Betano – bonus de bun venit

Betano - bonus de bun venitDe asemenea, prin intermediul opțiunii Betano bonus de bun venit îți vei asigura un început excelent în lumea jocurilor și un câștig suplimentar.

La Betano ai parte de 2 tipuri de bonusuri de bun venit, în funcție de ce îți place să joci: pariuri sportive sau cazino. Suma acordată bonus diferă între cele 2, la fel și modul în care bonusul poate fi deblocat. Spre deosebire de alți operatori, bonusul este mai generos însă ceva mai greu de eliberat. 

Tipuri de bonusuri de bun venit la Betano

Betano ne surprinde și cu alte bonusuri suplimentare și oferte personalizate. Fie că vorbim despre clienții fideli, turnee, concursuri sau bonusurile aniversare, Betano ne oferă periodic promoții care ne pot aduce câștiguri. Nu uita să verifici frecvent secțiunea de promoții Betano pentru a profita din plin de toate ofertele.

Primul tip de bonus este cel dedicat pariorilor. Orice jucător nou care îți creează un cont la Betano poate primi un bonus de 100% din prima depunere, în limita a 500 de lei. Asta înseamnă că operatorul îți dublează suma depusă, fără ca aceasta să depășească 500 de lei.  Jucătorii de cazino au la dispoziție un bonus mult mai generos. Mai exact, orice jucător nou primește 100% din suma depusă, până la 1.000 de lei. 

Cum primești un bonus de bun venit?

Este foarte ușor să primești bonusul respectiv. Tot ce trebuie să faci este ca, după ce ți-ai creat contul, să selectezi tipul de bonus pe care dorești să îl primești și apoi să faci depunerea. Depunerea minimă pe care o poți face este de 25 de lei, însă dacă vrei să profiți din plin de acest bonus trebuie să depui suma maximă. La a doua depunere nu mai primești acest bonus.  Totodată, pentru a putea să primești bonusul de bun venit va trebui să faci o depunere folosind cardul bancar. Celelalte metode de plată nu sunt eligibile.

Termeni și metode de retragere ale bonusurilor

Cum primești un bonus de bun venit?

Fiecare dintre cele 2 bonusuri oferite are condiții diferite de retragere. De altfel e și normal, având în vedere că se adresează unor jucători complet diferiți. Pentru a debloca bonusului de la pariuri sportive trebuie să rulezi de 10 ori suma bonus. Cu alte cuvinte, dacă ai primit 500 de lei va trebui să plasezi pariuri totale de 5.000 de lei. Pentru a putea fi luate în considerare, pariurile trebuie plasate pe bilete ce au o cotă minimă de 1,65. Totodată, ai la dispoziție 90 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Orice sumă rămasă blocată este pierdută după această perioadă.

Bonusul de cazino este ceva mai greu de deblocat. Astfel, pentru a putea debloca bonusul, va trebui să rulezi suma bonus de 25 de ori la sloturi și de 250 de ori la jocurile de masă sau la jocurile din cazino live. Dacă ai efectuat o depunere care îți oferă bonusul maxim, de 1.000 de lei, înseamnă că va trebui să joci în total de 2.500 de lei la sloturi și 25.000 la celelalte jocuri. La cazino ai la dispoziție doar 7 zile pentru a debloca bonusul. Și în acest caz, orice sumă rămasă blocată este pierdută după expirarea acestei perioade. 

După ce ai deblocat bonusul îl poți retrage imediat. Pentru a efectua o retragere ai la dispoziție mai multe opțiuni, precum: card bancar sau transfer bancar și portofel electronic (Skrill și Neteller). 

FAQ

Bonusul de înregistrare la Betano necesită îndeplinirea câtorva cerințe. De exemplu, jucătorul trebuie să aibă peste 18 ani și să fie prima dată când își deschide un cont la Betano. De asemenea, este necesar ca la înregistrare să introduci datele tale personale cu atenție și să îți verifici adresa de email.

Contul nou la Betano poate fi creat în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina oficială Betano și să apeși pe Înregistrare. În continuare, introdu datele tale personale, cum ar fi nume, prenume, adresă, număr de contact, email, CNP.

Fiind unul dintre cele mai populari operatori din România, Betano nu se lasă mai prejos nici când vine vorba de bonusuri. Clienții Betano au la dispoziție un bonus de bun venit atractiv, bonusuri la depunere, bonusuri periodici și bonusuri aniversare. Acestea constau fie în rotiri gratuite sau pot fi oferite sub formă de ban în conturile de jucători.

Bonusul la depunere este foarte cunoscut în rândul jucătorilor. Așa cum îi spune și numele, acest tip de bonus este oferit atunci când efectuezi o depunere de o anumită sumă minimă.  Bonusurile pot fi acordate la primele depuneri sau pe parcursul experienței pe site și constau în rotiri gratuite, pariuri gratuite sau bani reali.