Cod Promo Betano 2021

Betano – cod promoțional 2020

Betano a ajuns la ora actuală una dintre cele mai importante case de pariuri online din România. Deși este una dintre cele mai noi case de pariuri apărute pe piața din țara noastră, ea s-a făcut remarcată în scurt timp datorită bonusurilor și promoțiilor extrem de generoase, dar și datorită cotelor la pariuri, aceasta fiind printre cele mai mari.  

Βetano este operat de Kaizen Gaming, iar sediul central este situat în Atena, Grecia, în timp ce marca are și birouri în Lisabona, București și Berlin.

Cum îți creezi un cont la Betano

Pentru a putea începe să pariezi la Betano trebuie în primul rând să îți deschizi un cont. Pentru a putea face acest lucru trebuie să ai minim 18 ani și reședința în România. Totodată, dacă ți-ai făcut un cont în trecut nu mai ai posibilitatea de a-ți deschide unul nou.

Procesul de înregistrare este următorul:

 1. Apeși pe butonul de înregistrare de pe această pagină pentru a fi redirecționat către formularul de înscriere.
 2. Poți alege să te înregistrezi direct cu un profil deja existent (Facebook, Google, Yahoo sau LinkedIn). Dacă selectezi unul dintre acestea ești redirecționat către o pagină de confirmare.
 3. Apoi ești redirecționat către un formular pe care trebuie să îl completezi cu datele tale personale. Atenție, nu ai voie să oferi informații eronate deoarece la finalul procesului va trebui să transmiți și o copie a actului de identitate pentru verificare.
 4. După ce ai completat formularul apeși pe butonul „Încheiere înregistrare” iar contul tău este creat. 
 5. Pentru a te putea bucura de toate beneficiile oferite de Betano va trebui să transmiți către verificare copia unui act de identitate. 

Cum activezi bonusul de bun venit de la Betano

Cum activezi bonusul de bun venit de la Betano

Bonusul de bun venit de la Betano se activează în momentul în care efectuezi prima depunere. Valoarea bonusului betano este de 100% din prima depunere, până la 500 de lei. Astfel, poți depune orice sumă cuprinsă între 25 și 500 de lei iar Betano îți va dubla depunerea. Singura metodă de plată care nu este eligibilă pentru ofertă este cea folosind un portofel electronic (Skrill sau Neteller). 

Odată primit bonusul acesta trebuie și deblocat. Pentru a face acest lucru trebuie să îndeplinești o serie de condiții:

 • Trebuie să plasezi pariuri pe cote de cel puțin 1,65.
 • Trebuie să rulezi suma depusă de cel puțin 5 ori.
 • Opțiunile Cash Out și Marja 0% nu sunt luate în considerare la calcularea rulajului.
 • Ai la dispoziție 90 de zile să îndeplinești toate condițiile.
 • Poți debloca bonusul și cu ajutorul unor jocuri de cazino. Este vorba despre sloturi, unde poți juca între 0,5 și 5 euro pe rundă. Celelalte jocuri nu sunt luate în considerare. La cazino trebuie să rulezi întreaga sumă de 12,5 ori.

Promoții curente la Betano

Pe lângă bonusul de bun venit, Betano derulează la ora actuală și numeroase alte oferte menită să te ajute să îți crești profiturile. Acestea sunt disponibile atât pentru categoria de pariuri sportive, cât și pentru secțiunile cazinou, Vegas și cazinou live. 

Iată care sunt la ora actuală promoțiile disponibile pentru pariuri sportive:

 • Marja 0% – sunt pariuri pentru care operatorul nu solicită nici un fel de comision. Cu alte cuvinte, avantajul casei de pariuri este de 0%. Pariurile cu Marja 0% sunt marcate special.
 • Miza Înapoi – primești înapoi suma pariată dacă meciul se încheie 0 la 0.
 • Bonus Multiplu – poți primi câștiguri cu până la 50% mai mari pe bilete cu mai multe selecții.
 • Avans 2 goluri – acest pariu este câștigat automat în momentul în care echipa selectată ajunge la un avans de 2 goluri. Este valabil și la tenis, pentru un avans de 2 seturi
 • Pierdere la Limită – primești suma pariată înapoi dacă ai un bilet cu mai multe selecții și ai pierdut un singur eveniment.

La cazinou ai disponibile următoarele promoții:

 • Rotiri gratuite – primești rotiri gratuite pentru fiecare depunere ce depășește 300 de lei. Poți primi 20 de rotiri dacă depui între 300 și 749 de lei și 50 dacă suma depășește 750 de lei. Acestea sunt disponibile doar la anumite sloturi.
 • Bani înapoi la sloturile EGT – primești înapoi banii jucați la sloturile produse de compania EGT. Poți primi până la 50 de lei dacă ai efectuat o depunere de 500 de lei sau 100 dacă suma depusă este de minim 1.000 de lei.

Iată ce promoții sunt disponibile în acest moment la Vegas:

 • Rotiri gratuite – 40 de rotiri gratuite disponibile la anumite sloturi pentru depuneri de minim 200 de lei
 • Bani înapoi la sloturile Novomatic – poți primi înapoi între 20 și 200 de lei din sumele jucate facă efectuezi depuneri de minim 200 de lei
 • Maraton Pragmatic – primești recompense zilnice și săptămânale, în valoare totală de 2 milioane de euro, pentru rotirile de minim 2,5 lei.

La cazinoul live ai parte de următoarele promoții:

 • Bani înapoi la mesele Evolution – primești înapoi între 20 și 100 de lei din banii jucați dacă depui minim 100 de lei
 • Numărul norocos – primești jetoane dacă pariezi pe numărul noroc – fiind corespondent cu ziua în care te afli 
 • Jetoane de aur la blackjack și ruletă – primești jetoane în valoarea de 50 și 20 de lei pentru pariuri de peste 250 de lei.

Cum retrag bonusul de bun venit de la Betano

Pentru a putea retrage bonusul de bun venit de la Betano trebuie mai întâi să îndeplinești toate condițiile prezentate mai sus. 

Bonusul de bun venit trebuie rulat de 5 ori în cadrul pariurilor sportive sau de 12 ori la jocurile de casino. Pentru a valida acest bonus și pentru a putea să efectuezi retragere trebuie să finalizezi procesul de rulare în termen de 90 de zile de la primirea acestuia.

Este ușor să îți retragi fondurile atunci când sunteți client Betano. Iată opțiunile disponibile: 

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller

Trebuie să menționăm că metoda de retragere va fi aceeași cu cea folosită la depunere. De asemenea, în cadrul majorității metodelor de reatrgere, suma minimă este de 120 RON, iar perioada în care îți vei primi căștigurile este între 2-3 zile. 

Lasă un comentariu