Betano – bonus de bun venit

Betano - bonus de bun venit

La Betano ai parte de 2 tipuri de bonusuri de bun venit, în funcție de ce îți place să joci: pariuri sportive sau cazino. Suma acordată bonus diferă între cele 2, la fel și modul în care bonusul poate fi deblocat. Spre deosebire de alți operatori, bonusul este mai generos însă ceva mai greu de eliberat. 

Tipuri de bonusuri de bun venit la Betano

Primul tip de bonus este cel dedicat pariorilor. Orice jucător nou care îți creează un cont la Betano poate primi un bonus de 100% din prima depunere, în limita a 500 de lei. Asta înseamnă că operatorul îți dublează suma depusă, fără ca aceasta să depășească 500 de lei.  Jucătorii de cazino au la dispoziție un bonus mult mai generos. Mai exact, orice jucător nou primește 100% din suma depusă, până la 1.000 de lei. 

Cum primești un bonus de bun venit?

Este foarte ușor să primești bonusul respectiv. Tot ce trebuie să faci este ca, după ce ți-ai creat contul, să selectezi tipul de bonus pe care dorești să îl primești și apoi să faci depunerea. Depunerea minimă pe care o poți face este de 25 de lei, însă dacă vrei să profiți din plin de acest bonus trebuie să depui suma maximă. La a doua depunere nu mai primești acest bonus.  Totodată, pentru a putea să primești bonusul de bun venit va trebui să faci o depunere folosind cardul bancar. Celelalte metode de plată nu sunt eligibile.

Termeni și metode de retragere ale bonusurilor

Cum primești un bonus de bun venit?

Fiecare dintre cele 2 bonusuri oferite are condiții diferite de retragere. De altfel e și normal, având în vedere că se adresează unor jucători complet diferiți. Pentru a debloca bonusului de la pariuri sportive trebuie să rulezi de 10 ori suma bonus. Cu alte cuvinte, dacă ai primit 500 de lei va trebui să plasezi pariuri totale de 5.000 de lei. Pentru a putea fi luate în considerare, pariurile trebuie plasate pe bilete ce au o cotă minimă de 1,65. Totodată, ai la dispoziție 90 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Orice sumă rămasă blocată este pierdută după această perioadă.

Bonusul de cazino este ceva mai greu de deblocat. Astfel, pentru a putea debloca bonusul, va trebui să rulezi suma bonus de 25 de ori la sloturi și de 250 de ori la jocurile de masă sau la jocurile din cazino live. Dacă ai efectuat o depunere care îți oferă bonusul maxim, de 1.000 de lei, înseamnă că va trebui să joci în total de 2.500 de lei la sloturi și 25.000 la celelalte jocuri. La cazino ai la dispoziție doar 7 zile pentru a debloca bonusul. Și în acest caz, orice sumă rămasă blocată este pierdută după expirarea acestei perioade. 

După ce ai deblocat bonusul îl poți retrage imediat. Pentru a efectua o retragere ai la dispoziție mai multe opțiuni, precum: card bancar sau transfer bancar și portofel electronic (Skrill și Neteller).