BETFAIR – păreri și recenzie

Betfair este considerată una dintre cele mai bune agenții de pariuri nu doar din România, ci din întreaga lume. La Betfair găsești întotdeauna numeroase oferte, cote atractive dar și unele funcții unice. 

Data actualizării:

Metode de plata: Card de credit, Skrill, Neteller, Paysafecard, Transfer bancar

Aplicații: Android, iOS

9.4

Cea mai mare platformă de Exchange betting din lume

Gamă variată de piețe sportive

Cote ridicate

Unii jucători se plâng de designul site-ului web

Betfair a luat ființă în anul 2000 și în scurt timp a devenit una dintre cele mai apreciate agenții la nivel mondial. Un moment important din istoria acestui operator l-a reprezentat anul 2016, când a fuzionat cu PaddyPower, un alt operator de renume din industrie.  

De ce ar trebui săți faci cont la Betfair? 

Așa cum spuneam, Betfair România oferă bonusuri atractive, dar și o funcție unică, Betfair Exchange, ce îți permite să pariezi împotriva altor jucători. Aici, pariurile sunt plasate direct între jucători, astfel încât cotele pot fi și mai mari.  

În plus, Betfair are și o platformă mobilă care îți permite să faci depuneri sau retrageri și să plasezi pariuri de oriunde te-ai afla.   În afară de acesta, Betfair oferă cu regularitate bonusuri clienților săi, începând cu cel de bun venit, care este unul dintre cele mai mari oferite în România.  

BETFAIR pareri si recenzie (2)În prezent, Betfair este unul dintre cele mai importante site-uri de pariuri din lume și, în mare măsură, merită acest lucru. Cu Betfair Exchange, există întotdeauna pariori foarte experimentați, dar există și noi pariori care caută cele mai mari cote de pe piață. Deoarece Betfair nu modifică cotele și le permite parierilor să parieze unul împotriva celuilalt, Betfair nu câștigă bani pe modul în care sunt stabilite cotele, ceea ce este cazul altor site-uri de pariuri. Cu toate acestea, pentru ca Betfair să poată câștiga bani, site-ul de pariuri primește așa-numitul comision pentru profitul net câștigat în cadrul bursei de pariuri.

Oferta de bun venit de la Betfair 

La Betfair primești un bonus de bun venit de până la 500 lei atunci când îți creezi un cont nou. Clienții noi sunt încântați de bonusurile Betfair pe care le primesc la începutului drumului în această lume interesantă. După ce ția-ai creat contul de jucător cu detaliile tale personale, poți continua spre obținerea primului tău bonus Betfair. Pentru a profita de pe urma acestui Betfair bonus, trebuie să urmezi acești pași: 
 • Îți deschizi un cont la Betfair, folosind cod promotional. Trebuie să fie primul tău cont la acest operator. 
 • Plasează 5 pariuri simple de 50 de lei, fiecare pe un eveniment sportiv cu o cotă minimă de 1.5. 
 • După ce plasezi cele 5 pariuri, în termen de 24 de ore primești un bonus de 100 de lei. 
 • Poți repeta procesul de până la 5 ori, pentru un bonus maxim de 500 lei. 
 • Pentru a fi eligibile, pariurile trebuie plasate și soluționate în termen de 30 de zile de la deschiderea contului. 
Totodată, primești un bonus de bun venit și pe platforma Betfair Exchange, prin care primul pariu ți se returnează dacă nu este câștigător, în limita a 150 lei.  Pe lângă acesta, atunci când îți deschizi un cont nou la Betfair România poți profita și de pe urma altor bonusuri și oferte. Acest operator organizează pentru jucătorilor săi constant noi promoții.    

Tipuri de pariuri disponibile la Betfair  Tipuri de pariuri la Betfair 

La Betfair găsești aproape toate tipurile de pariuri disponibile pe piață, de la rezultat final și până la handicapuri asiatice. La acestea din urmă betfair oferta este însă destul de limitată, opțiunile fiind disponibile doar pe platforma Betfair Exchange.Dacă dorești să utilizezi platforma de schimb, cel mai bine ar fi să consulți ghidurile puse la dispoziție pe site. Acum, să revenim la oferta de pariuri Betfair. Iată care sunt principalele tipurile de pariuri disponibile la Betfair România: 
 • Rezultat final 
 • Total goluri 
 • Pariuri pe cornere și cartonașe 
 • Pariuri ante-post 
 • Pariuri pe transferuri 
 • Handicapuri asiatice (disponibile numai pe platforma Betfair Exchange) 
O altă opțiune interesantă pe care o oferă Betfair este aceea a pariurilor combinate. Practic, aceasta îți oferă posibilitatea de a plasa, pe același bilet, mai multe pariuri de la același eveniment sportiv. Astfel, poți pune un bilet cu o cotă mare, și câștiguri pe măsură, folosindu-te doar de analiza unui singur meci.  

Interfața și structura site-ului de pariere 

Accesând site-ul oficial de pariuri Betfair, vei observa că ai la dispoziție mai multe platforme, după cum urmează: Exchange, Sportsbook, Vegas și Live Casino. Fiecare activitate este detaliată pe site și găsești foarte multe opțiuni, dar și reguli de pariere. Structura operatorului online Betfair este destul de simplă, intuitivă, dar și rapidă. Site-ul Betfair România are o interfață intuitivă, ușor de folosit. După ce îți vei deschide contul bei avea nevoie de doar câteva minute pentru a învăța să navighezi și să plasezi pariuri pe site-ul acestui operator. Totodată, în zona de pariuri sportive ai și o opțiune de „linkuri rapide”, care îți permite să găsești mai ușor meciurile dorite, dar și toate bonusurile și promoțiile disponibile în acel moment.  

PARIURI FĂRĂ RISC PÂNĂ LA 100 RON
DESCHIDE CONT
Totodată, site-ul este structurat în așa fel încât să găsești imediat tot ceea ce cauțiUn avantaj este și tematica plăcută care îți oferă un sentiment de relaxare. Faptul că este un site cu o platformă intuitivă îl face perfect pentru toți jucătorii chiar și pentru cei începători. De asemenea, toate secțiunile sunt aranjate în mod plăcut și nu există reclame enervante care te pot ditrage de la joc.

Păreri despre Betfair  

Pe internat vei găsi păreri împărțite despre Betfair, pariorii fie lăudând fie criticând acest operator. Totuși, ar fi bine să nu asculți de toate părerile pe care le citești și să te convingi dacă Betfair este o casă de pariuri unde ar trebui să joci sau nu.   Noi considerăm că există o mulțime de argumente pro, cum ar fi bonusurile generoase, cotele mai sau platforma Betfair Exchange, așa că îți recomandăm să încerci Betfair și îți garantăm că vei avea parte de o experiență peste așteptări.   Nu mai aștepta! Deschide-ți acum un cont și profită de Betfair bonus de bun venit în valoare de 500 de lei.  

Metode de Retragere și Depunere Betfair

Betfair este unul dintre cei mai cunoscuți operatori din lume datorită simplului fapt că este complet diferit față de alte companii din această industrie. Așa cum era normal la o platformă ca Betfair, o gamă largă de opțiuni sunt puse la dispoziția utilizatorilor pentru depuneri și retrageri.

Iată care este depozitul minim și maxim în funcție de metoda de plată aleasă:

 • Card de credit / debit: minim 40RON;
 • Skrill: depozit minim de 70RON;
 • Neteller: depozit Betfair minim 70RON;
 • Paysafecard: minim 5 euro;
 • Transfer bancar: minim 60RON.

Depunerile se pot face folosind carduri obișnuite, cum ar fi Visa și Mastercard, dar Betfair acceptă și alte metode mai puțin întâlnite, precum Visa-Delta, Switch, Solo, Electron și LaserCard. Atunci când efectuezi o depunere utilizând un card de debit sau de credit Visa sau Mastercard, este posibil să ți se solicite un proces de autorizare de securitate „Verificat prin Visa” sau „Mastercard SecureCode” care durează foarte puțin. În general, nu vor exista taxe pentru transferurile folosind carduri de debit. Cu toate acestea, cardurile de credit pot adăuga comisioane în funcție de banca respectivă.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Betfair vine cu o noutate și anume posibilitatea efectuării depunerilor folosind Western Union, care este o modalitate rapidă și ușoară de a trimite plăți electronice în întreaga lume. Trebuie menționat, totuși, că transferurile prin Western Union vor atrage de obicei taxe.

Chiar dacă majoritatea utilizatorilor fac un depozit Betfair imediat după ce și-au deschis un cont, trebuie să știi că aceasta nu este neapărat o cerință. Betfair face posibilă adăugarea de fonduri în cont și după o perioadă. Nu uita să parcurgi procesul de verificare înainte de a face o depunere sau retragere pentru că nu vei putea depune sume mai mari de 200E cu un cont neverificat.

Acum că am aflat care sunt metodele pentru depuneri, hai să vorbim puțin și despre retrageri Betfair. La fel ca și la celelalte cazinouri online, vei putea solicita retrageri doar prin metodele de plată pe care le-ai folosit anterior pentru a depune. Atunci când vrei să îți retragi câștigurile, accesează butonul din partea de sus numit “Depunere“. Se va deschide apoi pagina unde se fac depunerile. Pentru a efectua o retragere va trebui sa dai click pe butonul “Plăți” si apoi pe “Retragere“. De asemenea, o chestiune interesantă este că nu există o valoare minimă de retragere impusă de Betfair. 

FAQ

Îți poți deschide un cont la Betfair foarte ușor, în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de înregistrare și să completezi câmpurile cu datele cerute, apoi contul va fi creat. La final va trebui să transmiți și o copie a actului de identitate pentru validarea identității.

Da, Betfair este una dintre casele de pariuri licențiate în România care deține și o aplicație mobilă. Astfel, poți să plasezi pariuri și să urmărești meciuri live oriunde te-ai afla. Totodată, prin intermediul aplicației poți accesa și platforma Betfair Exchange unde poți paria direct împotriva altor jucători. 

Pentru a putea funcționa legal în România, o casă de pariuri trebuie să dețină o licență din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Aceasta este oferită în urma unui audit extrem de minuțios, pentru a fi siguri că datele personale ale jucătorilor sunt în siguranță. Pentru a verifica dacă un site este legal, caută sigla ONJN în partea de jos.

La Betfair ai tot timpul o mulțime de bonusuri și de promoții care să te ajute să îți crești profiturile. Printre acestea se numără bonusul de bun venit, dar și platforma Betfair Exchange, care este unică în România. Aceasta îți permite să pariezi direct împotriva altor jucători, obținând astfel cote mult mai bune.

Lasă un comentariu