888 Recenzie – Piețe Disponibile, Ofertă de Joc și Creare Cont

888 Recenzie – Piețe Disponibile, Ofertă de Joc și Creare Cont

888 s-a impus ca furnizor de servicii complete pentru pariuri și jocuri de cazino. Compania prezintă o combinație bună în oferta de pariuri cu un amestec de sporturi principale, cum ar fi fotbalul sau tenisul și piețele de pariuri de nișă, care includ UFC sau Netball. Bonusul de bun venit este deosebit de ineresant și merită luat în considerare.

Această casă de pariuri și-a construit rapid o reputație solidă în industria jocurilor – și pentru un motiv întemeiat. 888sports are o gamă enormă de produse, din care puteți accesa mii de piețe de pariuri, pariuri sportive și live, completate cu funcții moderne, cum ar fi generatorul de pariuri, calculatorul de pariuri și cash-out.

Înregistrează-te la 888

Dacă doriți să începeți drumul în pariuri sportive, nu există nicio îndoială că 888sport este o alternativă sigură. Iată pașii pe care trebuie să-i faceți pentru a vă înregistra la 888sport, ceva foarte rapid și ușor din orice punct de vedere.

 • Accesează pagina oficial a operatorului
 • Faceți clic pe butonul verde „Înscrieți-vă acum” din dreapta ecranului
 • După ce faceți clic pe „Înregistrați-vă acum”, va apărea ecranul de înregistrare pentru a vă introduce datele
 • După introducerea detaliilor, faceți clic pe „Următorul” pentru a trece la ecranul următor.
 • Atunci când alegeți moneda contului, selectați aceeași monedă a portalului de plată (vă recomandăm NETELLER și Skrill ) pentru a economisi taxele de tranzacție atunci când depuneți sau retrageți din contul dvs. 888sport.
 • După ce ați introdus toate datele dvs., faceți clic pe butonul portocaliu „Înregistrați-vă” pentru a finaliza înregistrarea.
 • Înregistrare finalizată

După ce contul dvs. a fost creat, va apărea ecranul de sus. Dacă doriți să reveniți la pagina de pornire 888sport fără să depuneți, faceți clic pe „Accesați Sportsbook”.

Oferta de Pariere Disponibilă

Oferta de Pariere Disponibilă

O gamă largă de sporturi este disponibilă la pariurile sportive 888sport. Furnizorul se bazează pe diferite piețe principale de pariuri. Exemple clasice aici sunt fotbalul, baschetul sau hocheiul pe gheață – sporturi cu o bază largă de fani. Pe de altă parte, există programe de pariuri în ofertă care sunt nișe reale, precum netball sau surfing.

Ceea ce se evidențiază în acest moment este mixul de pariuri pre-meci – pe care le puteți plasa în diverse sporturi, ca pariuri pe termen lung, dar și ofertele live. În ansamblu, 888sport se bazează pe un amestec interesant de sporturi care nu se concentrează numai pe principalele piețe de pariuri principale. Mai ales sporturile de nișă și zona eSports fac oferta de pariuri interesantă.

Este important ca furnizorul să aibă în portofoliu o gamă mare de opțiuni de pariuri. Puteți paria pe rezultate și obiective. În plus, 888sport vă oferă posibilitatea de a paria pe pariuri de eveniment.

Pariuri pentru handicap, asiatic sau marcator de goluri, indiferent ce vă doriți oferta casei de pariuri este atrăgătoare. Datorită numeroaselor opțiuni de pariere, diferite strategii de pariere pot fi implementate la 888sport. Diferitele pariuri sportive pot fi plasate individual sau combinate într-un pariu combinat sau pariuri sistem. 

Referitor la cote uneori chiar peste 96% , furnizorul arată că pot fi implementate chei de plată bune. Pe de altă parte, am făcut experiența în test că 888sport scade uneori puțin în cote în zona clasei inferioare sau pe piețele de nișă. Aici cotele de pariere sunt uneori sub media generală.

 • Piețe populare:
 • Rezultatul corect
 • Rezultate la jumătate de normă / cu normă întreagă
 • Total goluri
 • Acasă / În deplasare câștigă
 • Pariuri cu handicap
 • Pariuri marcator

888 – Bonusuri și Promoții 

Bonusul 888sport pentru noii fani de pariuri sportive se bazează pe o caracteristică bine cunoscută – bonusul de meci de 100%. Mijloace: casa de pariuri dublează depunerea dvs. eligibilă în contul de utilizator. Aceasta include un bonus de 100% de pana la 1000 RON.

În ceea ce privește bonusul de pariuri sportive 888sport, trebuie să țineți cont de condițiile bonusului. În orice caz, suma depunerii trebuie plasată pe un pariu cu cote de cel puțin 1,5. Pentru a obține vânzările bonus necesare, conform experienței mele de testare, nu aveți timp nelimitat, dar trebuie să finalizați transferul în termen de 90 de zile.

Bonusul de bun venit 888 Sport prevede o rambursare egală cu 100% din suma plătită la prima reîncărcare. Prin urmare, pentru a profita de acest bonus tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în modul descris mai sus.

Totuși, nu doar un bonus de bun venit. Casa de pariuri 888 s-a gândit și la un program de fidelizare a clienților. În acest caz, pentru a afla ce este, trebuie să intrați în secțiunea de promoții speciale și să selectați 888Club.

De asemenea, sunt oferite o multitudine de alte promoții si oferte pentru jucători. Fie ca vorbim de bani in contul de jucător sau pariuri gratuite, 888 este o platforma care merita încercata.

Metode de Plată

888sport oferă o gamă largă de metode de plată, precum Visa și Master card. Există, de asemenea, mai multe valute din care să alegeți.

Depozitul minim 888 este pornește de la 20 RON, în funcție de opțiunea de plată. Majoritatea metodelor de depunere sunt instantanee, deci nu există nicio așteptare când doriți să plasați un pariu din mers. Printre metodele populare se numără si:

 • VISA
 • Master card
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafecard

Rețineți că, la fel ca în cazul tuturor furnizorilor autorizați, va trebui să furnizați documente de verificare pentru primele dvs. încasări. Toate retragerile vor fi utilizate cu aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o inițial pentru a depune. Așadar, vă recomandăm să țineți cont de acest lucru și să vă asigurați că depuneți folosind o metodă pe care intenționați să o utilizați și pentru a o retrage. Dacă acest lucru nu este posibil, este posibil și un transfer bancar.

Asistență Clienți și Siguranță

Un serviciu pentru clienți competent și care funcționează fără probleme poate fi de fapt așteptat de la un furnizor precum 888spor. Din păcate, tocmai aici testul de pariuri sportive arată punctele slabe ale 888sport. Casa de pariuri poate fi accesată prin chat live, linia telefonică sau printr-un formular de e-mail.

Cu toate acestea, unele dintre canalele de servicii sunt foarte bine ascunse sau sunt disponibile doar membrilor. Din punctul de vedere al pariorilor sportivi interesați, aceasta este o situație nesatisfăcătoare. 

Iată pe scurt care sunt metodele de contact disponibile la 888Sport:

 • Secțiune de Întrebări Frecvente
 • Email – trimite un email la [email protected]
 • Telefonic – apelează +44 203 478 1907 intre orele 10:00 – 17:00, de luni până duminică

Licența pentru pariorii sportivi europeni a fost emisă de Autoritatea pentru Jocuri din Malta. De asemenea, deține și o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Criptarea SSL înseamnă că datele sunt sigure în timpul transmiterii. Protecția datelor se bazează pe nivelul general ridicat al UE. 

FAQ

Nu, de îndată ce vă place gama de sporturi și doriți să pariați la 888sport, trebuie să vă înregistrați ca nou client. În caz contrar, nu puteți efectua o depunere și nici nu puteți participa la pariurile de pre-meci ale casei de pariuri sau pariurile live. Însă, trebuie să știi că procesul de pariere durează câteva minute.

Pentru a asigura bonusul 888sport, nu trebuie să introduceți un cod la casa de pariuri . Bonusul de bun venit va fi activat imediat ce efectuați prima depunere în contul de jucător.

Da, pariurile 888 sunt reglementate și trebuie să respecte reguli stricte de licențiere pentru a menține protejați fiecare jucător, cum ar fi utilizarea tehnologiei de criptare SSL pentru a proteja datele, numai metode de plată sigure și de încredere, politici de confidențialitate și practici de joc responsabile.

888 Sports are propria aplicație de pariuri sportive pentru Android și iOS. Jucătorii se pot bucura de pariuri sportive online din mers sau în pub. Doar descărcați-l gratuit de pe Google Play sau App Store.