Betfair – Cod Promotional Bonus

Betfair – Cod Promotional Bonus

Betfair este una dintre cele mai populare case de pariuri online licențiate în România, fiind folosită de mulți dintre pariorii din România. Aceasta s-a făcut remarcată datorită bonusului de bun venit generos dar și a platformei Betfair Exchange, care îți permite să pariezi direct împotriva celorlalți jucători. Dacă nu ai încă un cont la Betfair citește în continuare pentru a vedea cum poți obține codul promoțional, care îți aduce și mai multe beneficii.

Cod promoțional Betfair 

Dacă până în prezent nu ai avut un cont deschis la Betfair poți beneficia de codul bonus. Acesta se folosește în momentul în care îți creezi primul tău cont Betfair. Pentru a obține codul tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de mai jos iar acesta va fi generat automat. Apoi, tot ce trebuie să faci este să îl folosești în momentul în care îți deschizi contul. 

Cum folosesc bonusul de bun venit Betfair?

Pentru a putea folosi bonusul de bun venit trebuie mai întâi să îți creezi contul. După ce ai obținut codul promoțional, mergi pe site-ul Betfair și apasă pe butonul „Înregistrați-vă acum”, după care completează toate câmpurile.  Odată creat contul, tot ce trebuie să faci este să efectuezi prima depunere și vei primi un bonus de 100%, de cel mult 500 de lei.

După ce ai primit bonusul trebuie să îndeplinești o serie de condiții pentru a-l putea retrage. Bonusul se deblochează în tranșe de câte 100 de lei, fiind un total de cel mult 5. Astfel, pentru a debloca fiecare tranșă în parte trebuie să plasezi câte 5 pariuri simple de câte 50 de lei fiecare. Pentru a fi eligibile, acestea trebuie puse pe cote de cel puțin 1,5. Atenție, nu ai voie să plasezi mai mult de un pariu pe aceeași selecție. În momentul în care ai îndeplinit toate aceste cerințe bonusul este eliberat automat în termen de 24 de ore. 

Betfair – Cod Promotional Bonus

Ai la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini toate condițiile necesare eliberării uneia dintre tranșe. Dacă, de exemplu, ai plasat doar 4 pariuri vei pierde acea tranșă, în a 8-a zi vei fi nevoit să o iei de la capăt cu următoare tranșă, adică să plasezi alte 5 pariuri.  Trebuie menționat că această ofertă nu este valabilă pentru cei care folosesc un portofel electronic, precum Neteller, pentru a efectua prima depunere. 

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a primi codul bonus?

Pentru a putea primi codul bonus trebuie în primul rând să fii client nou Betfair, adică să nu fi avut deja un alt cont deschis mai demult. Totodată, trebuie să ai peste 18 ani și să ai reședința în România. Acest lucru este verificat de către operator deoarece ești obligat să le trimiți o copie după cartea de identitate pentru a-ți putea valida contul. 

Pariuri live la Betfair

La fel ca toate casele mari de pariuri din România, Betfair are o amplă selecție de evenimente pe care poți paria live. Același lucru este valabil și când vorbim despre selecția de pariuri. Totodată, la Betfair poți viziona gratuit și zeci de mii de evenimente sportive în fiecare an. Astfel, poți paria live în timp ce urmărești evenimentul respectiv. Așa vei avea mult mai multe șanse de câștig pentru că vei putea anticipa ce va urma în partidă.   

Aplicația Betfair

La ora actuală, Betfair are una dintre cele mai bune aplicații mobile dintre toate casele de pariuri licențiate din România. Este ușor de utilizat și în doar câteva minute vei învăța să o utilizezi eficient. Aplicația îți permite să faci aceleași lucruri pe care le-ai face și de pe un calculator desktop, adică să pariezi, atât live cât și înainte de startul evenimentului, să urmărești transmisiuni în direct și să efectuezi depuneri sau retrageri. Totodată, prin intermediul aplicației poți accesa și platforma Betfair Exchance, unică în România.

Pentru a-ți instala aplicația pe telefonul mobil, dacă acesta este unul cu sistem de operare Android, tot ce trebuie să faci este să mergi pe site-ul Betfair și să descarci aplicația. Dacă ești posesorului unui iPhone, găsești aplicația direct în App Store. 

De asemenea, te poți înregistra la Betfair chiar și direct de pe aplicația mobilă. 

Case sunt metodele de plată la Betfair?

La fel ca și celelalte case mari de pariuri din țară, la Betfair ai la dispoziție mai multe metode. Pentru a efectua o depunere, poți folosi card bancar, transfer bancar, Paysafecard și portofel electronil (Neteller). Suma minimă variază între 25 și 70 de lei în funcție de varianța aleasă. Pentru retrageri ai disponibile aceleași variante cu excepția Paysafecard. Suma minimă pe care o poți retrage variază între 40 și 70 de lei, la fel, în funcție de varianta aleasă. Toate tranzacțiile sunt procesate instantaneu, cu excepția transferului bancar, care durează între 2 și 5 zile. 

Lasă un comentariu