Betfair – bonus de bun venit

Betfair - bonus de bun venit

Betfair este considerată a fi una dintre cele mai bune case de pariuri din România, mai ales datorită cotelor și a gamei variate de pariuri. Un alt avantaj al acestui operator îl reprezintă platforma Betfair Exchange, unde pariezi direct împotriva altor jucători. Astfel, beneficiezi de cote și mai mari. Totodată, bonusul de bun venit este unul extrem de atractiv și destul de ușor de deblocat

Ce bonus de bun venit oferă Betfair?

Operatorul oferă un bonus de bun venit diferit față de celelalte case de pariuri online licențiate în România. La Betfair poți primi un bonus de 500 de lei, fără a fi nevoit să depui o sumă la fel de mare. Totodată, condițiile de rulaj sunt relativ simplu de îndeplinit, comparativ cu alte case de pariuri din țara noastră. Așa că, dacă dorești să îți deschizi un cont la Betfair, profită din plin de această ofertă. 

Cum primești bonusul de bun venit?

Cum primești bonusul de bun venit?

Procesul pentru a primi bonusul de bun venit este cât se poate de simplu. Trebuie, mai întâi, să îți deschizi un cont nou la Betfair și să folosești codul promoțional pe care îl găsești pe site-ul operatorului. După ce ți-ai creat contul va trebui să îți verifici identitatea prin transmiterea unei copii a actului de identitate și să efectuezi o depunere. 

Pentru a beneficia de bonusul de bun venit tot ce trebuie să faci este să plasezi 5 pariuri de câte 50 de lei, pe cote mai mari de 1,5. După ce ai plasat cele 5 pariuri primești în cont o sumă bonus de 100 de lei. Poți repeta acest proces de până la 5 ori. Ai la dispoziție câte o săptămână pentru a plasa cele 5 pariuri. 

Suma bonus este eliberată în termen de 24 de ore de la îndeplinirea cerințelor și poate fi folosită pentru orice pariu, însă miza nu este returnată. 

Alte promoții Betfair

La Betfair ai tot timpul noi promoții, dedicate atât jucătorilor noi cât și clienților fideli. În funcție de tipurile de pariuri pe care îți place să le plasezi ai diferite oferte. În primul rând, poți primi un bonus de până la 125 de lei dacă vei câștiga un pariu combinat al cărui cotă depășește 5. Totodată, ai 25 de lei bonus dacă plasezi pariuri pe meciuri de baschet în weekend. Ultima promoție de acest fel îți oferă un bonus în valoare de 50 de lei dacă pariezi 125 de lei pe un bilet cu minim 4 selecții de cote 1.50. 

În afară de acestea mai ai la dispoziție și platforma Betfair Exchange unde pariezi direct împotriva altor jucători. Astfel, ai acces la cote mult mai mari decât la casele de pariuri obișnuite. Platforma este unică în România. Și în cadrul acesteia ai disponibile câteva promoții. În primul rând, beneficiezi de un prim pariu fără risc când pariezi contra (sau „lay”). Nu în ultimul rând, cotele din platforma Exchange sunt ocazional disponibile și pe platforma clasică de pariere, în cadrul promoției PriceRush.