Betfair – bonus de bun venit

Betfair - bonus de bun venit

Betfair este considerată a fi una dintre cele mai bune case de pariuri din România, mai ales datorită cotelor și a gamei variate de pariuri. Un alt avantaj al acestui operator îl reprezintă platforma Betfair Exchange, unde pariezi direct împotriva altor jucători. Astfel, beneficiezi de cote și mai mari. Totodată, bonusul de bun venit este unul extrem de atractiv și destul de ușor de deblocat.

Ce bonus de bun venit oferă Betfair?

Operatorul oferă un bonus de bun venit diferit față de celelalte case de pariuri online licențiate în România. La Betfair poți primi un bonus de 500 de lei, fără a fi nevoit să depui o sumă la fel de mare. Totodată, condițiile de rulaj sunt relativ simplu de îndeplinit, comparativ cu alte case de pariuri din țara noastră. Așa că, dacă dorești să îți deschizi un cont la Betfair, profită din plin de această ofertă. 

Tipuri de bonusuri Betfair

Având în vedere că Betfair este o casă de pariuri recunoscută la nivel mondial, și bonusurile sunt pe măsura așteptărilor. Clienții sunt întămpinați cu oferte promoționale, iar bonusurile periodice nu lipsesc. Pe lângă cotele avantajoase, poți beneficia de promoții săptămânale. Cele mai populare tipuri de bonusuri Betfair sunt următoarele:

 • Bonus de Bun Venit – bonus de 100% până la 450 RON dacă îți creezi un cont nou Betfair chiar astăzi;
 • Cote mărite valabile la primele bilete plasate pe Betfair – bonus special destinate jucătorilor noi;
 • Bonus Exchange – pariu fără risc pentru clienții noi;
 • Bonus pariuri combinate – bonus de 125 RON la un bilet ce conține pariuri combinate;
 • Bonusuri periodice – pot consta în pariuri fără risc sau cote mărite la evenimentele speciale;
 • Bonus aniversar – de ziua ta, Betfair îți face cadou pariuri gratuite;
 • Bonus de fidelitate – dacă ești un client fidel, vei avea parte de oferte speciale și surprize.

Cum primești bonusul de bun venit?

Cum primești bonusul de bun venit?

Procesul pentru a primi bonusul de bun venit este cât se poate de simplu. Trebuie, mai întâi, să îți deschizi un cont nou la Betfair și să folosești codul promoțional pe care îl găsești pe site-ul operatorului. După ce ți-ai creat contul va trebui să îți verifici identitatea prin transmiterea unei copii a actului de identitate și să efectuezi o depunere. 

Pentru a beneficia de bonusul de bun venit tot ce trebuie să faci este să plasezi 5 pariuri de câte 50 de lei, pe cote mai mari de 1,5. După ce ai plasat cele 5 pariuri primești în cont o sumă bonus de 100 de lei. Poți repeta acest proces de până la 5 ori. Ai la dispoziție câte o săptămână pentru a plasa cele 5 pariuri. 

Suma bonus este eliberată în termen de 24 de ore de la îndeplinirea cerințelor și poate fi folosită pentru orice pariu, însă miza nu este returnată. 

Betfair: reguli pentru folosirea bonusurilor

În general, bonusurile de bun venit vin la pachet cu câteva cerințe. Valabil și pentru Betfair. Dacă vrei să intri în posesia bonusului de bun venit este necesar să îndeplinești următoarele cerințe: 

 • Înregistrează-te pe Betfair;
 • Efectuează o primă depunere de minim 100 RON folosind una dintre popularele metode de plată;
 • Activează bonusul pentru jucătorii noi;
 • Îndeplinește condițiile de rulaj de 10x în termen de maxim 90 de zile înainte de a putea retrage câștigurile;
 • Cota biletelor pariate trebuie să fie de minim 1.60.

La fel ca și în cazul bonusurilor de bun venit, ofertele periodice necesită anumite condiții pentru a putea fi îndeplinite. Ne referim aici la condiții de rulaj sau cote minime pe evenimente. De asemenea, depunerile efectuate prin Skrill și Netller nu beneficiază de Bonusul de bun venit Betfair. Recomandăm să analizezi cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a accepta un bonus. Este esențial să știi care sunt cerințele bonusului pentru a fi sigur că le îndeplinești. 

Alte promoții Betfair

La Betfair ai tot timpul noi promoții, dedicate atât jucătorilor noi cât și clienților fideli. În funcție de tipurile de pariuri pe care îți place să le plasezi ai diferite oferte. În primul rând, poți primi un bonus de până la 125 de lei dacă vei câștiga un pariu combinat al cărui cotă depășește 5. Totodată, ai 25 de lei bonus dacă plasezi pariuri pe meciuri de baschet în weekend. Ultima promoție de acest fel îți oferă un bonus în valoare de 50 de lei dacă pariezi 125 de lei pe un bilet cu minim 4 selecții de cote 1.50. 

În afară de acestea mai ai la dispoziție și platforma Betfair Exchange unde pariezi direct împotriva altor jucători. Astfel, ai acces la cote mult mai mari decât la casele de pariuri obișnuite. Platforma este unică în România. Și în cadrul acesteia ai disponibile câteva promoții. În primul rând, beneficiezi de un prim pariu fără risc când pariezi contra (sau „lay”). Nu în ultimul rând, cotele din platforma Exchange sunt ocazional disponibile și pe platforma clasică de pariere, în cadrul promoției PriceRush.