce trebuie să faci este să accesezi contul tău de jucător și să apeși pe secțiunile special destinate. Atenție, însă, atunci când ești un jucător nou, trebuie să îți verifici contul pentru a efectua o primă retragere. Această verificare constă în trimiterea unor copi ale documentelor tale personale. Unul dintre operatorii de la Betfair le va verifica în scurt timp și te vei putea bucura de căștigurile tale și de o experiență de joc fantastică.

FAQ

Un avantaj al utilizării unui cod bonus Betfair este că poți obține condiții mai bune decât de obicei. Betfair îți va oferi o sumă maximă a bonusului, mai multe rotiri gratuite etc., odată ce ai aplicat un anumit cod bonus. Codurile bonus Betfair sunt recompense atât pentru clienții noi și existenți.

Înainte de a putea începe să joci într-un cazinou online, trebuie mai întâi trebuie să te înregistrezi. Înregistrarea într-un cazinou online este gratuită, dar mai sunt câteva lucruri de reținut. Înregistrarea începe cu completarea unui formular și se finalizează numai după verificare. De asemenea, este obligatoriu să ai 18 ani și să nu mai fi avut cont la Betfair vreodată.

Codurile promoționale Betfair pot fi activate în scurt timp. Jucătorii trebuie să îndeplinească cerințele minime de pariere în prealabil. De asemenea, jucătorii sunt obligați să-și creeze un cont înainte de a se califica pentru primul lor cod bonus. Odată ce jucătorul a primit un cod, acesta îl va introduce într-un câmp specific din pagina contului său. Apoi vor fi afișate cerințele de încasare a bonusului; jucătorul ar trebui să citească aceste cerințe foarte atent. 

Betfair oferă promoții avantajoase la toate evenimentele sportive speciale, dar și clienților fideli. Dacă petreci mai mult timp pe Betfair vei fi răsplătit cu pariuri gratuite sau rotiri. De asemenea, în ziua în care este aniversarea ta, vei avea parte de o promoție specială Betfair.

Lasă un comentariu